Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 103.806
Pakt da bude dozvoljeno pušenje u kladionicama.Buahaha....Srbijica...
Pogledajte prilog 1302760
Pakt da bude dozvoljeno pušenje u kladionicama.Buahaha....Srbijica...
Pogledajte prilog 1302760
Зато што не умеш да напишеш две(мисаоне) реченице без увреде.A sto kad nemate argument pocnete da vredjate i prebacujete na licne napade?
Pušači kancerogenih cigareta su i često veliki filozofi.Зато што не умеш да напишеш две(мисаоне) реченице без увреде.
Цинизам
Ne, za to sluzi vutrica 💎Pušači kancerogenih cigareta su i često veliki filozofi.
Психоза оправдава средствоNe, za to sluzi vutrica 💎
Pijandure.Кога ли ће гањати ако не буде пушача...леворуке?
Ха х...е онда сам баш угрожен и сметам демократским тековинама будућег друштва...а то се не сме...Pijandure.
Ne, to je tvoja generacija vec odradilaКога ли ће гањати ако не буде пушача...леворуке?
/Ne, to je tvoja generacija vec odradila
Znamo se, naravno./
Знамо се или...паметујеш
Cigarete da.Важи.
Јер пушиш?
Ај здравоCigarete da.
Nemojte tako...evo zene vec prozvale vas autosovinistom.Kazu i sta sada vi hocete da kazete da smo mi najgore?Kako vas nije sramota...
Samo cigarete?A ovako nista?Eee pa to je bas smor.Cigarete da.
nista, lezbejka.Samo cigarete?A ovako nista?Eee pa to je bas smor.![]()
Sto bi rekli ''Leleeeeee'' Brzo se prekrsti i pricesti.Pocni nije jos kasno za uskrsnji post.Da se procistis od tih demona.nista, lezbejka.
od autosoviniste ni dobronomaran savet ne treba prihatiti jer zlu se ne veruje. pozdrav.Sto bi rekli ''Leleeeeee'' Brzo se prekrsti i pricesti.Pocni nije jos kasno za uskrsnji post.Da se procistis od tih demona.![]()
Naughty girl needs a spanking as a stress relief.od autosoviniste ni dobronomaran savet ne treba prihatiti jer zlu se ne veruje. pozdrav.
kao i svaki autosovinista, radije govoris engleski od svog maternjeg jezika.Naughty girl needs a spanking as a stress relief.![]()
Hm da.Bravokao i svaki autosovinista, radije govoris engleski od svog maternjeg jezika.
ne laskaj sebi, svako danas zna engleski, ali neki ne ljubimo US cizmu, a neki ljubite.Hm da.BravoKako si me samo provalila.
Probaj da citas malo ironiju izmedju redova. Da sam hteo da svako razume napisao bih na srpskom
![]()