Sicilijanac
Domaćin
- Poruka
- 4.825
Bošnjaci.Net![]()
![]()
Al ja opet ne videh ni jednog Srpskog Dobrovoljca na ovoj slici.
Ovo su cetnici druze sto mu dodje slicno .
Sta su sve radili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bošnjaci.Net![]()
![]()
Al ja opet ne videh ni jednog Srpskog Dobrovoljca na ovoj slici.
Чак је и присуство четника велики знак питања, посебно на првој слици, која је комунистичка подметачина.
Ovo su cetnici druze sto mu dodje slicno .
Sta su sve radili ?
Ravnogorci i Dobrovoljci nisu isto a ni slično.
Pitanje je takođe koliko su autentične te fotografije,meni izgledaju smešne.
A najsmešniji si mi ti,kada dominiraš svojom glupošću i toplim avatarom![]()

Ravnogorci i Dobrovoljci nisu isto a ni slično.
Pitanje je takođe koliko su autentične te fotografije,meni izgledaju smešne.
A najsmešniji si mi ti,kada dominiraš svojom glupošću i toplim avatarom![]()
Српски сељак никада није био комуниста, тим вирусом била је заражена само шачица Срба.
Српски сељак је био националиста и није желео да приступи једном анти-српском, анти-православном и анти-монархистичком покрету. Чак и на комунистичким картама ''ослобођених територија'' Србија је увек била чиста, на то Србин треба да буде поносан.
Србија је освојена само захваљујући Азијатској хорди од 400000 људи са истока, 35000 партизана није могло да присмрди унутрашњости Србије.
Ово имајте на уму ви црвени што овде пишете!![]()
Važno je da je vaša iskrenost od neprocenjive važnosti za posetioce foruma. Vi uopšte ne sporite činjenicu da ste od prvog dana /Nedićevci i Ljotićevci/ bili bez ikakve prisile, dobrovoljno, na strani okupatora. Kako vi ro tumačite nije važno. Istorija je to okvalifikovala kao sramni izdaju, najveću u istoriji srpskog naroda.
Još samo i Četnike da stavimo na pravo mesto pa će ova izmrcvarena zemlja naciobnalizmom i šovinizmom i primitivnim antikomunizmom moći mirno da nastavi dalje prema civilizaciji.
Važno je da je vaša iskrenost od neprocenjive važnosti za posetioce foruma. Vi uopšte ne sporite činjenicu da ste od prvog dana /Nedićevci i Ljotićevci/ bili bez ikakve prisile, dobrovoljno, na strani okupatora. Kako vi ro tumačite nije važno. Istorija je to okvalifikovala kao sramni izdaju, najveću u istoriji srpskog naroda.
Još samo i Četnike da stavimo na pravo mesto pa će ova izmrcvarena zemlja naciobnalizmom i šovinizmom i primitivnim antikomunizmom moći mirno da nastavi dalje prema civilizaciji.
XExe,gresis,srpski seljak je bio komunista ,seljak je olicenje jednog radnika ,zemljoradnika.Po njima su i pesme opevane.
Radnik, seljak jedno biti da nam zizi,zivi rad.itd
Zasto su bili komunisti?Zato sto vise nisu mogli da trpe da ih neko ponizava a upravo je to cinila monarhija,nisu cenili njihove proizvode .
Cetnici su ih takodje ubijali ,ucenjivali ...i sta sve jos mogu samo da zamislim.
U velikoj si zabludi druze!

XExe,gresis,srpski seljak je bio komunista ,seljak je olicenje jednog radnika ,zemljoradnika.Po njima su i pesme opevane.
Radnik, seljak jedno biti da nam zizi,zivi rad.itd
Zasto su bili komunisti?Zato sto vise nisu mogli da trpe da ih neko ponizava a upravo je to cinila monarhija,nisu cenili njihove proizvode .
Cetnici su ih takodje ubijali ,ucenjivali ...i sta sve jos mogu samo da zamislim.
U velikoj si zabludi druze!
Јеси ли ти свестан шта си написао???
Ја ти заиста препоручујем да прекинеш да СПАМУЈЕШ тему, јер твоји коментари су заиста тешки ''интернет отпад''.
И нека ми Бог опрости што лажем, увек кажем нећу да ти одговарам али када га лупиш...

ti si veliki indijanac,meni je veoma drago da ti sa takvom ,,pameću,, predstavljaš najveći ološ koji je hodio balkanskim gudurama-partizane.
Vojna vežba sa tanketama Škoda S1d, jesen 1940 godine.
i ja mislim da to nema veze sa SDK,ali sam viđao već da se ova fotografija vezuje uz SDK.
Po mojim saznanjima SDK nije imao oklop.
Искрен да будем и мени је било сумњиво, драго ми је што смо то разјаснили.
Иначе постојао је батаљон борних кола унутар СДК и имали су неколико Renault тенкова(R-35), неколико Чешких оклоних возила и три стара Немачка полугусеничара, те још нека возила, укупно око 20. Такође СДК је имао на располагању 6 авиона за обављање курирских летова.
Potpuno netačno, da nekažem nebulozna izmišljotina.
Tenkove R-35 su zarobili nemci i nikome nisu davali, a što se aviona tiče tek to nije davano Srbima.
Dakle, SDK i ostali bili su samo laka pešadija, ništa više, a najveće artiljerijsko orudje je bio minobacač 50 mm.
Sa vojknog stanovišta SDK je bio policijska jedinica za kontrolu okupiranog područja.