Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
A
Aj pali.
Šta da palim? Tvoje drvo?
Pa da mi dolje padne pečemi majmun!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A
Aj pali.
A da...tamo vole životinje...![]()
Na krstarici razmjenjujem privatne poruke skoro iskljucivo sa zenama, a chattujem iskljucivo sa zenama. Sto je i logicno, zar ne ?
Šta da palim? Tvoje drvo?
Pa da mi dolje padne pečemi majmun!
Na krstarici razmjenjujem privatne poruke skoro iskljucivo sa zenama, a chattujem iskljucivo sa zenama. Sto je i logicno, zar ne ?
Rekoh skoro iskljucivo...dakle recimo 90 %. S tim sto sa zenama i muskarcima vodim razlicite razgovore.Pa posto nemas prekidac za struju onda pali drva,nece ti biti prvi ni poslendnji put
Bice da su one pp u mom sanducetu od nekog drugog somija koji sasvim slucajno ima nick kao tvoj,avatar takodje,broj poruka,datum uclanjenja i reputaciju,moguce sta znam![]()
Rekoh skoro iskljucivo...dakle recimo 90 %. S tim sto sa zenama i muskarcima vodim razlicite razgovore.
Rekoh lepo, sa muskarcima pricam o politici, sa zenama o lepsim temama i iskljucivo se zenama udvaram.Skoro iskljucivo?
![]()
A, ja baš mislio da te ništa grđe od mene neće snać. Sad mi je jasnije što mi ne umiju priimenak pročitat, čitaju ono te im je srcu drago.Rekoh lepo, sa muskarcima pricam o politici, sa zenama o lepsim temama i iskljucivo se zenama udvaram.
A sad lepo prestani da ne blatimo ovu temu i da ne bude svasta.
Ti si jos i dobar...A, ja baš mislio da te ništa grđe od mene neće snać. Sad mi je jasnije što mi ne umiju priimenak pročitat, čitaju ono te im je srcu drago.
Ne zabadaj nos u svačiju ..ostragušu.
Poljsko pismo sadrži znakove ś i ż, a makar su Poljaci i veći i priznatiji narod od vas Srbadije.
Što se jezika tiče, ne kršim pravila - pišem engleski.
Rekoh lepo, sa muskarcima pricam o politici, sa zenama o lepsim temama i iskljucivo se zenama udvaram.
A sad lepo prestani da ne blatimo ovu temu i da ne bude svasta.
Prema ljepsem polu (zenama) moze ici samo pozitivna diskriminacija...Kakva je ovo sad diskriminacija lepseg pola![]()
Evo ga još jedan što vidi ono te mu se sviđa.Pa gde Pešovan da bude loš.![]()
Razumije se da Peśo nije gay, ali možda je veljeSrbin gay?U engleskom nema ś, a ni gay se ne piše Peśo.
Vaistinu, a zašto koristite jezik koji još nije standardizovan?
Ko je veljeSrbin ? Ako je provokacija na moj racun, ja se nisam zalagao za utapanje CG u SRB, vec za drzavnu zajednicu SRB i CG. A danas, buduci da je 55.3 % gradjana CG htjelo tako, apsolutno priznajem nezavisnost i drzavnost CG, ukoliko ona postuje prava mog srpskog naroda. Nadam se da sam jasan.Razumije se da Peśo nije gay, ali možda je veljeSrbin gay?
Makar vi je to stalno na pamet.
Razumije se da Peśo nije gay, ali možda je veljeSrbin gay?
Makar vi je to stalno na pamet.
Đe se ti prvi prepozna? Ja nikome ne imputiram da je gay sem kad se sam počne tijem bavit. Podsvijest im je neumoljiva.Ko je veljeSrbin ? Ako je provokacija na moj racun, ja se nisam zalagao za utapanje CG u SRB, vec za drzavnu zajednicu SRB i CG. A danas, buduci da je 55.3 % gradjana CG htjelo tako, apsolutno priznajem nezavisnost i drzavnost CG, ukoliko ona postuje prava mog srpskog naroda. Nadam se da sam jasan.
I navijac sam Crne Gore u svim sportovima koje pratim![]()
Nijesam ja srboljubac iz Zete.reci lopta ??ljopta![]()