stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
Pazite trebaju mi recepti koji se mogu explatisati u restoranu.Razdvojte na doručak ručak večera.Hvala.Interesuju me sve kuhinje ali apostrof na srpsku vlašku i vojvođansku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smanji kolicinu griza, masa treba da je zitka a ne tvrda.
U principu se radi tako.ja pravim tako sto umutim 2 jaja i onda dodajem po malo griza. Da li je takav recept ispravan kako vi pravite?
U principu se radi tako.
U jaja dodaš so, eventualno neki začin, vrlo malo masnoće (svinjsku mast ili ulje) i sasvim polako dodaješ griz. Ako su prethodni put bile tvrde, smanjiš količinu griza. Nije loše da tako pripremljenu smesu ostaviš da odstoji oko pola sata. Griz nabubri pa se knedle lakše skuvaju, čak i ako ima previše griza. (uzmi kao orjentir da na 1 jaje ide 3 kašike griza, ali ne drži se striktno toga jer su različita i jaja i kašike)
ja cu da poludim....zivim u inostranstvu i nisam porbao ove zime jos uvek ni kiseli kupus, ni sarmu, ni pecenje, ni....buahahahaha![]()
Ej hvala na proji,mada ja to vikam projara....Ajde izvoli dok je vruće!!
ja cu da poludim....zivim u inostranstvu i nisam porbao ove zime jos uvek ni kiseli kupus, ni sarmu, ni pecenje, ni....buahahahaha![]()