Sretnje vi Badnjie veče i Badnji dan Crnogorci...!!!

Šta da palim? Tvoje drvo?
Pa da mi dolje padne pečemi majmun!

Pa posto nemas prekidac za struju onda pali drva,nece ti biti prvi ni poslendnji put:lol:
Na krstarici razmjenjujem privatne poruke skoro iskljucivo sa zenama, a chattujem iskljucivo sa zenama. Sto je i logicno, zar ne ?

Bice da su one pp u mom sanducetu od nekog drugog somija koji sasvim slucajno ima nick kao tvoj,avatar takodje,broj poruka,datum uclanjenja i reputaciju,moguce sta znam:think:

Pa posto nemas prekidac za struju onda pali drva,nece ti biti prvi ni poslendnji put:lol:

Bice da su one pp u mom sanducetu od nekog drugog somija koji sasvim slucajno ima nick kao tvoj,avatar takodje,broj poruka,datum uclanjenja i reputaciju,moguce sta znam:think:
Rekoh skoro iskljucivo...dakle recimo 90 %. S tim sto sa zenama i muskarcima vodim razlicite razgovore.

Razumije se da Peśo nije gay, ali možda je veljeSrbin gay?
Makar vi je to stalno na pamet.
Ko je veljeSrbin ? Ako je provokacija na moj racun, ja se nisam zalagao za utapanje CG u SRB, vec za drzavnu zajednicu SRB i CG. A danas, buduci da je 55.3 % gradjana CG htjelo tako, apsolutno priznajem nezavisnost i drzavnost CG, ukoliko ona postuje prava mog srpskog naroda. Nadam se da sam jasan.
I navijac sam Crne Gore u svim sportovima koje pratim :D

Ko je veljeSrbin ? Ako je provokacija na moj racun, ja se nisam zalagao za utapanje CG u SRB, vec za drzavnu zajednicu SRB i CG. A danas, buduci da je 55.3 % gradjana CG htjelo tako, apsolutno priznajem nezavisnost i drzavnost CG, ukoliko ona postuje prava mog srpskog naroda. Nadam se da sam jasan.
I navijac sam Crne Gore u svim sportovima koje pratim :D
Đe se ti prvi prepozna? Ja nikome ne imputiram da je gay sem kad se sam počne tijem bavit. Podsvijest im je neumoljiva.
Tebe su veljesrbi uzeli na nišan upravo s toga što nijesi s njima. Ja sam što 'no vele straight, ali nigda mi nije palo na um nekome reć e je *****, koliko gođ da mi se ne sviđa. S toga, a i na osnovi relevantnijeh naučnijeh iztraživanja vjerujem da svi oni koji svako malo potežu takove kvalifikacije upravo su individue koje nijesu sigurne u svoje "usmjerenje" i napadima na druge pokušavaju se odbranit od unutrašnjijeh nedoumica.

Back