savasavanovic
Elita
- Poruka
- 22.078
Шта ће да буде са тим новоизграђеним објектима, када та белосветска изложба прође?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Шта ће да буде са тим новоизграђеним објектима, када та белосветска изложба прође?
Ништа ... Београду ће и даље фалити она најосновнија инфраструктура која се решавала и пре пар хиљада година, а то су мостови.Шта ће да буде са тим новоизграђеним објектима, када та белосветска изложба прође?
expo farma!Шта ће да буде са тим новоизграђеним објектима, када та белосветска изложба прође?
Ma nema veze expo je expo a zaradit će onaj tko treba a plaćaju ovce kao i do sada"Beograd je dobio ovaj, sporedni, specijalizovni EXPO – za koji je Beograd predložio temu: “Igra za humanost, sport i muzika za sve”. Zanimljivo je reći da je ovaj specijalizovani EXPO 2023- otkazan. Trebalo je da se održi u Argentini, međutim zbog korone ali i prevelike cene za koju su organizatori shvatili da neće doneti korist lokalnoj zajednici – odustali su", saopštili su iz ove stranke.
Čuvena svetska izložba EXPO, čiji istorijat datira još od polovine 19. veka se održava na svakih pet godina i 2025. će se održati u gradu Osaki, u Japanu, a u Zajedno ističu da je cena izgradnje čitavog projekta EXPO 2025 840 miliona dolara.
https://www.vreme.com/vesti/srpski-expo-nije-svetska-izlozba-milijarde-za-sporednu-stvar/
Dakle još jedna besomučna laž režima. To potvrđuje i kalendar World Expo:
https://www.bie-paris.org/site/en/about-world-expos
I sajt pravog Expo 2025. u Japanu:
https://www.expo2025.or.jp/en/
Beograd je dobio manji, specijalizovani Expo.
И због економских разлога, односно економске кризе.EXPO 2023 je otkazan zbog kovida I zbog EXPO 2020 koji je pomeren i koji se odrzao u Dubaiu izmedju 2021-2022-e a ne 2020-te (iako je BIE zadrzala ime Dubai 2020).
prevara nad prevarama
običan sajam nečega, niko ne zna čega, neviđena glupost
paravan da se pokradu milijarde i uvale kineski mostovi i putevi koji se sami od sebe ruše
pa, sada je meni jasno zasto nisam mogao da izuglam nista, sns sekta mulja, laze vara i izmislja, nema nikakvog expo-a u beogradu nigde na netu, kako ce iko znati da se to njesra vucicevo uopste i odrzava?I sajt pravog Expo 2025. u Japanu:
mislis kao specijalna operacija, ili specijalizacija u nekoj oblasti, ali kojoj?Nikakav "sporedni" EXPO to nije, već specijalizirani, dok je onaj u Japanu općeniti.
razliku od 10 milijardi za koje zaduzuju srbiju, ce sns sektasi da strpaju sebi u dzep, i to im je najbolja reklama za izbore, lopovluk, da svi gledaju da se uclane u njihovu sektu nadajuci se bar nekoj mrvici, a mnogi i povecem parcetu kolacaДобро, то да није Светска изложба, то смо знали.
Оно што је помало сумњиво је што је традиционално штедљиве Казахстанце специјализована изложба у Астани пре 6 година коштала 2,1 милијарду долара американских, а нас ће 2027. коштати 12 милијарди по процени, а врло вероватно мало више.
Па се запита човек како ће то да изгледа, пошто су они тамо у Казхстану направили фактички нови град.
a ovamo niko ziv ne zna za tu izlozbu i cemu je ona namenjena
ima da naprave sns firme zaradu od 10 milijardi, taman koliko se srbija jos zaduzuje, i to za izlozbu koja ne postoji na internetru, ne znam ko ce doci na nju onda, mozda prave te hotele za izbeglice, ide rat?Kakva gomila budala vodi tu drzavu pa to jos ima samo u Moldaviji.![]()
E to , izlozba ali niko ziv ne zna cega, pritom ovo nije ona opsta vec pazi sad specijalizovana izlozba, ok specijalizovana ali za sta, specijalizovana za koju oblast, verujem da ni oni ne znaju, to kao Stasa sto je po zanimanju master :d, mislim ovi na vlasti napravili pricu i hajp oko toga kao da smo dobili Svetsko prvenstvo u fudbalu ili Olimpijske igre, a ovamo niko ziv ne zna za tu izlozbu i cemu je ona namenjena tj. sta neko kao posetilac moze da vidi tamo, verujem sad da pitas gradjane u gradovima domacinima prethodnih EXPO-a verujem da 90% njih ne bi imalo pojma da je njihov grad bio domacin EXPO-a a kamoli da su bili mozda ili da im je to nesto znacilo.
Ono kapiram da bolje da su u Srbiju doneli recimo Comic-Con, ono makar malo da se zabavimo, podruzimo, kupimo poneki strip, figuru ili neki suvenir i malo se zezamo ili ne znam jos jedan veci muzicki festival nego ovo, bar bi ljudi znali sta je to i o cemu se radi (kao recimo kad je Exit, Guca, Beer Fest, sajam knjiga, sajam automobila, sajam poljoprivrede, sajam namestaja, sajam plovnih objekata i nautike, itd).
kakvo je bre ovo groktanje kao krdo svinja da gledamo? 1. pesma mi se ucini finom, a posle sve groktanje+1
ja bih voleo jedan veeeeliki GRIND CORE fest! najeveči u EVROPI!
recimo....na UŠĆU?!
kakvo je bre ovo groktanje kao krdo svinja da gledamo? 1. pesma mi se ucini finom, a posle sve groktanje
Kakva gomila budala vodi tu drzavu pa to jos ima samo u Moldaviji.![]()