SRPSKA OPOZICIJA JE NESPOSOBNA - SLEDECU VLADU SASTAVICE DS, G17, LDP i LSV

vilaraviojla

Domaćin
Poruka
3.317
ocekivao sam ovakav odgovor,osecas se inferiorno,,ti imas ogromne informacije za spinovanje poluoismenih,ali tvoje istinsko znanje je ravno kelvinovoj O
ok sve je jasno

Gospodine djubre, ja i dalje stojim u stavu mirno dok Vam se obracam, imam tremu i tresu mi se ruke dok kucam, s toga je Vas zakljucak da se osecam inferiorno vrlo logican. Cak i pored mog iskustva i moje diplome i obilja informacija koje mi stoje na raspolaganju moje istinsko znanje je zanemarljivo malo ali ja sam za razliku od Vas, svesna svog neznanja! Drago mi je sto vam je i pored toga ipak sve jasno, cak i ono sto nikom nije jasno!

Jedna od najvecih razlika izmedju pametnih i glupih ljudi je u tome, da su pametni svesni svog neznanja!

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Realno gledano srpska opozicija je apsolutno nesposobna i duboko u sebi narod to zna. Mozda mu je zbog duzine trajanja svetske ekonomske krize trenutno malo poljuljano poverenje u demokratske promene ali kada dodje vreme izbora narod ce opet prepoznati one prave i sposobne snage koje ce ga i dalje voditi putem evropskih integracija u bolji i sigurniji zivot.

Hajde da vidimo kako izgleda srpska opoziciona scena pred gromko najavljivani miting. Razjedinjeno, naravno. SNS kao perjanica nema ni kapacitet ni sposobnost da vodi zemlju, nemaju dovoljno skolovanih kadrova, lideri su im iskompromitovani i osim kritika ne nude nista drugo - maksimalno uz nadcovecanske napore mogu da osvoje 20 - 24 % glasova naivnih biraca.

Kada oni kao trenutno najaca opoziciona stranka deluju tako jadno nije ni cudo sto preostali patuljci od opozicionih stranaka izgledaju smesno.

Nova Srbija- ko ce jos da slusa i da poveruje ludom Velji Ilicu, pa njega vise ne slusaju ni u rodjenoj kuci i svi teraju segu sa njim, ne moze da dobije ni 3% glasova onih koji budu izasli na izbore.

SRS - Oni su tek pukli cekajuci Godoa, nece preci cenzus!

DSS - uspavanka za malu decu a ni mala deca ne bi glasala za njih kad bi imali pravo glasa. nisu klinci vise tako naivni. Nece preci cenzus i poslle sledecih izbora prestace da postoji.

I gotovo sa nabrajanjem srpske opozicije. mozda vi znate jos nekog relevantnog cinioca, neko njihovo tajno oruzje. Mozda im Rusi ili Kinezi pozajme neku stranku da potonu zajedno.

Da vidimo sta je preostalo.

Nasi koalicioni partneri SPS i njihove vodonose Palma i Krkobabic. Ako budu nastupali zajedno mozda osvoje 5-7 % glasova ali ovaj put nece moci da se klackaju i ucenjuju oko sastavljanja vlade. Ako budu isli samostalno ni jedna od te tri strancice nece preci cenzus, cak ni SPS.

Dakle ostaje i dalje DS nema sposobnijih i narod to zna i pokazace to na izborima ma kad da oni budu bili raspisani.

DS ce ovaj put osvojiti najmanje 35 % glasova, za DS ce glasati cak i ovi sto strajkuju, i prosvetari i policija i zdravstvo i svi drugi koji imaju namere da strajkuju. Glasace za DS cak i ako ne dobiju nista od onoga sto traze jer svi oni znaju da kod ovih nesposobnih opozicionara ne bi imali ni toliko. Za DS ce glasati i vecina srpskih intelektualaca kao i uvek do sada. Glasace i jedan deo nacionalnih manjina. Kad se sve sabere bice i vise od 35 %glasova.

G17- Ljudi u toj stranci su izuzetno sposobni i znaju sta rade, zajedno sa mnogim lokalnim strankama dobice vise od 10 % glasova.

LDP - se probija i pridobija sve veci broj mladih ljudi. Vrlo su agilni i nista ne prepustaju slucaju, rejting im je u stalnom porastu. Trenutno su jedina sposobna opozicija ali na sledecim izborima ce sa dobijenih oko 15 % glasova sigurno ucestvovati u vladi. U tih 15 % je uracunato i Cankovo vec standardno biracko telo jer ce oni verovatno izaci zajedno na izbore.

Sad uzmite racunaljku pa racunajte ali da se ne mucite, rezultat je vrlo jak.

DS - 35% G17 -10% LDP i LSV - 15% znaci negde oko 60 % glasova izaslih biraca na sledecim izborima + stranke nacionalnih manjina i neka opozicija sad vidi sta je ceka.

To sto njihovi bukaci i hukaci na raznim sajtovima i forumima pa i na ovom pisu sve i svasta, to nas ne brine. Nekoliko desetina ili stotina ljudi koji vrte istu praznu pricu i stvaraju privid velikog broja ljudi koji su uz opoziciju to je vec vidjeno i ponavlja se godinama. Biracko telo Srbije ne cine samo tih par stotina ljudi po forumima.

Cak ni miting nece nista promeniti pa sve i da se skupi preko 100 000 ljudi od kojih iz Beograda nece biti ni 20 000 a ostali skupljeni s brda dola ne mogu nista da promene. I da ih bude 200 000 ista prica tek nekoliko procenata od ukupnog broja gasaca u Srbiji.

I sad vi recite da ova analiza nije tacna i da nece tako biti. Bolje je da se pokrijete usima i da cutite. I bolje i pametnije.

Hajde ipak da vidimo vasu racunicu, mozda se bar slatko nasmejemo nedosanjanim snovima srpskih opozicionih snevaca!

Mislim da je podela koju si izvrshio uzimajuci u obzir kompletne stranke pogreshna. Ja bih podelu i klasifikaciju izvrshio
iskljuchivo prema pojedincima i njihovom uchinku na politichkoj sceni. Dakle:
0.R.Ljajic-odlichan
1.Ivica Dachic jako dobro radi svoj posao i treba da ostane ministar. Neko ce sada reci ironichno.."sta hapsi te
sitne ribe od par stotina hiljada eura ili koji milion zasto ne hvata ove krupne", pa bolje i te sitne nego nishta kakav je do
sada bio sluchaj a kada se stvore uslovi za krupne hvatace i njih.
2.B.Djelic takodje dobro radi svoj posao, energichan je, uporan i trudi se da bude i prodoran....
3.Mrkonjica treba smeniti jer deluje previshe sharlatanski i neozbiljno a na mesto njega dovesti Dragana Markovica.
4.Zarko Obradovic je dobro radio posao sve do ovog strajka u kome je previse popustljiv
5.Cvetkovic je takodje vrlo korektan covek i dobro radi svoj posao.
6.V.Jeremic-odlichno radi svoj posao ma da moram priznati da sam pomalo ljubomoran na njegovu izabranicu ali ipak vrlo korektan chovek i odlichan ministar takodje hiper inteligentan.
Ostalima treba ukinuti ministarstva ili ih zameniti novim ministrima, sa nekim izuzetcima kao shto je ministarka
za sport i omladinu.
Ciplic prvi treba biti smenjen kao i Milosavljevic i uglavnom kadrovi G17+.......osim Malovic.
Sto se ostalih politichara tiche u vladu bih ukljuchio:
-A.Martinovica iz SRS-vrlo realan pravedan i pametan politichar
-A.Vuchica iz SNS- vrlo pravedan
-N.Kolundziju iz DS-//-
-S.DJ.Dejanovic koja je vec predsednica skupstine-//- dobra za ministarku diplomatije ma da Jeremic odlichno radi svoj posao
-B.Pajtica(koji je predsednik vlade Vojv.) a koji mozda ima i najvise Z.Djindjica u sebi, deluje najprodornije i naj...hm..sposobnije od svih a u sito vreme je pravedan i realan, najslichniji mu je Djelic
ali isti nema dovoljno te da tako kazem bezobrazne hrabrosti.
-Jadranka Tabakovic-pomalo nerealna ali pravicna i energicna zena
-Tomislav Nikolic-extremno bistar chovek ali nedovoljno prorachunat i tvrdoglav, bio bi dobar ministar za verska pitanja i nacionalne manjine.....a mozda i dobar predsednik
ma da bih ja tu funkciju u drzavi ukinuo.
-Shormaz-takodje realan politichar, da ne zaboravim njega
-Palivodic..neznam koja je stranka.....

Eto to je moja racunica ma da sam u poslednje vreme razocaran u sve u drzavi i to bash!!!

Vjericu Radetu iz SRS (mozda) kao ministra pravde.
Ostali funkcioneri sto u vladi sto u vaznim drzavnim preduzecima i ustanovama bi trebali biti svi mladji od 40 godina.

Poslednja izmena:

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Realno gledano srpska opozicija je apsolutno nesposobna i duboko u sebi narod to zna. Mozda mu je zbog duzine trajanja svetske ekonomske krize trenutno malo poljuljano poverenje u demokratske promene ali kada dodje vreme izbora narod ce opet prepoznati one prave i sposobne snage koje ce ga i dalje voditi putem evropskih integracija u bolji i sigurniji zivot.

Hajde da vidimo kako izgleda srpska opoziciona scena pred gromko najavljivani miting. Razjedinjeno, naravno. SNS kao perjanica nema ni kapacitet ni sposobnost da vodi zemlju, nemaju dovoljno skolovanih kadrova, lideri su im iskompromitovani i osim kritika ne nude nista drugo - maksimalno uz nadcovecanske napore mogu da osvoje 20 - 24 % glasova naivnih biraca.

Kada oni kao trenutno najaca opoziciona stranka deluju tako jadno nije ni cudo sto preostali patuljci od opozicionih stranaka izgledaju smesno.

Nova Srbija- ko ce jos da slusa i da poveruje ludom Velji Ilicu, pa njega vise ne slusaju ni u rodjenoj kuci i svi teraju segu sa njim, ne moze da dobije ni 3% glasova onih koji budu izasli na izbore.

SRS - Oni su tek pukli cekajuci Godoa, nece preci cenzus!

DSS - uspavanka za malu decu a ni mala deca ne bi glasala za njih kad bi imali pravo glasa. nisu klinci vise tako naivni. Nece preci cenzus i poslle sledecih izbora prestace da postoji.

I gotovo sa nabrajanjem srpske opozicije. mozda vi znate jos nekog relevantnog cinioca, neko njihovo tajno oruzje. Mozda im Rusi ili Kinezi pozajme neku stranku da potonu zajedno.

Da vidimo sta je preostalo.

Nasi koalicioni partneri SPS i njihove vodonose Palma i Krkobabic. Ako budu nastupali zajedno mozda osvoje 5-7 % glasova ali ovaj put nece moci da se klackaju i ucenjuju oko sastavljanja vlade. Ako budu isli samostalno ni jedna od te tri strancice nece preci cenzus, cak ni SPS.

Dakle ostaje i dalje DS nema sposobnijih i narod to zna i pokazace to na izborima ma kad da oni budu bili raspisani.

DS ce ovaj put osvojiti najmanje 35 % glasova, za DS ce glasati cak i ovi sto strajkuju, i prosvetari i policija i zdravstvo i svi drugi koji imaju namere da strajkuju. Glasace za DS cak i ako ne dobiju nista od onoga sto traze jer svi oni znaju da kod ovih nesposobnih opozicionara ne bi imali ni toliko. Za DS ce glasati i vecina srpskih intelektualaca kao i uvek do sada. Glasace i jedan deo nacionalnih manjina. Kad se sve sabere bice i vise od 35 %glasova.

G17- Ljudi u toj stranci su izuzetno sposobni i znaju sta rade, zajedno sa mnogim lokalnim strankama dobice vise od 10 % glasova.

LDP - se probija i pridobija sve veci broj mladih ljudi. Vrlo su agilni i nista ne prepustaju slucaju, rejting im je u stalnom porastu. Trenutno su jedina sposobna opozicija ali na sledecim izborima ce sa dobijenih oko 15 % glasova sigurno ucestvovati u vladi. U tih 15 % je uracunato i Cankovo vec standardno biracko telo jer ce oni verovatno izaci zajedno na izbore.

Sad uzmite racunaljku pa racunajte ali da se ne mucite, rezultat je vrlo jak.

DS - 35% G17 -10% LDP i LSV - 15% znaci negde oko 60 % glasova izaslih biraca na sledecim izborima + stranke nacionalnih manjina i neka opozicija sad vidi sta je ceka.

To sto njihovi bukaci i hukaci na raznim sajtovima i forumima pa i na ovom pisu sve i svasta, to nas ne brine. Nekoliko desetina ili stotina ljudi koji vrte istu praznu pricu i stvaraju privid velikog broja ljudi koji su uz opoziciju to je vec vidjeno i ponavlja se godinama. Biracko telo Srbije ne cine samo tih par stotina ljudi po forumima.

Cak ni miting nece nista promeniti pa sve i da se skupi preko 100 000 ljudi od kojih iz Beograda nece biti ni 20 000 a ostali skupljeni s brda dola ne mogu nista da promene. I da ih bude 200 000 ista prica tek nekoliko procenata od ukupnog broja gasaca u Srbiji.

I sad vi recite da ova analiza nije tacna i da nece tako biti. Bolje je da se pokrijete usima i da cutite. I bolje i pametnije.

Hajde ipak da vidimo vasu racunicu, mozda se bar slatko nasmejemo nedosanjanim snovima srpskih opozicionih snevaca!

E da!!...?, zaboravio sam i Tomislava Karadzica. I ako njegovo zanimanje i funkcija nema veze sa dnevnom politikom mislim takodje
da ako nishta drugo treba da ostane na svojoj funkciji jer chovek zna da troshi ali zna i da pravi novac, sposoban je pravichan i realan
i treba da bar ostane predsednik FSS-a i ako moram to reci IZUZETNO cenim Savu Milosevica, moj omiljeni fudbaler svakako, koji je
u sukobu sa njim, mislim da Sava, inache rodjen 9.Septembra, dakle slichno meni, po pitanju Karadzica greshi.