Српска опозиција уз хрватску певачицу

Српска опозиција уз хрватску певачицу (видео)

Подршка Северини и напади на Вучића

677z381_677z381_severina1.jpg

Уторак, 27.08.2024.

Хрватска певачица Северина задржана је на нашој граници због информативног разговора.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић каже да она није ни приведена ни ухапшена, већ ју је гранична полиција на граници са Хрватском задржала на основу спискова о "вербалним деликтима" и најавио да ће затражити "укидање спискова, када су вербални деликти у питању".

Како је говорила Северинa

- Као што сам сада испала најбољи усташа рекавши да је у Сребреници био геноцид, што је и био, како год они то називали, велики злочин, мали злочин или средњи злочин. Ради се о томе да ако је био геноцид, онда би нека држава тој држави требала платити одштету. Мислим да само због тога не признају да се то тако зове - истакла је Северина.

Певачица је изјавила и да жели да глуми Дуњу, жену Анте Готовине

Истовремено, српског генерала Ратка Младића упоредила је са Хитлером.

Узнемиравала је српског патријарха Порфирија: "Попе, попе, дружиш се са кримосима", писала је Северина патријарху.

Након што је јавност сазнала да га је прогањала и захтевала извињење, Северина је изјавила: "Нека се он радије покаје за своје грехе и помоли за спас своје душе. Требаће му!"

Подршка из Србије​

Иницијатива младих за људска права - Србија сада хрватској певачици даје подршку:

- Задржавање Северине Вучковић представља још један покушај стигматизације регионалне сарадње и солидарности, политички инструираним понашањем полиције.

Након кампање да се у Сребреници догодио “геноцид”, организовања фестивала Мирдита, који тзв. Косово третира као државу, подршке насилном рушењу власти од стране дела опозиције, сада су подржали и Северину и њене антисрпске ставове.

WhatsApp%20Image%202024-08-26%20at%2016.01.58.jpeg

Лидери српске опозиције редом пружају подршку хрватској певачици, користећи и ову прилику да нападну Вучића

link (video)

Браво Seve, Србијанци су уз тебе! Свe си тачно казала!! Seve, волимо Те!
ta pevaljka dolazi iz jedne NATO-zemlje i stoga je na "onoj" strani , suprotnoj od ove na kojoj smo mi , rusi, kinezi i ostalih 85 posto covecanstva.
A opozicija je uz Severinu po zadatku. Sutra, ako to vasington naredi, opozicija ce pljuvati po Severini. Stoga, ni Severina ni srpska opozicija nisu tema za srpski narod. Inace, BRAVO SRPSKOJ POLICIJI. Ne znam tacno o cemu se radi al mi je dovoljan stav srpske opozicije pa da ovako pisem. Sve mi je jasno.

Bila je euforija i oko nje, izašlo vremenski blizu kad i od Seve ali ipak je valjda Seve probila led na estradi. :mrgreen:
Били су и други порнићи из домаће радиности "српских" естрадних звезди, на пример Даре Бубамаре, али "проблем" са Seve је тај што је Хрватица и - супер риба.

• Haha
Reactions: PA8
Били су и други порнићи из домаће радиности "српских" естрадних звезди, на пример Даре Бубамаре, али "проблем" са Seve је тај што је Хрватица и - супер риба.
Sve je to izlazilo posle Seve i Suzi pa je bilo casual.

sto jes jes........to sto je hrvatica svakako joj je velika mrlja na imenu..........ne zbog ustasa vec zbog NATO.

ta pevaljka dolazi iz jedne NATO-zemlje i stoga je na "onoj" strani , suprotnoj od ove na kojoj smo mi , rusi, kinezi i ostalih 85 posto covecanstva.
A opozicija je uz Severinu po zadatku. Sutra, ako to vasington naredi, opozicija ce pljuvati po Severini. Stoga, ni Severina ni srpska opozicija nisu tema za srpski narod. Inace, BRAVO SRPSKOJ POLICIJI. Ne znam tacno o cemu se radi al mi je dovoljan stav srpske opozicije pa da ovako pisem. Sve mi je jasno.
Sve se to menja. Tada je pink bio uz đikijevu ekipicu pa su voditeljke dobile zadatak da se solidarišu uz poklič "sve smo mi Seve"

Nisam gledao pink ovih dana al moguće da je sada u tamo u komentaru prošla ko Điki, jer dira u litijum i narušava imiđ lrecedniku.

Sve je to izlazilo posle Seve i Suzi pa je bilo casual.
Није Severenin порнић био први. Први порнић из домаће радиности неке неке познате естрадне личности био је први порнић Сузане Манчић.

Možda je čak dva izdala, bila netom I playboy zecica.
Да, чак два порнића су изашла из домаће радиности Сузане Манчић. Први са њеним мужем који је одавде, а други са оним њеним Грком, снимљен у Грчкој. А регуларно се скинула за Playboy.

Да, чак два порнића су изашла из домаће радиности Сузане Манчић. Први са њеним мужем који је одавде, а други са оним њеним Грком, снимљен у Грчкој. А регуларно се скинула за Playboy.
link ?

I odškrinulo joj vrata prvo kod Minimaxa pa u Grand showu. Inače bi izvlačila loto do penzije.

Back