Српски грб - слова или оцила?

Какве везе има ко и када је писао? Ти си навео да пише једно, а ја сам директ из превода извора цитирао да пише нешто потпуно другачије.

Да поновимо:

Док Кинам заправо каже: "У το време19 и Срби, далматски народ, припремајући одметништво срушише тврђаву Рас."

rode moj isto kao sto su tvrdili da ako Porfirogenet,ptolomej i ostali nisu nigde naveli SRBE u svojim zapisima ili kako vec zelis da ih nazovem e onda tu i nije bilo srba,ahahaha pazi vatikanske politike krv im ebem, nego napisali su oni to samo ovi s.mradovi nisu to dali u opticaj tj javnost nego krili i napravili od nas ovo sto i jesmo danas
nego jos nesto Bajo da ja tebe priupitam??? ti kao da nisi SRBIN toliko umalovazavas sam sebe jer po imenu ja mislim da si srbin e a sada koliki to cemo videti :) (nije provokacija nego direktno pitanje)

Одакле су дошли и како су дошли?

Ако ми објасниш на који начин су то извели ја ћу сеобу Словена прихватити као веродостојну историјску чињеницу.

Па из северних и источних области. Како смо још у основној школици учили, ''словени су дошли из област иза Карпата, па су се поделили на три стране. Једни су отишли на исток, други на запад, а ми на југ'' :) хехехе
Шалу на страну. Ти хоћеш да кажеш да писање Константина Порфирогенита није веродостојно? Као што то говори Драгољуб Антић у ''Винчанска стара Европа и Срби''.
А како су дошли? Па као и остали народи у току тих сеоба и померања. вероватно мислиш оно типа, како је толика народна маса превалила 1500 километара. Одакле им залихе, како су знали где су се упутили и слично? Ако те добро разумем.

rode moj isto kao sto su tvrdili da ako Porfirogenet,ptolomej i ostali nisu nigde naveli SRBE u svojim zapisima ili kako vec zelis da ih nazovem e onda tu i nije bilo srba,ahahaha pazi vatikanske politike krv im ebem, nego napisali su oni to samo ovi s.mradovi nisu to dali u opticaj tj javnost nego krili i napravili od nas ovo sto i jesmo danas

Какве везе Константин Порфирогенит има са Ватиканом?

nego jos nesto Bajo da ja tebe priupitam??? ti kao da nisi SRBIN toliko umalovazavas sam sebe jer po imenu ja mislim da si srbin e a sada koliki to cemo videti :) (nije provokacija nego direktno pitanje)

Мислим да оваква констатација, мада кажеш питање, уопште није на месту. Испада да да би био СРБИН, мораш да мислиш да су срби основали европску цивилизацију. Мислим да је то мало бзвз.

Па из северних и источних области. Како смо још у основној школици учили, ''словени су дошли из област иза Карпата, па су се поделили на три стране. Једни су отишли на исток, други на запад, а ми на југ'' :) хехехе
Шалу на страну. Ти хоћеш да кажеш да писање Константина Порфирогенита није веродостојно? Као што то говори Драгољуб Антић у ''Винчанска стара Европа и Срби''.
А како су дошли? Па као и остали народи у току тих сеоба и померања. вероватно мислиш оно типа, како је толика народна маса превалила 1500 километара. Одакле им залихе, како су знали где су се упутили и слично? Ако те добро разумем.

Ne nego kako je to ceo balkan atila ostavio prazan nama i zasto? Ako nam nije ostavio prazan, onda smo tukli bitke sa njim ili njegovim bliskim potomkom, a ako smo tukli bitke sa njima, zasto ni jedna ne postoji zabelezena u istoriji?

Ne brate, Konstantin i njegovi potomci do atile su bili sloveni. Atila je zario i palio, huni (hungary, ugari, madjari) su i tad pokusavali da nam uzmu zemlju kao i dan danas sto pokusavaju. Ne bi oni balkan nas ostavili prazan nikako.
E tu je problem i najveci. Tu je caka zasto ne smeju sloveni da postoje pre 500 i neke godine na ovim prostorima, rim se raskrinkava, dolazimo onda i do 6tog rimslog cara Serviusa (6ti vek pre nove ere), koji je bio kao i mnogo drugih "rimskih" vladara iz srpskog naroda, a Servius se tako i zove. Tu je onda raskrinkavanje Caesar = Car, tu su onda od italije do nemacke i engleske svi u problemu. Sloveni su tvorci svih civilizacija u evropi i svih tih imperija? Pa jesu.

E zato mi ne smemo da se pominjemo pre 6tog veka na balkanu, a mi smo bili rim, mi smo bili anticka grcka, makedonija, vizantija. Sloveni, ne ovi sto se kite nasim perjem. Mitologija "rimska" i "grcka" je slovenska, keltska, srpska, ne od ovih zabara i pedera.

Jel sad jasnije malo?

Vidi ovako:
1. kako ti i kome danas da objasnis da je tesla bio srbin? Rodjen je na teritoriji hrvatske, radio je u americi. Za neko vreme sve ce to da se falsifikuje, tesla nece biti srbin.
2. Kako ti da objasnis crnogorcu da je njegos bio srbin? Da je covek sam za sebe pricao da je srbin. Nikako, on je bio crnogorac.
3. Kako bugarinu da objasnis da se sofija zvala nekad srbica? Nikako, tj i kad objasnis ce da kaze da je naucna fantastika.
4. Kako da dokazes siptaru da su skadar pravila 3 brata mrnjavcevica, skadar na bojani? A da su siptari u to vreme su bili ubaceni cobani na nasim brdima od strane italijana? Nikako vala.
E tako isto i ovo sto upravo dokazuju siptari da su karadjordje i milos obilic bili siptari, kroz neko vreme ce u celom svetu da postane istina. Koji god srbin se tu bude borio za istinu, bice izvrgnut ruglu i smejace mu se svetski "mudraci" sto lupeta.

To je samo nastavak otimacine naseg nasledja kroz vekove.

Nama je ovo iznad sad mozda smesno, ali u buducnosti mi cemo biti smesni pri samom pomenu da su ovo bili srbi.

Vidi ovako:
1. kako ti i kome danas da objasnis da je tesla bio srbin? Rodjen je na teritoriji hrvatske, radio je u americi. Za neko vreme sve ce to da se falsifikuje, tesla nece biti srbin.
2. Kako ti da objasnis crnogorcu da je njegos bio srbin? Da je covek sam za sebe pricao da je srbin. Nikako, on je bio crnogorac.
3. Kako bugarinu da objasnis da se sofija zvala nekad srbica? Nikako, tj i kad objasnis ce da kaze da je naucna fantastika.
4. Kako da dokazes siptaru da su skadar pravila 3 brata mrnjavcevica, skadar na bojani? A da su siptari u to vreme su bili ubaceni cobani na nasim brdima od strane italijana? Nikako vala.
E tako isto i ovo sto upravo dokazuju siptari da su karadjordje i milos obilic bili siptari, kroz neko vreme ce u celom svetu da postane istina. Koji god srbin se tu bude borio za istinu, bice izvrgnut ruglu i smejace mu se svetski "mudraci" sto lupeta.

Nama je ovo iznad sad mozda smesno, ali u buducnosti mi cemo biti smesni pri samom pomenu da su ovo bili srbi.

Sve ovo je istina, ali mnogi u istinu umotavaju i ono koje nije istina. Zato je uvek potrebno imati i materijalne dokaze.

Sve ovo je istina, ali mnogi u istinu umotavaju i ono koje nije istina. Zato je uvek potrebno imati i materijalne dokaze.

Pa necemo imati materijalne dokaze da je Kosovo ikad bilo nase. Srpske manastire i groblja tamo unistavaju, a izbacili su sad teoriju kako su srpske manastire radili siptarski zidari sve. Sta ne bude unisteno, bice pretvoreno u dzamije. Srbi ako i ostanu bice pretvoreni u gorance za koje svi ostali srbi misle da nisu srbi vec da su siptari. To je scenario, prepisan od korica do korica od grka i italijana.

Ja ne znam da li postoji neka zemlja danas sa ovako slabom arheologijom kao sto je srbija. Nista ne sme da se otkopa, sta se i nadje odmah se pripisuje grckoj, rimu te sad i vinci. Mi ne smemo glavu da pomolimo iz blata, a kamo li da izadjemo iz njega. Ceo prosli vek su srbi unistavani planski. Za pocetak oba svetska rata su srbe okrivili, okrivili nas i za gradjanski rat. Alo ljudi, otvorite oci, nestacemo kao narod.

Ne podrzava svet siptare jer ih voli, vec da bi srozao srbe sto vise. Ukoliko srbi prestanu da postoje, rim ce zauvek da ostane italijanski u istoriji, a aleksandar makedonski grk.
Zato je svet protiv nas. Zato se cesto pitate sta smo mi to bogu skrivili kao da stvarno svi imaju nesto protiv nas. Imaju, a ovo je to sta oni imaju protiv nas - odbrana falsifikovane evropske istorije.

U drugom svetskom ratu ceo svet nas je bombardovao, ne samo nemci vec i saveznici. Sve srpsko su se titom potrudili da ubiju. Kazete tito je bio komunista? Pa zato zamalo da naguzimo cvorka kad je rusija htela da nas obrise zbog tog jebenog tita, a opet je razum prevladao jer su shvatili da tito nije srbin, nisu hteli po srbima.
A na kraju veka nas je otvoreno ceo svet bombardovao, sem ono malo slovena koji nas i dalje smatraju za bracu. Bez odobrenja ujedinjenih nacija, srbija je morala da se bombarduje i srbi su morali da budu obrisani sa kosova.
Sta je bilo po napustanju nase vojske kosova kad su rusi prvi uleteli na kosovo? Izlazite sa kosova i napustajte aerodrome inace izbija treci svetski rat, te su se rusi povukli, a da je izbio srbi bi bili krivi i za taj.
Alo ljudi, otvorite oci.

Poslednja izmena:
Da li znate za podatak da su srbi okrivljeni zbog rusenja najstarije dzamije na balkanu tamo u bosni? Odmah smo bili prikazani kao divljaci i po zavrsetku rata poceli su da skupljaju lovu da obnove tu dzamiju. Ej, unistili smo najstariju dzamiju, ma bre jesmo mi divljaci, jel da?

Kad su krenuli sa radovima, poceli su ciscenje terena i raskopavali okolo te dzamije i znate sta su nasli? Srpske grobove i da je ta dzamija sagradjena na temelju srpske crkve bila u stvari. Kakva ironija sudbine.
Elem, nasi arheolozi su pojurili tamo, ali su brze bolje sva iskopavanja zaustavljena i sva nauka sprecena da pridje i razotkrije sta se u stvari tu krije.
E o tome vam ja pricam.
Evo vam deo toga malo da procitate:
http://www.gradbijeljina.com/vijesti/aktuelno-u-bijeljini/536-atik-dzamija.html

Napominjem, dokazivanje bilo cega srpskog se odmah zabranjuje, arheologija je u srbiji i na slovenskom balkanu zabranjena nauka.

Poslednja izmena:
Drzavni vrh je korumpiran i igra kako mu zapad nalaze. Celu zemlju su rasprodali a srbija nikad duznija nije bila. Srbi su kao narod pred unistenjem. Bicemo bugari, crnogorci, bosanci, hrvati, albanci, grci, madjari. Makedonci zajedno sa nama.

Е па да су и они после Тите плесали по музици по којој је и Тито морао плесати, све би се друкчије одвијало. Али наши мали Титићи су мислили да то више није потребно, и почели су сами свирати и плесати и знамо како је завршило, и ако још није крај јер ће се ипак морати плесати како Американци свирају.

Е па да су и они после Тите плесали по музици по којој је и Тито морао плесати, све би се друкчије одвијало. Али наши мали Титићи су мислили да то више није потребно, и почели су сами свирати и плесати и знамо како је завршило, и ако још није крај јер ће се ипак морати плесати како Американци свирају.

Неће то тако још дуго. Америка је модерни Рим. Рим је пропао тек када им је економија пала, а видимо да се и америчка полако гуши.
За пар деценија Кина је светска сила број 1. То сви виде. Америкаци су већ годинама уназад ужаснути јер су тога свесни. Зато полако почињу да се лижу са русима да би то некако обуздали.

Ne nego kako je to ceo balkan atila ostavio prazan nama i zasto? Ako nam nije ostavio prazan, onda smo tukli bitke sa njim ili njegovim bliskim potomkom, a ako smo tukli bitke sa njima, zasto ni jedna ne postoji zabelezena u istoriji?

Како је оставио празан када су словени приликом досељавања овде затекли аваре са којима су се и борили. Борили су се чак и међусобно, словенска племена,словени и анти. Када су се смирили Византија их је опет завадила да би били тампон зона која би их чувала од авара који су били прилично вешти и опасни ратници.
Зато што после Атилине смрти хуни се генерално распадају. Јер ни један њихов вођа после није успео тако да их уједини, организује и упрегне њихову ''дивљу'' пророду. Битака није ни било. Барем не у облику праве, отворене борбе две војске. А окршаји су били учестали, јер су хуни пљачкали и словенске насеобине, као и сваке друге.

Ne brate, Konstantin i njegovi potomci do atile su bili sloveni. Atila je zario i palio, huni (hungary, ugari, madjari) su i tad pokusavali da nam uzmu zemlju kao i dan danas sto pokusavaju. Ne bi oni balkan nas ostavili prazan nikako.
E tu je problem i najveci. Tu je caka zasto ne smeju sloveni da postoje pre 500 i neke godine na ovim prostorima, rim se raskrinkava, dolazimo onda i do 6tog rimslog cara Serviusa (6ti vek pre nove ere), koji je bio kao i mnogo drugih "rimskih" vladara iz srpskog naroda, a Servius se tako i zove. Tu je onda raskrinkavanje Caesar = Car, tu su onda od italije do nemacke i engleske svi u problemu. Sloveni su tvorci svih civilizacija u evropi i svih tih imperija? Pa jesu.

E zato mi ne smemo da se pominjemo pre 6tog veka na balkanu, a mi smo bili rim, mi smo bili anticka grcka, makedonija, vizantija. Sloveni, ne ovi sto se kite nasim perjem. Mitologija "rimska" i "grcka" je slovenska, keltska, srpska, ne od ovih zabara i pedera.

Хоћеш да кажеш да сви остали народи (а много их је) који су живели и живе у европи уствари не постоје, већ да су то све словени које поистовећујеш са србима (иако су се етнички тек касније издвојили)?

Jel sad jasnije malo?

Потпуно је мени јасно на шта ти циљаш. Али не може бити јасно то што хоћеш да докажеш. А разлог је једноставан, јер нема ни један чврст доказ. Само нагађања и теорије завере.

Како је оставио празан када су словени приликом досељавања овде затекли аваре са којима су се и борили. Борили су се чак и међусобно, словенска племена,словени и анти. Када су се смирили Византија их је опет завадила да би били тампон зона која би их чувала од авара који су били прилично вешти и опасни ратници.

To je baš ono što me čudi: Sloveni su se borili protiv Avara, borili se međusobno, protiv Vizantinaca i protiv starosedelaca. I opet, sve su nadživeli i postigli ono što Germanima nije pošlo za rukom u Galiji.
Sila neviđena, ti sloveni.

Мислим да оваква констатација, мада кажеш питање, уопште није на месту. Испада да да би био СРБИН, мораш да мислиш да су срби основали европску цивилизацију. Мислим да је то мало бзвз.

Poz, i nemoj se ljutis a pogotovo da mislis:) ako nisi primetio da sam prav kao ekser i pitacu sta hocu i koga hocu a njiho je da odgovore ( kao i sam sto cu da odgovorim ama na svako pitanje koje mi postavite nebitno sta je u pitanju) pozdrav i drzi se camac se ljuljuska a talasi veliki :)

Vidi ovako:

Pozdrav rode moj
to za Teslu pa svi znaju i priznaju da je Nikolin otac bio pravoslavni pop i necemo dalje da idemo jel tako (samo je to dovoljno reci)
to za crnogorce (bez vredjanja) ali oni su uvek bili iznimci
to za Tutu-Bugarina nemoj ni da se mucis sve to oni znaju zato i odbijaju
to za siptare pa to samo oni mogu da kazu isto kao i za kosovo,kao tipa, da je bilo njihovo
samo polako rode moj sve se to doci na svoje treba samo malo vremena
poz i uzdravlje:)

to za Porfigeneta pitaj bracu (sala) hrvate,nemogu tacno da se setim ko je to rekao,ali islo je nekako ovako;hrvati-ako to Porfirogenet to nije zapisao to onda i nije istina ako me dobro pamcenje sluzi,Poz i uzdravlje:)

Jel sad jasnije malo?

toooo rode ne pucaj dok ne vidis BEONJACE :) :) :)

U drugom svetskom ratu ceo svet nas je bombardovao, ne samo nemci vec i saveznici. Sve srpsko su se titom potrudili da ubiju. Kazete tito je bio komunista? Pa zato zamalo da naguzimo cvorka kad je rusija htela da nas obrise zbog tog jebenog tita, a opet je razum prevladao jer su shvatili da tito nije srbin, nisu hteli po srbima.
A na kraju veka nas je otvoreno ceo svet bombardovao, sem ono malo slovena koji nas i dalje smatraju za bracu. Bez odobrenja ujedinjenih nacija, srbija je morala da se bombarduje i srbi su morali da budu obrisani sa kosova.
Sta je bilo po napustanju nase vojske kosova kad su rusi prvi uleteli na kosovo? Izlazite sa kosova i napustajte aerodrome inace izbija treci svetski rat, te su se rusi povukli, a da je izbio srbi bi bili krivi i za taj.
Alo ljudi, otvorite oci.

a i to si zaboravio da kazes rode da nije onog copavpg usra.nka nebi bilo ni savez nesvrstanih zemalja od kojih je danas isti ostao ali pod drugim imenom UN treba gamad pobiti,korov zapaliti i zemlju preorati seme da im se unisti :)

Неће то тако још дуго. Америка је модерни Рим. Рим је пропао тек када им је економија пала, а видимо да се и америчка полако гуши.
За пар деценија Кина је светска сила број 1. То сви виде. Америкаци су већ годинама уназад ужаснути јер су тога свесни. Зато полако почињу да се лижу са русима да би то некако обуздали.

rode gresis za kinu nije za par decenija ONA VEC JESTE, evo ti sta se desilo pre par nedelja znas za bombardovanje juzne koreje,pa to su kinezi pohuskali severnjake da vide reakciju sveta,znam da je ovo nebitno ali moram da kazem i molim vas nemoj da pomislite da se nesto k.urcim ne u opste cak sta vise zelim da se vratim ne u hrvatsku gde sam rodjen nego u S R B I J U alo to je moja zemlja. Da pocnem zivim i radim u V. Britaniji vec duze vreme, kazem opet nebitno samo vam zelim nesto dokazati, ovde tv-propaganda kaze ovako ; kinezi poceli da exportuju cigare normalno jeftinije nego kod ovih smradova a Englezi na to kazu na vestima dnevniku kako ko hoce NE kupujte kineske cigare u njima su izmet od miseva, ( covek mozda ali mozda moze i da poveruje)
sledece.kinezi poce exportovati neki lek za zene nerotkinje koji se stvarno dobro pokazao u kini zene su radjale blizance ili dvojke trojke i sl, Englezi na to lek je ok ali nema dobru boju po standardu ili je tamnija ili svetlija i nismo sigurni sta stavljaju u nju tj lek, (pa hajde da i to covek poceruje) poselo exportovanje alata,obuce,odece,igracaka,itditd Englzi jaoo to je sve pravljeno od plastike od tpljeni televizora i akomulatora to sadrzi otrove i td itd ( e tu covek vec pukne ) pa se zapita cigare tj duvan se pusio i koristio u kini hiljadama godina (dobar je za upijanje krvi kod otvorenih rana)
drugo taj lek za zene nerotkinje pa znamo koliko je stara kineska medicina ,
trece to za export raznorazne robe iz kine pa normalno da ce da laju na njih jer kineska roba je jeftinija od engleskoamericke a to samo serkaju na kinu. Nego da se vrnem na bombardovanje juzne koreje,par dana posle bombardovanja severno korejski ministar unutrasnjih poslova prihvata u goste kineskog ministra,aaa sta vise reci i naravno sastanak iza zatvorenih vrata. ajd uzdravlje)

Back