B
bananicaaa
Gost
Ljudi sta mislite postoji li tako nesto ili su to samo bajke!? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bananica:Ljudi sta mislite postoji li tako nesto ili su to samo bajke!?![]()

JECIKICA 87:Ma sigurno...Sto posto postoji.Samo treba biti dovoljno pametan<a i sa puno srece>da je nadjes.
Ja sam zivi primer za to!I vec sam nasla svoju srodnu dusu![]()
![]()
![]()
P.S.Negubite nadu!Kad tad ce te je pronaci!!! :wink:
Joooj hvala ti na podrsciJECIKICA 87:Ma sigurno...Sto posto postoji.Samo treba biti dovoljno pametan<a i sa puno srece>da je nadjes.
Ja sam zivi primer za to!I vec sam nasla svoju srodnu dusu![]()
![]()
![]()
P.S.Negubite nadu!Kad tad ce te je pronaci!!! :wink:
gledaj mene i mog decka- ja niska, sva tanka, mala, a on visok, krupan i tako to... najveca sportska disciplina u kojoj ja ucestvujem- shooping po gradu , on- svi sportovi ovog sveta, basket na prvom mestu... sta znam... e ne zamerite ako preteram o meni i njemu, ali sveze smo smuvani i mnogo je lepooo...
ops:

salim se,ali ja stvarno mislim da postoji ali ono tipa:sigurno postoji ili je bar postojala u nekom vremenu,pa sad da li prije 100 godina ili ce tek postojati,a mozda zivi u Africi,Australiji ili tako nesto...ma vazno je da ona postoji! 
salim se,ali ja stvarno mislim da postoji ali ono tipa:sigurno postoji ili je bar postojala u nekom vremenu,pa sad da li prije 100 godina ili ce tek postojati,a mozda zivi u Africi,Australiji ili tako nesto...ma vazno je da ona postoji! 
na sta si mislila?...mortishaaa::?
znate onu pricu o srodnim dusama?? c c c![]()
![]()
![]()
![]()