Srpkinja ubila penzionerku

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Nakon tri meseca od ubistva, bečka policija uhapsila je državljanku Srbije staru 46 godina, koja se sumnjiči da je u martu ubila austrijsku penzionerku staru 58 godina, čiji identitet policija za sada ne saopštava, u njenom stanu u Švehatu kod Beča.Kako prenose austrijski mediji, penzionerka je poslednji put viđena 20. marta. Pošto je pošta u njenom sandučetu počela da se gomila, jednoj komšinici je to bilo čudno, pa su pozvali policiju i prijavili njen nestanak 12. aprila. Policajci su odmah po prijavi došli i obili stan. U njemu su našli leš nesrećne žene u poodmakloj fazi raspadanja. Ležala je mrtva u kuhinji, a po glavi je imala velike povrede zadate tupim predmetom.

Policija je odmah posumnjala da je ubistvo počinila državljanka Srbije, koja već dve decenije živi i radi u Austriji. Ona je u zgradi gde je ubijena živela i radila kao kućepaziteljka. Međutim, ona je pre toga već otputovala za Srbiju. Sumnju u nju je izazvala i SMS poruka koju je jedan komšija dobio sa telefona ubijene žene. Puna pravopisnih grešaka, kako pišu tamošnji mediji, policiji je odmah postala sumnjiva i pretpostavlja se da je ubica poslala poruku sa staričinog telefona kako bi zavarala trag.

Nakon dužeg boravka u Srbiji, misleći da je niko ne traži, ona se vratila za Austriju, ali je policija pre nekoliko dana uhapsila. Na saslušanju je negirala optužbe, ali je potom ipak priznala da je penzionerku ubila u svađi.


http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/236347/Srpkinja-ubila-penzionerku-
 

Back
Top