Тај гусларски идиот који тврди да Солунски фронт није део његове историје. шта мисли о Јасеновцу, Јадовну, Олуји итд? Да ли су тe догађаји део његове славне црногорско-српске историје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da Crnogorci, tj Srbi iz Crne Gore treba da beze od srpske drzave, koja je propast Srba, i da idu uz proevropske orijentisane Crnogorce, aka Srbe.Поздрав људи. Након јучерашњих избора у Црној Гори и неколико ставова на ову тему волео бих да продискутујемо о томе да ли је дошло време да српски народ у Црној Гори затражи свој ентитет или билокакав вид самоуправе и да ли би то и како би утицало на српски народ у Црној Гори.
Евротлантске интегрције не требју бити приоритет српског народа ђе год живеоMislim da Crnogorci, tj Srbi iz Crne Gore treba da beze od srpske drzave, koja je propast Srba, i da idu uz proevropske orijentisane Crnogorce, aka Srbe.
Bilo kakva veza sa Vucicem i Srbijom vodi u unistenje Crne Gore.
Не мора ЕУ, само беж од Србије… Србија је ко Азербејџан, запамти то. Са тиме нећеш да имаш посла. Зато сам за Мила, јер мислимЕвротлантске интегрције не требју бити приоритет српског народа ђе год живео
Свака част! Ако ти је Мило дражи него Вучић, свака част.Не мора ЕУ, само беж од Србије… Србија је ко Азербејџан, запамти то. Са тиме нећеш да имаш посла. Зато сам за Мила, јер мислим
да је најбоља опција...
Вучић је НАТО пудлица, који фолира да је националиста… најгоре што је уништио демократију и завео диктатуру попут оне у Азербејџану...Свака част! Ако ти је Мило дражи него Вучић, свака част.
Имаш ти сва права овог света да будеш за кога хоћеш и да гласаш ког хоћеш, то је демократија
Али срамота ако овако размишљаш а себе зовеш Ссрбином.
Да не идемо у аргументе, кад се спомене Мило након ових 30 година, он је сам по себи кад се спомене у позитивном смислу контрааргумент оном који га спомене. Жалосно
Ма свака част, миловац, врло добри аргументи да ме натерају да заволим Мила пре Вучића и да бјежим од Србије како ти кажешВучић је НАТО пудлица, који фолира да је националиста… најгоре што је уништио демократију и завео диктатуру попут оне у Азербејџану...
Мило није тако суптилан, али за разлику од Вучића, он се не претвара...
Њега*Ма свака част, миловац, врло добри аргументи да ме натерају да заволим Мила пре Вучића и да бјежим од Србије како ти кажеш
Нисам Вучићев фан али поредити сега колико год и он не био светац са Милом је ко поредити локалног кримоса из кварта са Ал Капонеом
Вучић није ал капоне више је као, Pinoче… но Срби ће нестати у Србији до 2050. тако да није битно...Ма свака част, миловац, врло добри аргументи да ме натерају да заволим Мила пре Вучића и да бјежим од Србије како ти кажеш
Нисам Вучићев фан али поредити сега колико год и он не био светац са Милом је ко поредити локалног кримоса из кварта са Ал Капонеом
Ненене, Мило је тај ког поредимо са Ал Капонеом у овом поређењу. А Вучић дилер из краја.Вучић није ал капоне више је као, Pinoче… но Срби ће нестати у Србији до 2050. тако да није битно...
Чуј Црногорци су Срби, но ко хоће да буде други народ, немам проблема. Но Црна Гора је bolja od Srbije јер се са просечном платомНенене, Мило је тај ког поредимо са Ал Капонеом у овом поређењу. А Вучић дилер из краја.
А Црна Гора? Срба има 30%. А некад се знало да је сваки становник Црне Горе несумњиво Србин. Тако је писало и у уџбенику из земљописа чију копију имам код куће.
Срби су мањина у ЦГ.
Ма са тобом се не вреди расправљати. Теби је несрећа твога брата и сународника разлог да ликујеш над њим понижаваш га и гордиш се над њиме.Чуј Црногорци су Срби, но ко хоће да буде други народ, немам проблема. Но Црна Гора је bolja od Srbije јер се са просечном платом
може скоро цео месец иѕгурати, док у Србији са лажно повећаним просеком, може само 70% од месеца, а било је пре 6 месеци
као код вас…
Србине, много ми се ти веселиш због тих црних бројки.Слушај цена лука код нас је 2-3 пута већа него код вас, Србија има тенденцију да буде најскупља у Европи са храном,
тако да могу и ја да набрајам места где се много теже живи, него у тим која си набрајао.
Србија годишње губи преко 100000 становника, па да видимо ко ће да остане до 2050….
Ма да, скачем од среће… само кажем да је Вучић уништио Србију и да ћемо нестати. Све комбинације са њим, воде у пропаст….Србине, много ми се ти веселиш због тих црних бројки.
Ништа Вучић није више уништио српство у Србији него Мило српство у Црној Гори.Ма да, скачем од среће… само кажем да је Вучић уништио Србију и да ћемо нестати. Све комбинације са њим, воде у пропаст….
Запад га подржава и боле их уво како је уређење у Србији све док је послушан, и ту нема бољитка...
Молио бих Његоша и Брђанина и све који прате ову тему да погледају и нову тему коју сам отворио - "Србогорци - Срби који не виде даље од Црне Горе"...
Kako nisam Srbin? Svi narodi u Europi potječu od Srba i prvog Velikog Srpskog Carstva koje se protezalo od Portugala do Crnog mora, a imalo je prijestolnicu u drevnom srpskom gradu Berlinu. Isti ti Srbi su, prema Vedama, doselili u Europu iz Indije gdje su stvorili Indijce i migrirali u Europu prije 4000 godine.Брате, ниси Србин и ниси из ЦГ па не разумеш.
Беше подгоричка скупштина. Народно гласање за припајање. Мислим да су сви посланици гласали за припајање. Вама у ХР ће вазда бити нејасно српство ван модерне Србије и за вас ћњ то бит великосрпство, ко што ће за мене вазда бит нејасна хрватска историја средњег века.
Хахаха што се Берлина тиче, за то си у праву. Њега су подигли лужички Срби. То је истинаKako nisam Srbin? Svi narodi u Europi potječu od Srba i prvog Velikog Srpskog Carstva koje se protezalo od Portugala do Crnog mora, a imalo je prijestolnicu u drevnom srpskom gradu Berlinu. Isti ti Srbi su, prema Vedama, doselili u Europu iz Indije gdje su stvorili Indijce i migrirali u Europu prije 4000 godine.
Svi narodi u Evropi, pa sve do Indije su nastali nakon Velikog srpskog praska.Kako nisam Srbin? Svi narodi u Europi potječu od Srba i prvog Velikog Srpskog Carstva koje se protezalo od Portugala do Crnog mora, a imalo je prijestolnicu u drevnom srpskom gradu Berlinu. Isti ti Srbi su, prema Vedama, doselili u Europu iz Indije gdje su stvorili Indijce i migrirali u Europu prije 4000 godine.
Koje cvrkutanje Ustaše i Čanksita .Svi narodi u Evropi, pa sve do Indije su nastali nakon Velikog srpskog praska.