Srpska himna

E zato cete ratovati sa svima i dalje svakih 20 godina u buducnosti......

Nesto niste shvatili...

Hoćemo i bole nas patka.Ako Mađari i Rumuni nisu menjali svoje himne (koje govore isključivo o Mađarima i Rumunima),zašto bi smo mi?Jer se neki manjinac oseća uvređeno?Manjinac,kome se ne sviđa himna države u kojoj leba jede,neka traži hleb u svojoj matici

Kakva trvenja?Blajbi otvorio temu,jer mu se ne sviđa srpska himna?
Pa da li si ti normalan?Da ukidamo reči sopstvene himne jer se neka manjinska tanana dušica ne pronalazi u njoj?Ozbiljne države to ne rade.Kome se ne sviđa,neka promeni kanal :D
Bilo je već ovakvih temilica pa su ljudi postavljali prevode tekstova himni evropskih država.

ljude poput tebe treba kaznjavati novcano

za vredjanje zvanicne himne

ti vredjas moju himnu

ti si fashista i sovinista

Sad ste jako hrabri, podcenjujete komsije, vredjate manjine, a kada ok njih dobijete po nosu bice dreke: "Gde si care Putine, rasiri nam butine...!"

Kao i uivek stoi je bilo do sada.....

Sad ste jako hrabri, podcenjujete komsije, vredjate manjine, a kada ok njih dobijete po nosu bice dreke: "Gde si care Putine, rasiri nam butine...!"

Kao i uivek stoi je bilo do sada.....

kakve veze imaju komsije sa ovim

niko ne vredja manjine

posebno ne himna, mnoge himne su mnogo zesce

TI VREDJAS VECINU

zapravo ti vredjas moju drzavu i mislim da treba da budes kaznjen

niko ne vredja manjine

TI VREDJAS VECINU

Ja sam opozicija pa mogu da kazem sta mislim, a da za to ne budem kaznjen.

A ti moras da OTRPIS ISTINU!

- - - - - - - - - -

Uvek smo bili hrabri.
I kajzera i Hitlera i Kliktona smo sijebali, a ti crkni od muke ako ti ta osobina smeta.

:hahaha::rotf:

Gde Ruse se nisu podmetnuli - SVE ratove ste pogubili do jednog!

niko ne vredja manjine

TI VREDJAS VECINU

Kako da bude kažnjen, kad oni koji treba to da učine, zapravo su isto kao i on. Čast izuzetcima. Npr, ustaški debil, pod nikom Fauler je Srpsku himnu nazvao retardiranom, i komentar je samo obrisan. To govori, kakav ljudski šljam vodi ovaj forum.......ps....zaboli me *urac za eventualnu "kaznu". ..vozdra.

Back