А окршаји су били учестали, јер су хуни пљачкали и словенске насеобине, као и сваке друге.
Pa pljackali su huni slovenske naseobine, ali jedno 200-300 godina pre nego sto svet priznaje da su tu sloveni postojali. Tu je i glavna zbrka.
Koje je to objasnjenje covece, odakle smo mi tu dosli ako su huni u stvari danasnji madjari (hungary, ugari)? Gde smo mi probili taj kordon koji danas deli slovenski narod? Znas li kolka je srbija bre bila tad? Racunaj i bugare i sve ovo sto je danas od srba nastalo plus jos ohoho teritorije.
Tu jedino ko je mogao da dodje sa madjarima su rumuni. E sad, tu postoji jedan zanimljiv detalj, za razliku od madjara sa rumunima u zvanicnoj istoriji od kad srbi "postoje", nikad ratovali nismo.
Atila je preseko slovenski narod na dva dela, ova dva dela koja imamo danas - juzne i severne slovene. Izmedju nas su madjari (huni) i rumuni za koje stvarno ne znam odakle su tu ljudi dosli, a smatram da su nam jedini pravi prijatelji kroz vekove.
Mozda su se oni doseljavali sa hunima i tu da je nastala cela zbrka i pometnja? Ja to jos ne mogu da znam, jos se rumunima i nasim prijateljstvom sa njima nisam bavio.
Rekoh negde ovde, ne znam gde bese:
na celom svetu postoji samo dva para zemalja koje nisu ratovale medju sobom a granice se medjusobno. Jedan od ta dva para su rumunija i srbija. Jedini oruzani incident u nasoj istoriji, onakvu kakvu poznajemo, desio se kad je kraljevic marko kao turski vazal isao u boj protiv Drakule sa recima daj boze da ja izgubim glavu a da hriscanstvo pobedi. Tako je i bilo. Kraljevic Marko je bio kralj juzne srbije, makedonije danasnje, albanije itd.
Drugi par nisam upamtio, nisam mogao da verujem da mi sa nekim nismo ratovali, tolko sam bio zabezeknut kad sam procitao i od tad rumune gledam skroz drugim ocima, kao nase jedine prave prijatelje kroz istoriju.
Gde smo mi tu prosli onda? Kroz koju misju rupu se ovde provukao slon?
Ne budite smesni ljudi. Prvo cime treba da se bavimo je Car Konstantin i da trazimo dokaze da je on bio srbin, jer jeste bio. To ako nadjemo, dokazujemo sve ostalo i rusimo sve lazi.