Srpkinje najlepše žene na svetu? Istina ili mit?

Свака је лепша од ових што пумпају усне, сисе, дупе..

I meni je prirodno uvek najlepse.

Nase devojke su lepuskaste. Moze se reci da imamo vise postavljen prosek.
Ali smo i dalje u proseku prosek.
U svakom narodu ima lepih ljudi.
Zavisi od ukusa i od nege kako ce drugi njihov izgled procenjivati.

Dakle pošto verovatno niko nije ovde na forumu pa cak i ako nekog poznajete, proputivao ceo svet i boravio u svakoj drzavi bar neki mesec, da bi stekao koliko toliko neki uzorak, da li mislite da su naše žene najlepše?
Naravno da su Srpkinje lepe , ali nacionalna pripadnost je nebitna , vise uticaja na zdrav,prav ten,lepotu i figuru ima hrana koju unosimo u sebe nego drzava u kojoj zivimo..tako da z:poz:

Dakle pošto verovatno niko nije ovde na forumu pa cak i ako nekog poznajete, proputivao ceo svet i boravio u svakoj drzavi bar neki mesec, da bi stekao koliko toliko neki uzorak, da li mislite da su naše žene najlepše?
ne mislim. Lepota zene nije samo u njenom izgledu, ona dolazi iz njene svesti................a tu je vecina nasih dama "tanka" , zahvaljujuci pogubnom primitivnom mentalitetu balkana koji je jos uvek prisutan pa i na ulicama Beograda.

To što su atraktivnije od Srba ne znači da su naj.

Šveđanke su najljepše u proseku. Posle njih i sve druge žene arktičke nacionalnosti, ako već generalizujemo.
Ruskinje,Brazilke, Venecuela mislim da su u proseku za nijansu lepse od nasih. Nase su najsredjenije i najoperisanije, ali ako gledamo prirodno i ne najlepse. Ali svakakako na vrhu pa cak i u Svetu po glavi stanovnika. E sad, a karakter..? 😃

Back