Srpkinja je vlasnica najveće zadnjice na svetu!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.611
Čitam i ne mogu da verujem. Koji je motiv da ima najveće dupe zadnjicu? Da li voli sama da gleda ili misli da je to seksi? Pitanje je i za muškarce i za žene.

Evo šta piše u Kuiru


Nataša Kraun ima 30. godina i postala je ponosna vlasnica najveće zadnjice na svetu! A da stavr bude još zanimljivija, poreklom je, upravo, iz Srbije. Već godinama gradi veoma uspešnu manekensku karijeru u Skandinaviji.

Ova posebna devojka visoka je 155 cm, a ima 135 kilograma, i planra još da se ugoji, kako bi njena zadnjica dobila željeni oblik.

Živi i radi u Geteborgu, a ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan. Tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno". Imala je tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.

Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu neverovatno veliku zadnjicu plastične operacije.

ceo tekst OVDE
3039701_asdas_ls.jpg
 
Pogledajte prilog 1161668

Ona je dodala i da misli da je pozitivan primer, jer pokazuje da širom sveta pokazuje da postoje drugačiji ljudi.

- U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene - zaključila je.
Verovatno joj uzor bila Julie Cash ,cak i po profilu podseca na nju.
24385297887_1bc371b4a7.jpeg
 

Back
Top