SVe je laz samo punsta laz. Predsednik Vucic je u kampanji jasno i nedosviselno pokazao slike punih skladista.
Treba verovati predsedniku, on ne laze.

Treba verovati predsedniku, on ne laze.
trziste ? Pa oni staju u jedan Novi BeogradDa li je tacno da je Srbija sada izgubila trziste CG za zito jer su oni nasli novog ponudjaca u Bugarskoj?
Nije bas tako, dosta se tamo izvozi. Nazalost katastrofalan Vuciceva politika je dovela do toga da oni nadju nove dobavljace na stetu Srbije
I treba prodati samo onom koji je bukvalno ziveo samo od hleba..Mi mozemo prodati tu psenicu za suvo zlato svugde u svetu, Egipat sad odmah nudi da otkupi sve. A za retardiranog Krivokapica i MIla nas zabole, to su nam neprijatelji.
Bio sam danas u Surcinu,traktori samo spartaju ,jednog sam video na vise mesta jer ima crveni kombinezon ,Kapa na glavi i pice ,uglavnom neki kanisteri sa rasklapajucim prskalicama znaci neko prskanje ili prihrannjivanje. Cuo sam da imamo viska milion tona zita a 3 miliona kukuruza. Kako zabraniti seljacima da prodaju u inostranstvo ako im ne das subvencije za proizvodnju. U stvari daju 4000 dinara po ha ,Makedonci daju 10 puta vise a Nemacka i da ne pricam pa ipak imamo viskove hrane.
Ta crnogorska švercerska vlast je ultimativno, hitno i neodložno tražila od Srbije isporuku 7 miliona litara zejtina.
Cenim da su našli kupca za to ulju, verovatno u Albaniji.
Ovaj narod poblesavio od vakcinacije, cene skacu iz sata u sat idu u nebo a kurs dinara prema evru skoro da jaca.Neko je u ovoj drzavi lud,ja nisam.Gde je zito kada je slikano u predizbonoj kampanji da su pune rezerve?
Ovo beogradjani pojedu za dva dana.Krađa robnih rezervi je podlost i slabljenje države
https://www.politika.rs/sr/clanak/504063/Krada-robnih-rezervi-je-podlost-i-slabljenje-drzave
![]()