Српкиње друге у свету по броју пушења цигарета

Emilia Marty

Veoma poznat
Poruka
11.425
Postoji jos uvek gomila ljudi koja nije racunarski i internet pismena..pa ih to ne sprecava da koriste i internet i racunar ;)
klasican stav autosoviniste i krugdvojkasa koji zamislja da je on nekakva elita. pih.

nego necu vise da ovu sjajnu temu zatrpavam postovima koji sa njom nemaju nikakve veze.

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
klasican stav autosoviniste i krugdvojkasa koji zamislja da je on nekakva elita. pih.

nego necu vise da ovu sjajnu temu zatrpavam postovima koji sa njom nemaju nikakve veze.
Moram ti dati ipak nesto za pravo.Nije bas da nista ne znas.Ja sebe smatram elitom....kada vidim kakvih sve ljudi ima.Ali nikada sebe ne smatram iznad svih drugih.Ali iznad nekih ljudi sam ocigledno.A ti sada to shvati kao egoizam,egocentrizam ili drugo.Ja ipak sam najvise realista.Jer sam u stanju da vidim i svoje u tudje prednosti kao i mane.

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.230
Pri čemu se, na moje veliko iznenađenje, potežu argumenti da ljudi imaju ružan glas jer su pušači.
Još se imenuje Lidija Vukićević, i još ne znam ko, kao primer.

Najlepši vokal sadašnjice, Adel, izjavila je da joj je cigara najdraža stvar na svetu.
Lejdi Gaga kaže da zapali cigaru uz čašu viskija dok piše pesme zato što joj to "nakratko oslobodi mozak".
Keti Peri puši, Rijana puši, a da ne navodim koje sve manekenke i glumice puše, a da im se to ne odražava na lepotu ili karijeru, pamet ili osipanje fanova.

I sad će neko reći: kako ih nije sramota!
One su ikone našega doba i treba da daju dobar primer omladini koja ih obožava.

A šta sa primerima onih ljudi koji kradu ili kraduckaju, a slavni su, šta sa onima koji lažu, a slavni su.
Ili, naposletku, šta sa onima za koje neko smatra da daju loš primer jer glasaju za Vučića, ili za Dačića, Jeremića ili Milicu Zavetnicu, Trampa ili Putina?
Nek pusi i nek se truje ko god hoce i kako hoce...ali nema nikakvo pravo da truje druge.
Da,bas pusenje utice pozitivno na ljepotu... vremenom se dobiju pusacke bore i koza "posivi",a zubi pozute.
Pusti ti te bogatasice koje mogu sve zakamuflirati,nego pogledaj oko sebe.
Po izgledu nekog mozes prepoznati da li je pusac.

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
Nek pusi i nek se truje ko god hoce i kako hoce...ali nema nikakvo pravo da truje druge.
Da,bas pusenje utice pozitivno na ljepotu... vremenom se dobiju pusacke bore i koza "posivi",a zubi pozute.
Svaka cast.No feministkinje danas kazu da mogu da rade sa svojim telom sta hoce.Da abortiraju kad god hoce i koliko god hoce.Da puse tokom trudnoce.Kao i da puse u prisustvu deteta u pored sebe.To je po meni velika samozivost.Licno znam devojku koja me napala kad sam rekao da nije fer da pusis tokom trudnoce.Na sta me ona izvredjala da gledam svoja posla i rekla mi ''Ja sam nikotinski zavisnik'' To joj je opravdanje.

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
Sta vi imate kazati gospodjice ili gospodjo na ovo?Da jedna zenska osoba ima pravo da truje svoje dete,jer je nikotinski zavisnik?Zar to nije malo sebicno i samozivo?Nazalost postoje takve zene.Ustvari danas je to trend.Ja retko koju zenu sam sreo da je zarad zdravlja deteta koje nosi u utrobi...ostavila cigarate ili makar smanjila.

Emilia Marty

Veoma poznat
Poruka
11.425
Sta vi imate kazati gospodjice ili gospodjo na ovo?Da jedna zenska osoba ima pravo da truje svoje dete,jer je nikotinski zavisnik?Zar to nije malo sebicno i samozivo?Nazalost postoje takve zene.Ustvari danas je to trend.Ja retko koju zenu sam sreo da je zarad zdravlja deteta koje nosi u utrobi...ostavila cigarate ili makar smanjila.
jao, Em ce da te obozava, sacekaj samo da vidi.

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
Sremski vuk vajb

Rejzor je unistio svaku feministicku iskru u meni.
Hajmo cuti jednog ne bas tako pametnog i inteligentnog coveka sta je jos u to vreme izjavio o feminizmu.On je jedan od prvih i po meni vrlo objektivnih kriticara feminizma.Iliti barem onoga sta je feminizam tog doba nagovestavao.Kakvu revoluciju ce izvrsiti u drustvu i koje ce posledice toga biti. https://www.politika.rs/scc/clanak/287717/Nikola-Tesla-o-zenama-i-feminizmu Idem da vas malo ostavim da razmislite o svemu.Pa da se vratimo na temu o zdravoj hrani i zivotu.Smislu veganstva i vegunstva po ciljanoj empatiji prema zivotinjama.A onda i da se zapocne nova tema o stavljanju zivotinje u prvi plan iznad zivota coveka :) Pa ce nam bas biti zanimljivo.Bas lepo ce da se druzimo.

Antigon@

Elita
Poruka
15.906
Nepušači svi odreda lepi.
A i pametni, jašta.

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
Opet namjerno izvrces pojmove.
Nisu svi nepusaci lijepi,ali se koža pusaca i nepusaca itekako razlikuje.
Izgleda starije nego sto jeste.Ili ces nas mozda ubjedjivati da je pusenje korisno za zdravlje i ljepotu?
Ma ja sam slusao da duvanski dim sadrzi neke vitamine.Podmladjuje kozu,regenerise pluca,mozak,srce,krvne sudove...i povoljno utice na razvoj dece u stomaku kao i dece van stomaka :) Ajde ajde sta odma osudjujete...ovo je new age liberalno demokratsko drustvo.Bez osuda molicu lepo :) Kritike nisu dobrodosle.Siri ljubav mmmmmraleeeeeee.Jedi lebaaa jedi lebaaa aleee aleeeee.

georgejune

Starosedelac
Poruka
194.879
53870802_1314379832020631_8613565669566316544_n.jpg

Antigon@

Elita
Poruka
15.906
Opet namjerno izvrces pojmove.
Nisu svi nepusaci lijepi,ali se koža pusaca i nepusaca itekako razlikuje.
Izgleda starije nego sto jeste.Ili ces nas mozda ubjedjivati da je pusenje korisno za zdravlje i ljepotu?
Nije ni sunce korisno za zdravlje i lepotu.
Sunce je mnogo štetnije po kožu nego duvan.
Hajde da ukinemo Sunce na javnim mestima da bi nam lepe žene ostale zauvek lepe i zdrave.:mrgreen:

Em.

Buduća legenda
Poruka
27.089
Nije ni sunce korisno za zdravlje i lepotu.
Sunce je mnogo štetnije po kožu nego duvan.

Hajde da ukinemo Sunce na javnim mestima da bi nam lepe žene ostale zauvek lepe i zdrave.:mrgreen:
Sinteza D vitamina u ljudskom telu se vrši uz pomoć sunčevih zraka. Nedostatak tog vitamina je uzročnik mnogih bolesti, tako da je sunčanje neophodno, i zdravo. Preterivanje je štetno.

Nikotin je otrov, u rangu cijankalijuma, koji je, primera radi, korišćen za poslednju u Americi izvršenu smrtnu kaznu. U duvanskom dimu nismo našli nijednu korisnu materiju, ali je pronađeno čak 7.600 različitih otrovnih, od kojih je oko 70 kancerogeno