Srpska sudba kleta i NAFTA!?...

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Meni se čini da je pitanje Kosova i BiH, prema tome i odnos belosvetskih budalaša prema Srbima na ovim prostorima, vezano uz njihovo umiljavanje islamskim zemljama bogatim naftom!?

Zatim, ako sam u pravu, i ako uspemo dokazati to, mislim da će tim budalama postati jasno da su PROČITANE i da će onda promeniti priču i odnose!!??....

PS: Sećate se da su Clintona podhebavali za vreme opsade Sarajeva da neće intervenisati jer u Bosni nema nafte, ili je ipak na kraju 'otkrivena' nafta i u Bosni!!??....

fosilvaso:
PS: Sećate se da su Clintona podhebavali za vreme opsade Sarajeva da neće intervenisati jer u Bosni nema nafte, ili je ipak na kraju 'otkrivena' nafta i u Bosni!!??....

klinton-djavo_v.jpg

:evil:

Inace, ono podrzavanje muslimana tj. tzv. bosnjaka od strane amerikanaca je da se pokaze svetu i ostalim muslimanskim zemljama da kao ameri nisu protiv globalno protiv muslimana, nego samo protiv islamskih terorista i sl.
A i cilj im je sto vise malih nestabilnih drzava na ovom po njih vaznom geostrateskom prostoru, i oni uvek staju uz slabije i manje narode..Dosta puta vidjeno, muslimani, siptari...

Ameri su stare k*urve... Prema tome nije cuditi sto se radi sa njihove strane.

Kad kazem stare, misli se na samo njihov interes.. Ni u II sv.rat ne bi usli da ih japanezi nisu napali...

Prema tome sve je jasno.. Ipak me najvise zabrinajva stav starih srpskih saveznika francuza koji su se ponijeli vise nego kukavicki, a za ruse necu nista da kazem jer odavno je ispjevana pjesma s njima da kada trebaju njih nema ili nece...

Prema tome, niko nikoga ne voli iz ljubavi nego samo iz interesa..
A sto se tice srpske BiH, to moze samo da bude san nas srba i nista drugo..

Ostala je neka nepisana da su srbi veoma dobri ratnici (sto i jesu) ali su zato ocajni politicari..

"STO NA BOJNOM POLJU DOBIH, ZA ZELENIM STOLOM IZGUBIH'

Poz.

Back