Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti nemoj slušati brt
Šta da ti kažem osim, a ja okasnijoMislim, kako otvoriš temu a nema da zapeva Momo Stanić 'dvor daleko'
Jel ti Relja Popović neki rod?Pa kad bi to dranje ostajalo unutar njihova 4 zida ne bih se bunio.
Kolko dobra pesma
Pa muzika je vezana za to, mora se komentarisatiZamolio bih vas da se uzdržite od političkih poruka, ili će tema biti zaključana.
Lepo sam rekao, vi radite kako hoćete.Pa muzika je vezana za to, mora se komentarisati
Jel dozvoljeno na politickom pdf-u da pisem o junacima, protiv *********, ustasa, itdLepo sam rekao, vi radite kako hoćete.
Lindeman nemoj da si nervozan xDLepo sam rekao, vi radite kako hoćete.
Nemoj na ovom pdf-u da dovlačiš politiku, molim te.Jel dozvoljeno na politickom pdf-u da pisem o junacima, protiv *********, ustasa, itd
Ti si zreo za ludnicu, ali ne moras nigde ici posto si vec u njoj. Na zapadusvako ko okači ovakvo srannje a ne zeza se treba da bude banovan i da se uputi u ludnicu
da pišeš o nečemu u šta nisi upućen pa zašto čemu toJel dozvoljeno na politickom pdf-u da pisem o junacima, protiv *********, ustasa, itd
Moraš da sagleda tekst i dobro proučiš xDsvako ko okači ovakvo srannje a ne zeza se treba da bude banovan i da se uputi u ludnicu
lupaš gluposti i lud si od prepunih jaja budaloTi si zreo za ludnicu, ali ne moras nigde ici posto si vec u njoj. Na zapadu![]()