Duchess1989
Zainteresovan član
- Poruka
- 480
Da li ste sreli vašu srodnu dušu? Ja jesam. I od tada apsolutno verujem da postoji. Kakva su vaša iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još uvek nisam.A izgubila sam veru u neke stvari.Da li ste sreli vašu srodnu dušu? Ja jesam. I od tada apsolutno verujem da postoji. Kakva su vaša iskustva?
Ti si mlada breJoš uvek nisam.A izgubila sam veru u neke stvari.
Pa imam,ali vreme prolazi,uvek naidjem na neke lažove.Ti si mlada breimas vremena![]()
![]()
Bar si imojesam al se rastavismo
A mozda je bas neki lazov tvoja srodna dusaPa imam,ali vreme prolazi,uvek naidjem na neke lažove.
imao pa nemaoBar si imo![]()
Meni bolje tako nego nematiimao pa nemao
Ne bih lažove.Ja sam iskrena,kad su u pitanju osecanja.A mozda je bas neki lazov tvoja srodna dusa![]()
na samrti cu razmisljati o jednoj,pravojMeni bolje tako nego nemati![]()
Zamisli na samrti padne ti na pamet da si ceo zivot proveo sa pogresnima
Mislim da ce to meni biti najtezi trenutak koji sam dozivela![]()
Ne bih lažove.Ja sam iskrena,kad su u pitanju osecanja.
Zar to nije srodna dusana samrti cu razmisljati o jednoj,pravoj
meni ona da al ja njoj ne vjerujemZar to nije srodna dusato kada znas da je neko pravi
![]()
Onda niste srodnimeni ona da al ja njoj ne vjerujem
ne vjerujem da ce me se uopce setit u posljednji casOnda niste srodni
Ili ne znam ja kako to ide![]()
Pa naravno kada ste nesrodnine vjerujem da ce me se uopce setit u posljednji cas
saces me ti ucit sto ja osjecamImala sam i ja toga koliko oces ali nije to to![]()
imala si i sjetit cete se u taj cas iako ih neces fermat ni 2%Imala sam i ja toga koliko oces ali nije to to![]()
Nem bre ko mene da se seti, ni jedan posto me nece niko fermati.... ili kako to kazesimala si i sjetit cete se u taj cas iako ih neces fermat ni 2%
Aj sve ispocetkato ti se zove srodna dusa koja uskracuje bliskost sto ne znaci da toj drugoj strani ne izaziva osjecanja i patnju svojim neobracanjem paznje