Српска је добила пуну подршку Москве/В.В.Путинa

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Република Српска обнавља своја права

Јелена Гускова

За време сусрета председника М.Додика 23. марта с В.В.Путином Република Српска је добила пуну подршку Москве. Премијер-министар је уверен да је наступило време за укидање овлашћења Високог председника, а да Дејтонски споразум треба задржати као неприкосновен. Руководство Републике Српске је уверено да ће сва питања успети да реше мирним путем, на добробит свих народа, који живе у Босни.
http://serbian.ruvr.ru/2011/05/05/49884195.html

Делује позитивно, али кад се зна како су поништени уговори са Ираном, Сиријом и Гадафијем са правом се поставља питање, да ли је ово само празна вербална подршка? Највећа срамота за Србију што никакву подршку нема Република Српска од "демократске" браварске власти у Србији. Ако потурице крену са оружјем јасно је да "демократе" у Србији неће помоћи Србе преко Дрине и ако им је то дужност. Следи ли онда револуција против "демократске" власти у Србији?

Делује позитивно, али кад се зна како су поништени уговори са Ираном, Сиријом и Гадафијем са правом се поставља питање, да ли је ово само празна вербална подршка? Највећа срамота за Србију што никакву подршку нема Република Српска од "демократске" браварске власти у Србији. Ако потурице крену са оружјем јасно је да "демократе" у Србији неће помоћи Србе преко Дрине и ако им је то дужност. Следи ли онда револуција против "демократске" власти у Србији?

Dovojlno je da vidis sta su uradili Milosevicevoj Jugoslaviji pred Rambuje. Ministar inostranih poslova Rusije Ivanov za CNN pre potpisivanja Rambujea u kome je on govorio drugu Slobi i drugarici Miri da ne potpisu Rambije, jer ce Rusija da ih ''brani '' od NATO-a. Ivanog feb' 1999 ; Ako i jedna NATO bomba bude pala ma Milosevicevu Jugoslaviju, Rusija ce zaratovaiti sa NATO-m i izbice III svestki rat''. Od ''brace'' Rusa Milosevic se tek opametio pred smrt.

MILOSEVIC: IZDALI SU ME ISTORIJA I RUSIJA !!!!

Moskva -- Izdali su me istorija i Rusija, izjavio je bivši jugoslovenski predsednik Slobodan Mlosevic u intervjuu koji je, kako je rekao, iz zatvora u Seveningenu dao ruskoj agenciji Itar-tas. Kako prenosi RTS, Milosevic u pisanom intervjuu dopisniku ruske agencije u Rimu i novinarima jednog broja italijanskih listova, istice da je još krajem devedestih godina poceo da sluti da će se „svet srusiti” na njega i da se „tako i desilo”. „Moskva je izdala samu sebe kada je izdala mene i srpski narod, koji se nalazi u srcu njene istorije”, rekao je Milosevic. „Narod me nije izdao. Izdali su me neki ljudi koji su pokazali da nisu verni onim vrednostima za koje sam verovao da postoje, i Rusi”, rekao je on.

Republika Srpska odavno nije sama i pitanje Republike Srpske je toliko specifično da će mnogi koji se budu dotakli ove države biti politički penzionisani nakon bavljenja tim pitanjem. Ona postoji pod imenom koje nosi. Za njeno postojanje je puno Srba dalo živote. Ona je faktor sa kojim se mora računati želi li se mir na Balkanu. Ona je ključ tog mira. Rusija je odlučila da bude čuvar tog ključa a što se tiče ostalih nacija u okruženju. Što se pre pomire sa činjenicom da će Republika Srpska postojati i biti samostalna pre će moći nastaviti dalje sa svojim životom u miru i dobrosusedskim odnosima sa ovom prelepom zemljom.

16684475.jpg

To pitanje ne moze tako usko i jednosmerno da se gleda.
Srbija podrzava celovitost BiH jer mora. Ako mi krenemo da prizivamo na cepkanje - mozemo odmah da priznamo KiM. Zato mi samo gledamo.

To pitanje ne moze tako usko i jednosmerno da se gleda.
Srbija podrzava celovitost BiH jer mora. Ako mi krenemo da prizivamo na cepkanje - mozemo odmah da priznamo KiM. Zato mi samo gledamo.
Пишеш глупости. Косово и Република Српска су Српске земље и дужност је руководства Србије да брани браћу и сестре у Републици Српској. Издајом Републике Српске уједно се издаје и осакаћена Србија под "демократама" који хрле да се љубе са највећим ратним зликовцима који су правили геноцид над Србима. Нека хвала браварској "демократији".

Пишеш глупости. Косово и Република Српска су Српске земље и дужност је руководства Србије да брани браћу и сестре у Републици Српској. Издајом Републике Српске уједно се издаје и осакаћена Србија под "демократама" који хрле да се љубе са највећим ратним зликовцима који су правили геноцид над Србима. Нека хвала браварској "демократији".

Теодосије - НЕ БРИНИ! ......... Не могу да пишем детаље из простог разлога што стока доушничка стално чита и дојављује - само ти кажем НЕ БРИНИ!!!!!!!!!!! Нема шансе да било ко и помисли НА ИЗДАЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ............:cool: јер је истог тренутка МРТАВ ......... и он и сви му у фамилији............НЕМА ШАНСЕ !!!

Donošenjem bilo kakvih rezolucija bi se samo stvorio kontraefekat. Opet bi na scenu stupile nebuloze o Velikoj Srbiji i to bi i Srbiju i Srbe bacilo u defanzivu. Umesto rezolucija ja više volim de facto podršku koju Srpska dobija od Srbije.

Једно је Русија за време олоша Горбачова и пијаног Јељцина - А САСВИМ ДРУГО ЈЕ РУСИЈА ЗА ВРЕМЕ ПУТИНА...

Само се ти заваравај, кога КГБ изнедри, тај нема своје ја и мора да слуша газде из Партије.

Путин је послушник чивутског картела који контролише Русију, и само га код нас у Србији десница подржава, у Русији је традиционална десница изразито против те чивутске пудлице.

Тек када се будете уздали у Христа, а не у човека, можете за себе да тврдите да сте Православци.

Оваки какви сте сада, може човек само да вас означи као човекопоклонике и криптоекуменисте.

+++

Теодосије - НЕ БРИНИ! ......... Не могу да пишем детаље из простог разлога што стока доушничка стално чита и дојављује - само ти кажем НЕ БРИНИ!!!!!!!!!!! Нема шансе да било ко и помисли НА ИЗДАЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ............:cool: јер је истог тренутка МРТАВ ......... и он и сви му у фамилији............НЕМА ШАНСЕ !!!

Mita KGB ybt :eek:

:lol:

Брате, само се наивчине уздају у данашње вођство Русије, јер су сви ти Совјети пресвучене комуњаре, који тргују судбинама сиротиње са бандом са запада.

Након што су нас ти СОВЈЕТИ пустили низ воду 99те, након што су продали Гадафија, Садама, само се још будала узда у ту масонску банду обмањивача и демагога.

Штета што је таквих наивчина много у Србији, никако да схвате да је данашња Русија чврсто у рукама Јешована.

Само се ти заваравај, кога КГБ изнедри, тај нема своје ја и мора да слуша газде из Партије.

Путин је послушник чивутског картела који контролише Русију, и само га код нас у Србији десница подржава, у Русији је традиционална десница изразито против те чивутске пудлице.

Тек када се будете уздали у Христа, а не у човека, можете за себе да тврдите да сте Православци.

Оваки какви сте сада, може човек само да вас означи као човекопоклонике и криптоекуменисте.

+++

Kad ovo vidim odjednom mi uzdanje u Putina ne zvuči nimalo loše.

Hrist veliš? :lol:

+++
Gde si ti otisao ... :dash::dash::dash:

Ono sto bih ja voleo ne mora i da bude ostvarivo.
Jednako vrednim smatram sve zemlje gde su Srbi u vecini i gde vrse vlast.

Gde nestade Republika srpska krajina? Jel i tamo imamo vlasnistvo nad kucama? Ili sve ili nista. Principi ne vaze tu pa tamo.

Inace je prekrsaj medjunarodnog prava ako jedna drzava poziva na cerupanje druge (ma kako je volela ili mrzela). Mi cemo da se pokazemo kao nemoralni ako to jednima branimo a druge ohrabrujemo. Ja se ne spustam na nivo protivnika.

Back