- Poruka
- 15.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh sad, uvijek neka moze da slaze za pol u dopisivanju...ali cjenim da ovdje takvih nema ?Siguran si da su žensko?![]()
Sad sam i ja sokiran, u smislu da se pitam zasto ste Vi sokirani ?
Eh sad, uvijek neka moze da slaze za pol u dopisivanju...ali cjenim da ovdje takvih nema ?
Ne zabadaj nos u svačiju ..ostragušu.
Poljsko pismo sadrži znakove ś i ż, a makar su Poljaci i veći i priznatiji narod od vas Srbadije.
Što se jezika tiče, ne kršim pravila - pišem engleski.
Oces reci udate?
"Zaklina jesi li ti ti,Zaklina pa ja sam shokiran"
![]()
Neko je registrovao klona, u pol stavio zenski i krenuo da se dopisuje sa mnom ?Ceniš...a...e pa loše ceniš...![]()
Uh sad sledi duel Izvini-Moracanin, bjezim ja![]()
Neko je registrovao klona, u pol stavio zenski i krenuo da se dopisuje sa mnom ?![]()
Neko je registrovao klona, u pol stavio zenski i krenuo da se dopisuje sa mnom ?![]()
Izvini j već pobjegao tj. vratio se na drvo, odakle je sišao.
Haha, prestacu da se dopisujem sa djevojkama preko Krste.Sve znamo Šomi!![]()
Haha, prestacu da se dopisujem sa djevojkama preko Krste.
A na chatt vise ne idem pod starim nickom.
Uvijek moze da se kao djevojka predstavi neko od forumasa sa Krstarice koji se slatko sprda sa mnom![]()
Haha, prestacu da se dopisujem sa djevojkama preko Krste.
A na chatt vise ne idem pod starim nickom.
Uvijek moze da se kao djevojka predstavi neko od forumasa sa Krstarice koji se slatko sprda sa mnom![]()
Cuj, ja na netu skoro nikada ne startujem prvi kao prvo.Pa nece covek valjda da stavi muski,ne bi mogao da te se otarasi![]()
Ti se jos pravis blesav?
Ajde,ajde.
Alo momci, vi se to dzabe nabacujete meni ali nisam ja od te DSovske gej sorte![]()
U DSS nema pedera, to je demohriscanska i konzervativna stranka.A daaa...ti si od DSS-ovske gej sorte...![]()
Cuj, ja na netu skoro nikada ne startujem prvi kao prvo.
A drugo sa muskarcima i ne razmenjujem PP.
U DSS nema pedera, to je demohriscanska i konzervativna stranka.