Srpska deca čitaju da su Srbi agresori: Negativan narativ o našem narodu u Federaciji BiH

Исламска декорација. И шта мислиш за шта су се ови борили у Босни, за ,, грађанску државу"??

Pogledajte prilog 1613447
aha pa gdje je ta deklaracija u ustavu, bilo cemu u BiH i borili se pod zasavom sa ljiljanima koja je bila simbol otpora hriscanskog stanovnistva protiv Turaka i koju su Turci i zabranili ?

aha pa gdje je ta deklaracija u ustavu, bilo cemu u BiH i borili se pod zasavom sa ljiljanima koja je bila simbol otpora hriscanskog stanovnistva protiv Turaka i koju su Turci i zabranili ?
Ел Муџахид су баш ти који су се борили за ,,секуларну" Босну.
Кога ти замајаваш?? Ево један пример мултикултурализма и секуларизма Армије БиХ:

Човек би помислио, ко не зна, да је ово снимак са неке смотре ИСИЛ терориста.

Ел Муџахид су баш ти који су се борили за ,,секуларну" Босну.
Кога ти замајаваш?? Ево један пример мултикултурализма и секуларизма Армије БиХ:

Човек би помислио, ко не зна, да је ово снимак са неке смотре ИСИЛ терориста.
El muhahendin nisu ali to je jedna jedinica kao kod vas Arkanovci ,Seseljevi bijeli orlovi pa Osvetnici koji su daleko ekstremniji i napravili vise zlocina od el mudzahedin, niko od bosnjackih politicara nije davao izjave kao sto je radila Biljana Plavsic rusi te dzamije ,kakav je to srpski grad sa dzamijama ili niko nije davao izjave kao no Mladic doslo je vrijeme za osvetu Turcima, ako zelis uvijek ces naci izgovor za zlocine koje su Srbi napravili i zbog kojih su i zavrsili u zatvoru. Cak su i uzeli zastavu sa ljiljanima kao znak svih iz BiH,zastavu koja je bila znak otpora hriscanskog stanovnistva prema Turcima.

El muhahendin nisu ali to je jedna jedinica kao kod vas Arkanovci ,Seseljevi bijeli orlovi pa Osvetnici koji su daleko ekstremniji i napravili vise zlocina od el mudzahedin, niko od bosnjackih politicara nije davao izjave kao sto je radila Biljana Plavsic rusi te dzamije ,kakav je to srpski grad sa dzamijama ili niko nije davao izjave kao no Mladic doslo je vrijeme za osvetu Turcima, ako zelis uvijek ces naci izgovor za zlocine koje su Srbi napravili i zbog kojih su i zavrsili u zatvoru. Cak su i uzeli zastavu sa ljiljanima kao znak svih iz BiH,zastavu koja je bila znak otpora hriscanskog stanovnistva prema Turcima.
Понављаш се, али факт је да су исламисти били окосница Алијине војске.

Ех, да је само Ел Муџахедин била исламистичка, него су скоро све јединице биле екстремистичке и исламистичке.!
E jbg Dule kako to opet Maric i Cirilica, Jovan Divjak general u armiji BiH i drugi Srbi na visokim funkcijama u armiji BiH, veliki broj Srba koji su zlatni ljiljani ,kad mislim da sam sve gluposti cuo sa tvoje strane opet iznenadis sa jos vecom gluposti. Jeste li vi imali kakvih generala Bosnjaka :D

E jbg Dule kako to opet Maric i Cirilica, Jovan Divjak general u armiji BiH i drugi Srbi na visokim funkcijama u armiji BiH, veliki broj Srba koji su zlatni ljiljani ,kad mislim da sam sve gluposti cuo sa tvoje strane opet iznenadis sa jos vecom gluposti. Jeste li vi imali kakvih generala Bosnjaka :D
Дивјак је Србин таман колико и ти. :per:

Nadam se da pomenuto đubre gori u najvećem plamenu pakla. To je zaslužio. Kao i Čedo Domuz i svi njemu slični.

Vucic je pitao SPC kakva spoljna politika treba da bude prema Rusiji, 16 vijek u Srbiji :D
Na Cirili Maric tvrdi da su oni mrsavi iz logora u Prijedoru imali tuberkolozu pa su zato bili mrsavi :D ,u logorima cuvali stanovnistvo od islamskih ekstremista,logora gdje je moje prezime nestalo :bljak:
Gledam Cirilicu kao sto i citam tvoje komentare i ne mogu se nacuditi glupostima
, to za cirilicu su mi ljudi iz Prijedora dijelili da vidim sta se prica po Srbiji o Srpskim logorima u Prijedoru , nista vise nisam ni vidio ,mogu zamisliti koliko lazi najgore vrste prodaju.
Dobrica Cosic je sve tacno rekao.
Logori u Prijedoru i na Manjači radili do kraja 1992. Kod vas su logori Silos Tarćin i Čelebić Konjic radili do 1996. :bljak:

Мани да ме засмејаваш, какви љиљани какви бакрачи, скоро свака јединица имала је у називу истакнуто ,,муслиманска" истицано је да се боре за Босну и за Ислам, да су ,,Алахова војска", итд, итд. Ево, један пример :

Дакле, чист исламизам на делу. А лепо је рекао Кослав, Дивјак је Србин исто колико и ти. :mrgreen:

:bljak: Logori u Prijedoru i na Manjači radili do kraja 1992. Kod vas su logori Silos Tarćin i Čelebić Konjic radili do 1996. :bljak:
Jesu i u Tarcinu poginulo 40 ljudi a u Prijedoru 3000 da zapad nije Srbe udario po usima da zatvore logore u Prijedoru za dva mjeseca citava Bosanska Krajina bi nestala u logorima ,imas vise masovnih grobnica u Prijedoru nego zrtvi logora Silos i Celebic zajedno.:bljak:Takve stvari kao Tarcin ili Celebic mi uopste ne racunamo jer ima na stotinu mjesta vise zrtava koje su cetnici napravili.

Poslednja izmena:
Nadam se da pomenuto đubre gori u najvećem plamenu pakla. To je zaslužio. Kao i Čedo Domuz i svi njemu slični.
Херој одбране Сарајева, Ђенерал Јован Дивјак, иначе рођени Београђанин, није био никакво "ђубре." Ђубре је твој Додиг који је јасеновачку грађу из Бањалуке предао својим Хрватима.

Херој одбране Сарајева, Ђенерал Јован Дивјак, иначе рођени Београђанин, није био никакво "ђубре." Ђубре је твој Додиг који је јасеновачку грађу предао својим Хрватима.
Teško đubre koje gori u paklu.

Kao što rekoh...
Momir Šalipur, otac Predraga Šalipura, Srbina koji se borio u redovima tzv. ARBiH nad posmrtnim ostacima sina kojeg su zaklali i bacili mu tijelo u jamu Kazani na Trebeviću:

2f0f51223ba6428d86da51c9252c0946.jpg

https://source.ba/mobile/clanak/BiH/407075

Херој одбране Сарајева, Ђенерал Јован Дивјак, иначе рођени Београђанин, није био никакво "ђубре." Ђубре је твој Додиг који је јасеновачку грађу из Бањалуке предао својим Хрватима.
Jovan Divjak je osuđeni trgovac oružjem koji je pobjegao u FBiH da ne bi morao na robiju.

Znači sudski presuđen na zatvorsku kaznu. Kriminalac.

Teško đubre koje gori u paklu.
Не постоји никакав пакао у коме се гори ако си грешан, то су у раном Средњем веку измислили попови да би плашили неписмен народ, а сећање на славног Ђенерала Јована Дивјака, рођеног Београђанина, живеће вечно у слободарском и мултиетничком Сарајеву.

Zivio Jovan Divjak i prva slavna pravoslavna brigada. Dokumentarni film o herojima Bosne koji vrijedi pogledati.

https://balkans.aljazeera.net/teme/2019/1/8/prica-o-srbima-u-armiji-rbih-sahranite-me-kod-cede

Дивјак је злочинац и убица! И криминалац!

Back