Српске крајишке песме

Чик Фрањо чик. Момо и Додир. Добра пјесма, уз добар видео из добрије дана (љето 1991).:mrgreen: Посље то више и није био рат. На пиш од Загреба јебли смо им маму мамину. Што је најјаче у прошлом рату сви партизани на Банији, у овоме Банијци највећи четници. :)

Poslednja izmena:
Јел слободно царе господаре? Још једна пјесма о Стојану Јанковићу и ускочким временима. На слици Двори Јанковић Стојана, које је људски измет без културе и образа у овоме рату уништио и попалио.

Слава Србину - Светозаре Милетићу. Светозар Милетић, вођа Срба из Војводине, старином Банијац, ћаћа му био граничарски официр или подофицир, због војне службе фамилија се преселила у Војводину ђе је Светозар Милетић рођен.

Vodim poreklo po očevoj liniji iz severne Dalmacije.
Tako da su na neki način ove pesme i moje.
Medjutim meni su odvratne.Zavijanje bez ritma.A tek reči..Maloumne bez logike.
Jesam li manji Srbin ako mi se ovo ne svidja i kako su istorijski nastale ove pesme
ima li nade da se jednog dana zaborave?:D

Нијеси мањи Србин, али си прост и глуп човјек.
Ово је без икакве личне увриједе.
Једна је ствар "не свиђање" а сасвим нешто стото твоје неразумно и малоумно тумачење нечег што не разумијеш а ипак немаш довољно разума да држиш језик за зубима.

Vodim poreklo po očevoj liniji iz severne Dalmacije.
Tako da su na neki način ove pesme i moje.
Medjutim meni su odvratne.Zavijanje bez ritma.A tek reči..Maloumne bez logike.
Jesam li manji Srbin ako mi se ovo ne svidja i kako su istorijski nastale ove pesme
ima li nade da se jednog dana zaborave?:D

ako misliš na ove novokomponovane,užasne su..kao i velika većina naroda koji je nekad živio tamo...
nije ništa slučajno,većih psovača Boga ne postoji na ovom svijetu,raspršio nas je Bog po cijeliom svijetu baš kao i jevreje nekad,i treba!!
sve yebeni materijalista do materijaliste,glavni smisao života im je "skućiti" se,tj. napraviti kuću da ti pojasnim...:lol:
nisu mnogo bolji ni srbijanci,tj. srbi iz Srbije..ukrali su tursko-albansku muziku sa užasno smišljenim groznim tekstom na srpskom jeziku..a pri tom je proturaju kao srpsku narodnu muziku...
ima nade,jednostavno je ne slušaš..:telefon:
inače,osim muzike u tom mentalitetu ima koješta negativno...nismo uzalud rasparčani po čitavom svijetu...loš narod generalno...

Нијеси мањи Србин, али си прост и глуп човјек.
Ово је без икакве личне увриједе.
Једна је ствар "не свиђање" а сасвим нешто стото твоје неразумно и малоумно тумачење нечег што не разумијеш а ипак немаш довољно разума да држиш језик за зубима.

ono jes....vuk magarca na plot nagonio...
bogato kulturno nasledje

Back