Srpkinje najlepše žene na svetu? Istina ili mit?

Za svet već nzm,...u Evropi smo u top 3, odgovorno tvrdim!
Pre nas,...jedino Hrvatice i Albanke.
Ostale,...nema veze!
Ove Barbike što vi navodite kao lepše, su čista medijska propaganda.
Nisam cula da su Albanke neke ljepotice.
Srpkinje,Hrvatice,Bosnjakinje,Crnogorke,Makedonke,uopsteno ex Yu, mislim da su bar u evropskom vrhu sto se tice ljepote.
Na stranu to sto je moderno ovo silikoniranje i napumpavanje,to se ne vazi...govorim o prirodnoj ljepoti.
Uporedite npr.neku Engleskinju...od one Kejt Midlton napravise ne znam kakvu ljepoticu,a svaka nasa prosjecna djevojka je ljepsa od nje.
Ili ne znam...Njemice...rijetkost je vidjeti neku bas ljepoticu.
Kazu da su Ukrajinke i Ruskinje takodje lijepe.
U svjetskim okvirima,ne znam,nisam putovala van Evrope.

Свакако јесу међу најлепшим женама на свету, а да ли су прве то је већ питање..... Далматинке су топ, украјинке па и рускиње.....за румунке сам се изненадио колико су лепе..... Генерално И2а генетика и Р1а дају најлепше жене на свету, а међу којим народима има највише те генетике то је већ статистичко питање.

Lepota je stvar ukusa i u ocima posmatraca.
Meni se cesto desi da gledam Americki film, i kao lepa devojka kad ono neka Balkanka. Al ne i ne!
Srpkinje zapravo mnogima nisu lepe uopste, kao sto su i npr Svedjanke izvikane, a Spankinje podcenjene.
Srkinje imaju prilicno muskobanjaste crte lica u proseku, vecina neproporcionalne, sto jeli simbol lepote, podprosecne ili nikakve obline, cesto hladne i ne bas zenstvene manire, kukaste noseve itd. Takodje su neproporcionalno visoke, ajd duge noge plus, al mimo toga nista, a sto za zenu bas i nije privlacno. Mnogi Rusi ovde u Vojvodini koji su se doselili (oba pola) komentarisu kako su muskarski mnogo atraktivniji od zena.

Meni su recimo Litvanke mnogo lepse od Srpkinja. Imaju lica kao andjeli.

Sto se tela tice Crnkinja. Sto se exotike tice Iranke.

Takodje narodi sa velikom razlolikoscu su uvek lepi, npr Madjarice, jedna moze izgledati ko da je iz Poljske, druga ko da je nasa, treca cak malo eguoticno. Mi igledamo monotono, kome se nas tip svidja super, kome ne smo nista posebno.

Poslednja izmena:
Srkinje imaju prilicno muskobanjaste crte lica u proseku, vecina neproporcionalne, sto jeli simbol lepote, podprosecne ili nikakve obline, cesto hladne i ne bas zenstvene manire, kukaste noseve itd. Takodje su neproporcionalno visoke, ajd duge noge plus, al mimo toga nista, a sto za zenu bas i nije privlacno. Mnogi Rusi ovde u Vojvodini koji su se doselili (oba pola) komentarisu kako su muskarski mnogo atraktivniji od zena.
Ovo nije tacno.🙂
Nase djevojke su prilicno proporcionalne i zenstvene,nikako muskobanjaste.
A ne znam ni gdje si nasao kukaste nosove...nijednu takvu ne vidjeh.
A i sto se raznolikosti isto nisi u pravu...mi smo bas raznolika nacija...ima i plavih,snedjih,crnih...oci plave,zelene,crne...ten,svjetliji,tamniji...kose ravne,loknaste...ima svega..

Ovo nije tacno.🙂
Nase djevojke su prilicno proporcionalne i zenstvene,nikako muskobanjaste.
A ne znam ni gdje si nasao kukaste nosove...nijednu takvu ne vidjeh.
A i sto se raznolikosti isto nisi u pravu...mi smo bas raznolika nacija...ima i plavih,snedjih,crnih...oci plave,zelene,crne...ten,svjetliji,tamniji...kose ravne,loknaste...ima svega..
ne pricamam o pigmetaciji vec o crtama lica. Naravno da nismo svi dvojajcani blizanci, al kad gledas grupu ljudi vidis da nismo toliko različiti. Sad uvek mozes probrati pojedince, eto moj drug Stefan izgleda ko Skandinavac.
Nase devojke su limunada 😁

Molimo se bogu,...samo da ne čitate i Jovana Dučića.😁
Iz pozamašnog repertoara, čuvenih ženomrzitelja!
kakve veze Ducic ima? Ja jednostavno ne vidim sta je to toliko vau u vezi Srpskinja, ili generalno Jugoslovenki. Toliko egzotične lepote sirom sveta ima, nekako fo te mere da mi je dosadno ono sto vidim po ulici. Secam se i ko klinac kad dodje Exit u NS i svi lovimo strankinje. Samo neko ko nije video sveta, ako nista na internetu moze da tvrdi kako su nase zene najlepse. Naravno, sve je stvar ukusa, neke su lepe neke nisu, vecina je prosecna. Eto sve i da mene smatras da ono sto gledam svaki dan mi je dosadno, pa me privlaci exotika, opet, i da gledam racionalno, isto bih napisao.
Generalno treba da se otarasimo kompleksa vise vrednosti, oba pola.
Nismo nista posebno, ni u kom smislu, a atraktivni tipa super, ili da napisem univerzalno atraktivni su mozda 15% max.
Nasim ljudima bi đnogo bolje bilo da porade na unutrašnjoj lepoti mego sto se dice spoljasnjom. To smo plitki da boli.
I eto ja sam uvek bio zhodan, lep atraktivan itd, koja god me je gledala kroz fizicki izgled, aj poz

ne pricamam o pigmetaciji vec o crtama lica. Naravno da nismo svi dvojajcani blizanci, al kad gledas grupu ljudi vidis da nismo toliko različiti. Sad uvek mozes probrati pojedince, eto moj drug Stefan izgleda ko Skandinavac.
Nase devojke su limunada 😁
Nismo bas ni slicni toliko.🙂
Pogledaj npr.Indijce,Kineze,Arape...sve isto devedeset posto.

kakve veze Ducic ima? Ja jednostavno ne vidim sta je to toliko vau u vezi Srpskinja, ili generalno Jugoslovenki. Toliko egzotične lepote sirom sveta ima, nekako fo te mere da mi je dosadno ono sto vidim po ulici. Secam se i ko klinac kad dodje Exit u NS i svi lovimo strankinje. Samo neko ko nije video sveta, ako nista na internetu moze da tvrdi kako su nase zene najlepse. Naravno, sve je stvar ukusa, neke su lepe neke nisu, vecina je prosecna. Eto sve i da mene smatras da ono sto gledam svaki dan mi je dosadno, pa me privlaci exotika, opet, i da gledam racionalno, isto bih napisao.
Generalno treba da se otarasimo kompleksa vise vrednosti, oba pola.
Nismo nista posebno, ni u kom smislu, a atraktivni tipa super, ili da napisem univerzalno atraktivni su mozda 15% max.
Nasim ljudima bi đnogo bolje bilo da porade na unutrašnjoj lepoti mego sto se dice spoljasnjom. To smo plitki da boli.
I eto ja sam uvek bio zhodan, lep atraktivan itd, koja god me je gledala kroz fizicki izgled, aj poz
Ovde se prica o spoljasnjoj ljepoti.Unutrasnju ostavimo za kasnije,narocito u poredjenju sa "svetom".
I govore ljudi koji su bas obisli i vidjeli taj svet.
Evo npr.Indijke bile misice toliko puta,a ljudi koji su obilazili Indiju,kazu da su tamo ljepotice u prosjeku bas rijetkost.Isto tako kazu za Njemacku,Englesku...
Ali ne kazu npr.za nas, Rusiju,Ukrajinu,Cesku itd.
Ima nesto u tome.🙂

Dakle pošto verovatno niko nije ovde na forumu pa cak i ako nekog poznajete, proputivao ceo svet i boravio u svakoj drzavi bar neki mesec, da bi stekao koliko toliko neki uzorak, da li mislite da su naše žene najlepše?
osim grčke drugo nisam video, al sam čitao da su ukrajinke i ruskinje najlepše...msim lepota je individualna stvar, što bi rekli u oku je posmatrača. meni su naše ok, samo što su malo kako bi reko...sputane

Ovde se prica o spoljasnjoj ljepoti.Unutrasnju ostavimo za kasnije,narocito u poredjenju sa "svetom".
I govore ljudi koji su bas obisli i vidjeli taj svet.
Evo npr.Indijke bile misice toliko puta,a ljudi koji su obilazili Indiju,kazu da su tamo ljepotice u prosjeku bas rijetkost.Isto tako kazu za Njemacku,Englesku...
Ali ne kazu npr.za nas, Rusiju,Ukrajinu,Cesku itd.
Ima nesto u tome.🙂
stvar ukusa, na milijardu i kusur Indijaca sigurno ima vise lepis brojcano, meni i nisu nesto tu se slazemo.
Ko za nas kaze? Osim nas samih? Kao sto rekoh mnogi nase zene smatraju muskobanjastim

stvar ukusa, na milijardu i kusur Indijaca sigurno ima vise lepis brojcano, meni i nisu nesto tu se slazemo.
Ko za nas kaze? Osim nas samih? Kao sto rekoh mnogi nase zene smatraju muskobanjastim
Ti si prvi koji je rekao da su nase zene muskobanjaste.🙂
Sta bi rekao onda za Engleskinje,ili Njemice?
Glavna karakteristika nasih zena apsolutno nije muskobanjanost.
Cuj,ko kaze?Citas li nekad ili cujes necije utiske?

Back