Srpski litijum ozbiljno na meti EU čak je i ključan za nezavisnost od Kine

nesko101

Elita
Poruka
15.680
Одавно је то од чајниза.
Kinezi zapošljavaju tamo više od 5500 radnika.
Grci prodali celu luku Kinezima, to je za vas pametno, a rudnik koji je nekada poslovao sa ogromnim
gubitkom i koga smo svi finansirali i nosili na grbači (mislim na nas koji radimo i plaćamo doprinose, ne na vas)
bio pametna investicija?

Grci prodali celu luku Kinezima, to je za vas pametno, a rudnik koji je nekada poslovao sa ogromnim
gubitkom i koga smo svi finansirali i nosili na grbači (mislim na nas koji radimo i plaćamo doprinose, ne na vas)
bio pametna investicija?
И ја радим. Али не плаћам доприносе. Не узимам од државе ништа, самим тим јој ни не дајем.

bio pametna investicija?
Korisnije je bilo to nego placanje plata i sendvica botovima.
Sad kinezi truju okolinu jer ne koriste filtere.

Na primjer ne hodaš po blatu nego po asfaltu koji je netko platio i neće te nitko opljačkati pri izlasku iz stana ako je tamo pandur kojeg je netko platio
Taj asfalt sam platio registracijom kola.
Policija je tu da stiti kriminalce od nas, da mi upadne neko u kucu policija bi se stvorila za sat vremena da me uhapsi ako sam ga povredio.

AUTORSKA
Nemački geolog je ozbiljno pokrenuo ovu temu kako da se eksploatiše rude litijuma i bora u Srbiji.
Srbija je meta za iskorišćavanje i teško da ćemo moći da se spasemo sve što više vezujemo svoju ekonomiju za samu EU.
Evo o ovoj vesti ima i na portalima
https://srbin.info/politika/genocid...i-litijum-znacajan-za-nezavisnost-eu-od-kine/
Njima je u interesu da pritiskaju maksimalno, ogromna lova je u pitanju. Na nama je da se branimo koliko možemo. Što se tiče mog stava, kad krenu da kopaju u Nemačkoj, onda tom istom tehnologijom može i u Srbiji. Do tada, jasno je da ćemo prodavati zdravlje za šačicu evra i ne treba pristati na to.

Vidi Švabe kako se brine za nas

Samo oni neka ovde ne odlučuju o tome i sve će biti ok.
Neka otvore fabrike litijumskih baterija i elekričnih automobila pa neka kupuju litijum, isključivo ugrađen u nešto, ni baterije neće mići da se izvoze nikom neograničeno sko ne uloži štogod i ne kupi neki zaokruženi proizvod.

Neka otvore fabrike litijumskih baterija i elekričnih automobila pa neka kupuju litijum, isključivo ugrađen u nešto, ni baterije neće mići da se izvoze nikom neograničeno sko ne uloži štogod i ne kupi neki zaokruženi proizvod.

Njihova tehnologija u toj industriji je na mnogo nižem nivou od kineske i sada da bi oni preživeli treba njima da damo komplet a oni evo ceo vek gledaju da nas unište

Na stranu što bi nam i dalje držali Hrvate i Slovence na našoj grbači i što bi vremenom fabrike nikle i kod njih

Dosta više tih mitleuropskih parazita.

Back