- Poruka
- 34.728
BAŠ imaš problem sa prihvatanjem .komplEmenta. Pa videla na Vimeo. Znam o čemu pričam. Misliš da sam zaboravila?To bi bio preveliki kompliment za mene.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BAŠ imaš problem sa prihvatanjem .komplEmenta. Pa videla na Vimeo. Znam o čemu pričam. Misliš da sam zaboravila?To bi bio preveliki kompliment za mene.
Nije tačno. Privlače nas oni koji liče na nas psihički. Ne verujem u onu floskulu da se suprotnosti privlačeDa li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?
Da li ste primetili da neki parovi liče i da li verujete u ovu teoriju?
Ili mi biramo ljude koji liče na nas, odnosno nesvesno nas privlače jer ličimo fizički?
Dve budale je teško naći.Da li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?
Ili mi biramo ljude koji liče na nas, odnosno nesvesno nas privlače jer ličimo fizički?
rasizam?da im je koža bela kao moja
E baš sam skoro videla na internetu kada ljudi pogađaju da li su ljudi sa slike brat i sestra ili dečko i devojka jer ličeDa li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?
Ne.Ili mi biramo ljude koji liče na nas, odnosno nesvesno nas privlače jer ličimo fizički?
Pa nije to rasizam, pobogurasizam?
Plašim se da jeste,jer si baš naglasila boju kožePa nije to rasizam, pobogu
Raspitaj se šta je rasizam.
Imam prava na izbor muškarca kakav mi odgovara. Ne diram druge ljude.
Ne zezajPlašim se da jeste,jer si baš naglasila boju kože
Nezezam poštovana pavlakaNe zezaj
bozemeoprosti da sam sebe tucamDa li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?
Nemam partnera.pobegla sa paramaDa li ličite na partnera ili ste počeli da ličite?