Srodne duše liče- da li vas privlače ljudi koji liče na vas?

Da li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?

Da li ste primetili da neki parovi liče i da li verujete u ovu teoriju?

Ili mi biramo ljude koji liče na nas, odnosno nesvesno nas privlače jer ličimo fizički?
Nije tačno. Privlače nas oni koji liče na nas psihički. Ne verujem u onu floskulu da se suprotnosti privlače

Ima u tome malo istine ali malo jer nekako ljudi biraju podsvesno partnere u tom rangu u kom zrace, izgledaju naspram njih samih.

Ljudi traze sebi neku osobu slicnog interesovanja i zivotnog stila koji su im zivotne okolnosti dodelile.Tesji se razlicitisti privlace to pogotovu danas.Mozda u nekim nebitnim stvarima mada i tu nastaje problem ako ih je previse tj razlika jer ce za jednu osobu ako ne i obe dan postati mucenje...

Mozete naci osobu fizicki da vam pase tj oboje odgovarate jednom drugom i da je sex savrsen ali ako nemate ista interesovanja i izgradjen slican zivotni stil, da volite neke slicne zajednicke stvari da radite zajedno i tako provodite dane tj ako nemate dovoljno onih malih slicnih stvari koje volite i to moze biti problem malo.

Moguće da to ima veze... Nisam o tome mislila. Ja volim ljude slične građe kao što sam ja, da su sportski tipovi, da se oblače na sličan način, da imaju sličan lajfstajl.. da mirišu kompatibilno drugim rečima slično, da im je koža bela kao moja, da su tihi i da ne viču..

Znam da sam pobrkala i izgled i svašta nešto. Međutim, ima ono kada se pored nekoga osećam kao da smo par, da "ličimo", a ima i kada se osećam skroz nelagodno jer ni malo ne "ličimo" spolja gledajući, što ima veze i sa izgledom, tj telesnom građom, i sa stilom oblačenja.

Da li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?

Da li ste primetili da neki parovi liče i da li verujete u ovu teoriju?

Ili mi biramo ljude koji liče na nas, odnosno nesvesno nas privlače jer ličimo fizički?
E baš sam skoro videla na internetu kada ljudi pogađaju da li su ljudi sa slike brat i sestra ili dečko i devojka jer liče

Генерално да, иако ме више привлачи можда мало другачија телесна грађа од моје. Све оне које су ми привлачне имају сличности са мном, нпр. у лицу и тако по покретима, неким ставовима, и слично. Чини ми се да постоји обостраност, да сам можда и ја привлачнији таквим девојкама, некако видиш неку верзију себе и онда ти то привлачно.

Back