Srpska inteligencija-danas

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vojo3

Zainteresovan član
Poruka
169
Gde je srpska inteligencija danas.
Ova ekipa na tv sto brani Hulju nije nikakva elita i to cak i ja vidim.
Ovi iz Sanua ne izlaze u medijsku javnost,zatvorili se u ljusturu akademstva.
Cak i neki koji sam mislio da nesto vrede poput prof Milana Brdara su za ovu vlast.
Da li je Srpska Inteligencija umrla, koji su bili zadnji mudri umovi naseg naroda-vljd to nisu bili Dositej,Njegos,Pupin,Tesla,Stojan Novakovic,Pasic,Corovic.

Ova na ulicama sto nece u skole ti je intelektualna elita pretpostavljam? Bese si i ti jedan od njih?
Da li je Srpska Inteligencija umrla, koji su bili zadnji mudri umovi naseg naroda-vljd to nisu bili Dositej,Njegos,Pupin,Tesla,Stojan Novakovic,Pasic,Corovic.
Kosunica je ziv

Gde je srpska inteligencija danas.
Ovi iz Sanua ne izlaze u medijsku javnost,zatvorili se u ljusturu akademstva.
Cak i neki koji sam mislio da nesto vrede poput prof Milana Brdara su za ovu vlast.

Ma nije tačno da su se akademici sakrili

Predsednik SANU Zoran Knežević: Studenti imaju pravo da se bore za budućnost svoje zemlje

Gotovo sva srpska inteligencija danas je uz studente.

Uz režim je samo nekolicina poturica.

Čak su i oni koji su u sprezi sa režimom ustali i rekli svoje ja, zato što je danas ustati, kada je i praktično Srbija ustala, pitanje savesti i obraza.

Ova na ulicama sto nece u skole ti je intelektualna elita pretpostavljam? Bese si i ti jedan od njih?

I Kostunica
1.Kojcic,Bratina,Nebojsa Bakarec,Zoran Ostojic i ostali su ti elita?Studenti su studenti, nemogu biti navedena kategorija iako su jedini glas razuma mada nez ko stoji.
2.Kusturica je intelektualac donekle, Kostunica je jevrejski Frankestajn i pijana budaletina koje je sluzio da se obavi antisrpska antinacionalna revolucija.
3.Ko je po tebi intelektualna prava garda i da li ih ima uopste u Srbiji?

1.Kojcic,Bratina,Nebojsa Bakarec,Zoran Ostojic i ostali su ti elita?Studenti su studenti, nemogu biti navedena kategorija iako su jedini glas razuma mada nez ko stoji.
2.Kusturica je intelektualac donekle, Kostunica je jevrejski Frankestajn i pijana budaletina koje je sluzio da se obavi antisrpska antinacionalna revolucija.
3.Ko je po tebi intelektualna prava garda i da li ih ima uopste u Srbiji?
Ti zaista trošiš tastaturu na sendvičara? Taj nikada neće da promeni ploču. Možda je jedan od lojalista.

Back