Srpski i hrvatski izvori slažu se - Tito je poljski Jevrejin

Sa sajta HAZU u dijaspori:

Izvadak iz Zapisa Dragana Hazlera, srpnja 2004.



Prof Dr. Ing. Edo Kunštek, bivši hrvatski komunist, kasnije sveučilišni profesor rudarstva u Boliviji, u Cochabamba-i bio je zajedno s hrvatskim komunistima (i drugima isto, ali ovdje ostanimo samo kod hrvatskih) u Moskvi na pranju mozga kod Staljina.
Prema riječima očevidca – sudionika u spektaklu Staljinove čistke ubijeni su: pravi Zagorac – Hrvat Josip Broz, braća Cveići, Gorkić i strieljani su Sokol iz Banja Luke i Edo Kunštek iz Zagreba. Steiner je kao hrvatski komunist židovskog podrijetla poslan u Sibir, gdje je proveo 900 mjeseci i pušten u Hrvatsku 1987. i napisao je o tome (za ono vrijeme) najčitaniju knjigu pod naslovom „900 mjeseci u Sibiru“. Pri strijeljanju Edo Kunštek je prostrijeljen, ali je ostao živ i uspjelo mu je vrlo mučki doći iz SSSR-a u Kinu i iz Kine dalje u Boliviju, gdje je umro 1993. Imam tri velika registra povijesne građe od Kunšteka, uključujući naša dopisivanja. Isti taj Prof. Dr. Edo Kunštek mi je rekao da je ovog Tita pod imenom ubijenog Josipa Broza poslao Staljin u Jugoslaviju da u njoj napravi red. Ovaj Tito je Poljak, što se početkom II. svjetskog rata nije niti tajilo. Srbsko-četničke patrizanke iz Primišlja, dolazile su u „oslobođeni Slunj“ od 14. studenoga nadalje i pjevale u kolu: Drug nam Tito, poljskoga je roda, al‘ je vođa našega naroda.“ Vladimir Nazor u pjesmi Titov Naprijed pjeva: „//Otkuda dođe pustolove; // Tko si, kud vodiš tu jadnu čeljad?// Goli su – bosi, bijedno ljudsko meso, // Nevoljna krv, što dah je moj smrzava...“ U zadnjim svojim pjesmama, prije nego su ga vlastiti komunisti otrovali, pjeva Nazor Rusiji i Titu: „Rusijo majko, zar ćeš ugušiti dijete svoje?“ Nazoreva pjesma, mislim da se zove „Hrast“ ima ovaj stih: „Uz Tita i Staljina – dva junačka sina// Nas ne će ni pakao smest...“ Govorilo se je u Zagrebu, od konca lipnja 1949. godine nadalje, kad sam bio u predmaturalnom razredu, da su njegovi (zna se tko su ti njegovi) otrovali Vladimira Nazora, kojeg su našli mrtvoga u zahodu. Za ono vrijeme je to bila normalna pojava. Nazora i nekoliko godina kasnije Mošu Pijadu, su njihovi otrovali, prvoga u Zagrebu, a drugoga u Parisu. Andriju Hebranga su ubili jer se je ponašao „ustaški“, tražeći da Hrvatski Srijem bude u ondašnjoj Narodnoj republici Hrvatskoj. Židova (ime?) Johanitesa su natjerali u zagrebačkoj Tvrtkovoj ulici, da skoči s III. kata. Osobno sam vidio to samoubojstvo jer sam kao student stanovao u neposrednoj blizini Tvrtkove ulice, u Švearovoj 7, suprot Križanićeve gimnazije. Židove su „dragovoljno“ transportirali u Izrael, a koji to nisu htjeli poput Božidara Kunca i Zdenke Kunc, koji su nesmetano pjevali u Zagrebu za vrijeme ozloglašene NDH, emigrirali su u Ameriku. ... Nisu Jasenovački ustaše ubili niti zatočenog hrvatskog komunistu Andriju Hebranga, ali su se za njegovu smrt pobrinuli jugokomunisti i to u doba mira 1948. godine.

Sve do 1954. ratni i mirnodobski zločinac Tito je masovno i pojedinačno ubijao svoje protivnike i neprijatelje, dakako i one, koje je takvima potvarao. Zagrebački kongres KPJ je unio promjenu u Titovo zulumčarenje i masovno ubijanje. Milovan Đilas, kao njegov prvi ratni i poratni suradnik je na tome Partijskome kongresu raskrinkan za svoje „Slobodne teme“, koje je objavljivao u ondašnjem dnevniku – glasilu KPJ – Borbi.​
 
Poslednja izmena:
Za HAZU-ustašu, manje-više, to je servirano s mnogo masla.

Međutim - nisi gledao filmić. Teza je da kada se Walter Weiss proglasio za šefa KPJ, nije smeo da pošalje izveštaj, a kada je Staljin saznao da se Weis (Tito) proglasio za šefa KPJ, poslao je Mustafu Golubića da ga (Tita) likvidira, međutim Golubića su likvidirali ovde. Gledaj filmić od 5:30.
 
Poslednja izmena:
tema koja daje mašti na volju, pogotovo ako ste skloni urotama, židovskim zavjerama itd...

ali zanimljiva je činjenica da je od 500 komesara u Rusiji skoro 480 zidovi, od Lenjina, Trockog do najvećeg masovnog ubojice u povijest Lazara Kaganovića!

pa ni Kemal Pasi Attaturk nije bia Turčin nego židov, pa šta nebi i Tito bia Židov a ne Hrvat, a i njegovi drugari Moša Pijade, Hebrang takodjer su bili židovi....!

ko zna..;)
 
Poslednja izmena:
Pitanje za razmišljanje u slučaju da sumnjamo da je Tito Bezjak iz Kumrovca (mašin-bravar koji svira klavir i dobar je mačevalac):

zašto bi nekom eventualno bilo bitno da se ne otkrije njegovo stvarno poreklo (pre isteka vremenske distance od 50-60 godina)?

Kada pokušavaju na neku tezu da zalepe etiketu teorije zavere (ETZ ili internacionalno CTE) onda je stvar još sumnjivija, a kada vidite da se ubacuju nove (Tito je iz Belgije, Tito je iz Španije) onda znate da da neko bdi nad lažima.

Čeda Antić, mladi istoričar kojeg (zasada) izuzetno cenim, rekao je da je Tito poslednji Habsburg. Verovatno je mislio metaforički a prema Titovoj istorisjkoj ulozi. Ako ima neko nešto da doda na ovu temu, bio bih mu zahvalan.
 
Pitanje za razmišljanje u slučaju da sumnjamo da je Tito Bezjak iz Kumrovca (mašin-bravar koji svira klavir i dobar je mačevalac):

zašto bi někom eventualno bilo bitno da se ne otkrije njegovo stvarno porěklo (prě isteka vrěmenske distance od 50-60 godina)?

Kada pokušavaju na něku tezu da zalěpe etiketu teorije zavere (ETZ ili internacionalno CTE) onda je stvar još sumnjivija, a kada vidite da se ubacuju nove (Tito je iz Belgije, Tito je iz Španije) onda znate da da něko bdi nad lažima.

Čeda Antić, mladi istoričar kojeg (zasada) izuzetno cěnim, rekao je da je Tito poslědnji Habsburg. Věrovatno je mislio metaforički a prema Titovoj istorisjkoj ulozi. Ako ima něko něšto da doda na ovu temu, bio bih mu zahvalan.
Зашто овог доброг човека не доведете кући, драги колега? Мени, баш и није преко потребан......(супер је кад прича о времену Обреновића, то и сваки врабац може, али да ли си га чуо кад коментарише Порфирогенита?)

мало теорије завере гледи Тите.....

Josip, radnik
Datum: 1.5.
Svetac Godine 1955. uveo je u crkvenu godinu blagdan sv. Josipa Radnika veliki papa Pio XII. Odredio je da se taj blagdan slavi 1. svibnja, na dan "koji je svijet rada izabrao kao svoj praznik". Godine 1889. tzv. Druga internacionala odlucila je da ce 1. svibnja slaviti kao svjetski praznik radništva. Iste godine papa Leon XIII. izdaje svoju encikliku o svetom Josipu Quamquam pluries, te u njoj "radnike i sve ljude skromnih životnih prilika "upucuje na sv. Josipa" kao uzor i primjer za nasljedovanje". Sveto pismo Novog zavjeta samo na jednom mjestu spominje Josipovo zanimanje. Sveto pismo spominje Josipa poimence više od 12 puta, a samo jedanput govori o njegovu zanimanju. Ne navodi nam takoder ni jednu jedinu njegovu rijec niti što kaže o svršetku njegova života. Uvodenjem blagdana sv. Josipa Radnika Crkva želi upozoriti na onu božansku odrednicu koja kršcanskog radnika najviše uzdiže i usavršuje. On radeci "pridonosi povijesnom ostvarenju Božje zamisli".

Док Миле Кордић у књизи "Деца Раскола" помиње и податак да је Тито сахрањен у Ватикану, то јест да је онај саркофаг на Дедињу празан.
Постоје и приче да је у свему учествовао "човек кога су проглашавали његовим наследником" некада млади и прспективни политичар из Бугојна, отац "уметника" (Гузоњиног сина) који је за баснословне цифре продавао своје кичерице, Бранко Микулић , који га је специјалним авионом транспортовао у Ватикан.....
 
Poslednja izmena:
Pitanje za razmišljanje u slučaju da sumnjamo da je Tito Bezjak iz Kumrovca (mašin-bravar koji svira klavir i dobar je mačevalac):
--------
Ako ima něko něšto da doda na ovu temu, bio bih mu zahvalan.

već sam jednom na ovom forumu ispričao da je čovjek koji je prije dvije-tri godine godine umro (mislim da je imao 86 godina kad je umro) da je njegov rođak bio u istoj radionici majstora Nikole Karasa ovdje u Sisku kad i stanoviti Josip Broz.
Taj Broz je od udarca kovačkog čekica imao amputiran mali prst na jednoj ruci, dok ovaj Broz nakon 1918. g. ima sve prste na obje ruke.
 
ne znam tko je ovaj čiča sa filma, ali neke stvari je ipak pobrkao.
ako je pravi Broz zamjenjen sa onim kojeg samo znali kao voljenog maršala, onda je to bilo ipak prije 1939.
А можда и није, зато што је веома могуће да су онај Броз (прави) и Мустафа Голубић "насекирали" Лава Троцког
 
Ma sve je bio samo ne ono sto su pricali da jeste...

1. Ne treba biti malo dete i ne prepoznati principe lepljenja etikete teorije zavere (ETZ ili internacionalno: CTE).

2. Drugi princip je kamuflaža zavere, a to najčešće ide puštanjem buva. Kada se istina pojavi u nekom obliku, oni odmah puste nekoliko "buva" ("Tito je iz Belgije", "Tito je iz Španije"), kako bi javnost zaključila "ma, koješta, ljudi svašta izmišljaju", umesto da se drži narodne mudrosti "gde ima dima, tu i vatre ima".

Treba sve informacije obraditi, ali ih treba znati prosejati - iskustvo je presudno.

Uopšte uzev, teza o zaveri kao takva najčešće nikom dobronamernom ne smeta. Ona predstavlja samo jedan predlog za razmišljanje. Međutim, uvek se pojavi neko kome smeta ništa drugo do upravo to - razmišljanje! Zato se lepe etikete i puštaju buve. Uvek razmišlajjte ko bi imao motive da tezu etiketira. :whistling:


ne znam tko je ovaj čiča sa filma, ali neke stvari je ipak pobrkao.

Kako ne znaš čuvenu legendu srpskog glumišta? ;)

Mogu reći da mu se na brku vidi da uživa u senzacionalizmu, a što se brkanja tiče - normalno je to za istoriju. :mrgreen:

Kočo, mora da znaš za ovaj citat:

Ova teorija da je bio Rus definitivno ne pije vodu, kao ni mnoge druge. Prije par godina sam pročitala knjigu "Narodna oslobodilačka borba" od Rodoljuba Čolakovica u kojoj jasno opisuje da je ovu teoriju iznijo Draža Mihajlović poslije jednog sastanka između Tita i Draže Mihajlovića. Naime, njemu je bio čudan akcenat.

To bi bila Čolakovićeva "buva", filmić ga navodi kao Titovog čoveka pre rata.

Još malo:

Tito and his Jews

Below is a section on Yugoslavia from 'The Secret Driving Forces of Communism' by Maurice Pinay, pp 69, 70, that may explain why Jews in positions of power are determined to destroy Serbian pride. You probably know that Jews control the United States and its media, and that since the breakup of Yugoslavia they have used that media to spew lies for Jews in U.S. government to 'justify' passing resolutions for NATO's bombing the Serbs into submission. Will Jews again control Yugoslavia as they did during Tito's regime? Now that they control the the only super power left, will they control the world?

"We Jews, we, the destroyers, will remain destroyers forever. Nothing that you will do will meet our needs and demands. We will forever destroy because we need a world of our own." - Maurice Samuel 'You Gentiles', P. l55 Harcourt, Brace. 1924

Finally, will Jews destroy the United States as they have Russia? Now that there is a heavy flow of technology paid for by the U.S. taxpayer into China will it become the next super power?

-------------------------------------------------

1. Marshall Tito, who by his real Jewish name is called Josif Walter Weiss, was born in Poland. He was agent of the Soviet secret service in Kabul, Teheran and Ankara up to 1935. The true Brozovich Tito, in origin a Croat, died during the Spanish civil war in Barcelona, on a communist side.

2. Moses Pijade, general secretary of the Communist Party and in reality the "grey eminence" of the regime, is a Jew of Spanish origin (Sephardite).

3. Kardelj, member of the Central Committee of the Yugoslav Communist Party and Minister for Foreign Affairs, is a Jew of Hungarian origin and is called in reality Kardayl.

4. Rankovic, member of the Central Committee of the Yugoslav Communist Party and Minister for Internal Affairs, is an Austrian Jew and was earlier called Rankau.

5. Alexander Bebler, member of the Central Committee of the Communist Party and permanent representative of Yugoslavia in the UNO, is an Austrian Jew.

6. Joza Vilfan (Joseph Wilfan), economic advisor of Tito, in reality the economic dictator of Yugoslavia, is a Jew from Serajevo.

Since not so many Jews live in Yugoslavia as in other lands, we find a greater number of natives in the Communist government of this land, however, always in posts of second rank; for the above-mentioned principal leaders, control in real- ity the Yugoslav government completely and absolutely. (37)*.

(37) Traian Romanescu. Ibid. Cited Edition. Pages from 185 to 214.

* Countless Catholic writers have similarly to those quoted in this chapter, made further statistical investigations, which always close with the categorical statement that Bolshevism is a Jewish work. The book "La Guerra Oculta" by Malinsky and De Poncins, Milan, 1961, contains an appendix with a study carried out in this respect, compiled by Msgr. Jouin. A further study worthy of mention is published in the periodical "Civilita Cattolico", the organ of the famous Society of Jesus, in the city of Rome, which began with its publication of this material from the end of the preceding century, and which has published a special work dealing with this theme under the title "La rivoluzione mondiale e gli ebrei," which corresponds to pamphlet 1836 of the year 1922.​


Pa još malo:
Tito je bio poljski židov a engleski agnet! kao što je i Stajin otkrio, javno, na valovima radio Moskve 1948... Uostaom, Tito nikada nije savladao hrvatski jezik, niti je isti ikada tečno govorio.

Zanimljivost: na jednu političku školu, više tajnu privatnu, u Beču, u vrijeme pred prvi svjetski rat, zajendo su išli i Tito i još neki koji će poslije drmati Europom... je lit o slučajno? Ili netko sijao sjeme? Ali o ovom treba posebnu temu. kako to da je ejdan "bravar" znao mačevati, jahati konje, i govoriti strane jezike...? To su si mogli priskrbiti samo - BOGATI.

Tko je bio tzv. 'Jospip Broz Titi' od kuda je taj čovjek? Čiji je stvarni agent bio? Očito je da nije bio ni Hrvat ni Slovenac. Liječnik, vojno lice, koji ga je petnaest godina 'dvorio' i brinuo o njegovu zdravlju, u knjizi, objavljenoj 2005. u Beogradu, kaže da Tito nije bio ni Hrvat ni Slovenac. Pa koji je onda vrag?​
 
Poslednja izmena:
Што се тиче његовог надимка "ТИТО" постоји неколико варијанти али ми је ова најдража:

Тито Задок, највиши свештеник у време градње храма краља Соломона, у пирамиди по важности изнад два краља: Соломона и Хирама краља Тира, заједно са још девет одабраних чинили дванаесточлану ложу. Велики мајстор......
 

Back
Top