Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Koji si ti car

Kako da ga zovemo, Ramzes II Mihajlovic ili samo vojvoda Ramzes?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto rekoh
![]()
Koji si ti car
![]()
Ti vredjas Srbe ako verujes u seobu Slovena na Balkan u 7 Veku.
Genetska ispitivanja pokazuju da je najveci deo danasnjih Jevreja srbskog porekla.
Jevreji su samo religija-Jevreji nisu poseban narod,
Askenezi (Hazari) su najblizi Srbima i Rusima-dok su Sephardi najblizi Srbima..
Srbi su spasili Jevreje od Egipcana pre vise od 3000 godina u najvecoj bitci tog vremena.
Doslo je Vreme da se ujedine Rusi-Srbi i Jevreji i da postanu vodeca sila Sveta.
Koji si ti car
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekstra!!!
Imaš bonu
Gle ovog, a što si ti ljubomoran što nisu pisali o komunistima![]()
Pitacu te ovoliko:Sta mislis o dereticu!?
Nisam citao Dereticeve knjige-citao sam pojedine clanke na internetu.
Uradio je ogroman posao za Srbsku Istoriju.
Treba da prihvati da je Srbija i Balkan kolevka svih Slovena i Indo-Evropljana -svi Indo-Evropski narodi su odbacili hipotezu da indo-Evropski narodi vode poreklo iz Indije-to treba da prihvate i zagovornici srbske istorijske skole o Indiji kao zemlji porekla Srba.
Gle ovog, a što si ti ljubomoran što nisu pisali o komunistima![]()
Ne ljubomoran, vec me cudi kako to da komunjare nisu krive za egzodus Srba iz Turske pre 3000 godina.Ma jel to moguce? Da se Srbima desilo nesto lose a da komunjare nemaju veze s tim?
Ma neeeee...
Ko je kriv za izumiranje dinosaurusa na srpskim zemljama?
Srbi komunjare naravno![]()
I ja ko udala citao ovo pola sata, i nigde nisam nasao ni jednu rec o cetnicima
Ajde postedi me truda i kayi mi koji deo ponovo da procitam![]()
U clanku o Hititima pise da je Ramzes II pisao o ratnicima Hitita koji su nosili dugu kosu-anticki cetnici-..
Na dnu clanka-izgled -poreklo i genetika Hitita..
http://en.wikipedia.org/wiki/Hittites
Physical appearance, origins, and genetics
Pharaoh Ramses II often referred to the Hittites as humty which translated from ancient Egyptian meant "women-soldiers", as it was the practice of male Hittite warriors to wear their hair long.[10] Scholars have also regarded the Hittites to be of a "Mediterranean ethnic group"
U clanku o Hititima pise da je Ramzes II pisao o ratnicima Hitita koji su nosili dugu kosu-anticki cetnici-..
Na dnu clanka-izgled -poreklo i genetika Hitita..
http://en.wikipedia.org/wiki/Hittites
Pharaoh Ramses II often referred to the Hittites as humty which translated from ancient Egyptian meant "women-soldiers", as it was the practice of male Hittite warriors to wear their hair long.[10] Scholars have also regarded the Hittites to be of a "Mediterranean ethnic group"
LEGENDA
![]()