nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Kliberis se na postu gde se prica o smrti majke i brata, pred ocima tada jos- deteta, c, c, c, c,
Погледај пост број 70 на овој теми
Kliberis se na postu gde se prica o smrti majke i brata, pred ocima tada jos- deteta, c, c, c, c,
Srbija prvo mora da DEFINISE STRATESKE CILJEVE SVOJE POLITIKE!
To je NAJBITNIJE.
Ministarstvo brata.
Genetski modifikovana budala. Bila je i tema o njima al mi obrisaše mrski demokracki moderatori dušmani.
Imaš definiciju (doduše nepotpunu) u mom blogu.
Aj ne prdi.![]()
Jes, sutra malo. Pa ko onda da bude predsednik države?
Premijer je naravno Sale Popović. Zna se ko je tamo zapravo glavni.
Ne znadem. Znam samo da je napustio pravo. Cccc, šta bilo mnogo da se uči? Da je kupio diplomu, to bi mu bio još jedan taktički potez više, koji bi mu doneo poene, mada, opet je pitanje, iovako odiše nekreativnošću u samo gradi poene i politiku tako što pljuje druge bez argumenata.
Naravno da nisi u stanju da pratis odredjeni nivo...nisam ni ocekivao...
Pa predsednik države bi bio Toma. Sale Popović bi bio premijer, a može da zovu i Miru Marković (ona i Žeki su veliki prijatelji) da bude ministar bez potrfelja, kako bi mogla da koordinira. Čisto da budemo "demokratični", i da svi slojevi budu zastupljeni u vlasti, i da na taj način najbolje bude oslikana volja naroda.
Eto na šta bi Tomina vlada ličila - na cirkus.
значи теби би Тома био прихватљив само да је купио диплому?....није ни чудо што пропадосмо ако по овим *критеријумима* бирасмо власт...*...важно је како се презентујеш а шта и ко си стварно је небитно...*
Blah ne izvlaci iz konteksta...Stvarno me mrzi da razlgabam al ajde....Precednik vrsi manje ili vise ceremonijalnu funkciju...za razliku od ministara koji moraju imati strucnost sad kod ''demokratskih''vlada u srbiji to nije slucaj jer vojni odsek drzi psiholog,infrastrukturu pedijatar itd....predsednicku funkciju moze da obavlja bilo ko...ministarsku ne....e izgleda da se to u nasoj ''demokratskoj''drzavi ne jeb.e 2 posto posto ministarske funkcije moze da obavlja bilo ko a predsednicku samo i iskljucivo Boris Glavic...
Naravno da ne, i da ima diplomu nikad ne bih glasala za njega. Samo kažem da je mogao da je kupi, delovao bi ozbiljnije, a i bio bi više poštovan. Kao da bi neko znao.
Kažem, za Tomu nikad ne bih glasala. Zašto? Pa mislim da sam navela u poslednjoj rečenici svog prethodnog komentara, meni je relevantno ono što neko radi (a pošto on nikad nije bio na vlasti, i nije mogao da pokaže), nek relevantno bude ono što govori. Ne sviđa mi se kako priča, jer ja volim entuzijazam i energiju, a ne MRAČENJE.
Sigurno da nisam ljubitelj opozicije, ne podnosim nikoga od grobara i njegovog kera Vučića, pa do Šešeljoglavog, ali mi uopšte ne ide u glavu ovakva pristrasnost prema sadašnjoj vlast i pored ekonomske krize, njeni očajni učinci se ne mogu sakriti, niti demantovati, ova vlada sačinjena od propalih socijalista i demokrata, čiji se funkcioneri sve više ugradjuju u krupne afere i koja je, aj da i to kažem, posle DSSa jedna od najprljavih stranaka kada je reč o protoku novca...
Da velim nešto i po pitanju rezultata:
DS - sigurno će dosta pasti u odnosu na prošloizborne rezultate, nekoliko procenata iznad SNSa
SNS - 90% njihovih glasača je poluobrazovano malogradjanstvo, obožavatelji farme i grand šoua, te ljudi u ekonomskim problemima, sa slabim primanjima, koji (kada je politika u pitanju) ne vide dalje od svog nosa
DSS - i dalje će biti treća partija u parlamentu, zahvaljujući pretežno obrazovanim, visokoškolovanim ljudima sklonim "patriotsko desničarskim" idejama (oni za koje je SRS ekstremna stranka, a za koje su SNS proevropska partija)
LDP - tu odmah do DSSa, očekujem odredjeno povećanje broja glasača, koje je ispod očekivanja i neznatno u odnosu na ono kakve su bile tendencije pre skandaloznih događaja sa Zukorlićem, Karleušom (99% glasača ldpa se gnuša ove pojave), pa čak i sa trabunjanjima gosn. Jovanovića o Bosni u Sarajevu, te dolaska Kapičića na proslavu stranke (koji se neće svideti jednom delu glasača (oko 20%) koji su antikomunistički nastrojeni)
SPS - negde na nivou prošlih izbora, možda im nešto poraste rejting, ali ne značajno ( naravno sa Palmom i PUPSom)
SRS - tu negde oko cenzusa, biće gusto (nadam se da ne prolaze)
G17 (URS) - i oni su tu negde sa radikalima, ako ne odu sa DS (takodje se nadam da ne prolaze)
KP - i konačno Joška, biće verovatno najveće iznenadjenje, biće gusto (nadam se da prolaze)
Naravno da ne, i da ima diplomu nikad ne bih glasala za njega. Samo kažem da je mogao da je kupi, delovao bi ozbiljnije, a i bio bi više poštovan. Kao da bi neko znao.
Kažem, za Tomu nikad ne bih glasala. Zašto? Pa mislim da sam navela u poslednjoj rečenici svog prethodnog komentara, meni je relevantno ono što neko radi (a pošto on nikad nije bio na vlasti, i nije mogao da pokaže), nek relevantno bude ono što govori. Ne sviđa mi se kako priča, jer ja volim entuzijazam i energiju, a ne MRAČENJE.
I ja se zabezeknuhDosta ce pasti u odnosu na prosle izbore na kojima su imali manje od SNSa,ali ovaj put vise od SNSa,bem ti logiku![]()
па зато и мопже свака будала са добром маском и кампањом *кока кола и осмех* да те обрлати..не занима те суштина већ само површина....зато и јесмо овде где јесмо...ал дубоко је то ваљда...немој случано да те узнемирим са овим речима па да и мене не волиш као Тому...боље да се смејем,лажем и изгледам добро...то су најважније особине правог државника...а да...и да има диплому....
I ja se zabezeknuh![]()
Е, у праву си то око дипломе. И Чеда је завршио факултет ТЕК НАКОН ШТО ЈЕ ДОШАО НА ВЛАСТ
Sto ne pomenu i optimizamNaravno da ne, i da ima diplomu nikad ne bih glasala za njega. Samo kažem da je mogao da je kupi, delovao bi ozbiljnije, a i bio bi više poštovan. Kao da bi neko znao.
Sto ne pomenu i optimizam
Valjda i maneken odustao od onoga sto je narodu preporucivao
Entuzijazam i energiju imaju, napunili su dzepovi i racune u bankama da ne moraju da im birnu generacije koje dolaze, deca, unucad, praunucad - otevski od tudje - jad i beda kurtizana na vlasti![]()
Ne jedi!Ne kaki, tek si to skontala kad je on već napisao.
Ne jedi!
Jel čitaš ti? Piše lepo - KAKO PRIČA! I nemoj da mi dvosmisleno tumačiš ono što sam napisala, ako tako piše, na to se i odnosi.
Jel znate vi nešto drugo, nego na skontu tuđih reči da pljujete onoga koga ne podnosite? Moj post se uopšte nije odnosio na Tadića, smisli nešto novo.