Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Screenshot_20230818_001140_com.sofascore.results.png

.
Као што сам раније предвидео, изјебасмо их...

Опет невероватан црвени картон Белићу за фаул каквих је на овој утакмици било педесет.

Две невероватне ствари су сам видео вечерас, да ми дамо свих пет пенала и да играч из поновљеног пенала не постигне гол.

Браво црно-бели.

ПС. Вучићев југ не треба више ни да долази. Имају слободан југ на Вучићевој маракани....

.

.
Па управо то.

Селекција клубова за европска такмичења врши се кроз домаћа првенства.

А сви видимо каква је карикатура домаће првенство.

Плус председник државе који строго води рачуна да у "првенству" све буде у реду.

.
трабуњање са бунцањем ФСС врши селекцију за европска такмичења, лига није ни боља и нога него што је била теби што се не свиђа тренутно "стање" ствари у твом партизану то је друга ствар бојкотуј утакмице или још боље бојкотуј и тв преносе. :lol: што се тиче политике то ви који идете на изборе "решавате" што нисте ви партизановци гласали за Вујошевића имали сте оличење Партизана на изборима за кандинада па Душко вам доби 0.0001% но то овде није тема.

Ironija da koeficijentu Srbije doprinosi klub koji je pikiran za gasenje. Toliko o kvalitetu domace lige i klubova koji su izgurani ispred Partizana.
знам да си зарочаран после погрома у Солуну а биће сутра и у Атини :mazi: тај клуб који је "планиран за гашење" никад није боље стајао на уефа листи у последњих 20 година задињих 5 година константно је у групама од тога је 3 пута играо на пролеће а могао и 4 да није са играчем мање примио 2 гола у Хагу, једино тачно што си рекао јесте да и тај клуб доноси подове.

у колико Партизан и Чукарички буду играли у групама ЛК позиција 13 је скоро извесна (Чукарички без шанси против Олимпијакоса) плус биће једно 4000-5000 Грка и нас у Лесковцу ;)

1692355630964.png

знам да си зарочаран после погрома у Солуну а биће сутра и у Атини :mazi: тај клуб који је "планиран за гашење" никад није боље стајао на уефа листи у последњих 20 година задињих 5 година константно је у групама од тога је 3 пута играо на пролеће а могао и 4 да није са играчем мање примио 2 гола у Хагу, једино тачно што си рекао јесте да и тај клуб доноси подове.
Da, mnogo sam razocaran posle dva komada Zileta Hajduku. Verujem da je tebi kudikamo teze pao poraz bratskog milicijskog kluba iz Zagreba od Aeka.

у колико Партизан и Чукарички буду играли у групама ЛК позиција 13 је скоро извесна (Чукарички без шанси против Олимпијакоса) плус биће једно 4000-5000 Грка и нас у Лесковцу ;)

Pogledajte prilog 1396362

Ма Дзвезда ће сама да узме бодове за национални коефицијент. Ви сте бре европска сила, нико не треба да игра Европу осим вас.....треба вам доделити вечну титулу шампиона Србије па да се остали клубови на миру такмиче

трабуњање са бунцањем ФСС врши селекцију за европска такмичења, лига није ни боља и нога него што је била теби што се не свиђа тренутно "стање" ствари у твом партизану то је друга ствар бојкотуј утакмице или још боље бојкотуј и тв преносе. :lol: што се тиче политике то ви који идете на изборе "решавате" што нисте ви партизановци гласали за Вујошевића имали сте оличење Партизана на изборима за кандинада па Душко вам доби 0.0001% но то овде није тема.
.
kvAZgo6.jpg

.

Evo pregleda uspeha još od 2003/04 godine.
Ukupno osvojenih uefa team ranking bodova

Zaključak je da je Zvezdi potrebna podrška cele države, budžeta, miliona eur da bi se samo približila Partizanu po rezultatima.
Razlog tome je što Partizan ima mnogo uspešniju školu omladinskog fudbala.
Partizan je kompletan klub, sa jakim potencijalima i mentalitetom.
Zvezda je dakle samo tigar od papira.

Partizan 85,452
Zvezda 79,702

1692682956023.png

Sta je s ovim Dancima! Morace Vulin da im posalje poruku.
Dakle Danska nas prestize 100%. Moguce i Norveska i Izrael.

Tako je to sa Srbima. Sta god naprave, koliko god krvi da uloze u to, posle se po svemu sami popisaju.

Umesto da smo napravili ligu sa dva i tri jaka kluba, na svaki nacin i mnogo vaznije je da Partizan bude unisten nego da nacija prosperira.
E pa onda i treba da ostanemo na dnu jer smo dno.

NIJE SRBIJI POTREBAN PARTIZAN. EVE VAM GA NA!

1693545211481.png

Back