"Sretnimo se na Sretenje"

1738438215-dji_fly_20250201_194552_423_1738435609208_photo-750x500.jpg

Haha
Vama iz provincije bio šok kad se otvorio Super Vero
Pobegli ste glavom bez obzira
Morali da dolaze radnici iz Beograda da vas nauče koliko je jednostavno

MAXI nema takvu organizaciju ali ako se držiš procedura na konju si
Vi ni Super Vero niste umeli da savladate a može dosta da se nauči
Maxi je deo Delhaizea, u kom će uskoro smena top menadžamenta. Istekao mandat (o da-vi tamo imate mandate). To povlači za sobom novi top menadžment, koji postavlja novi srednji menadžment, koji opet postavlja nove supervizore. Oni moraju, uvek, po dolasku, da predstave neki novi projekat/projekte, koji uglavnom otežavaju način rada ljudima koji već rade po nekom sistemu. Tada dolazi do pucanja, nezadovoljstva itd. Onda kreću smene odozdo. Znam šta ti pričam. Tako posluju te , nazovi, "međunarodne" kompanije

Maxi je deo Delhaizea, u kom će uskoro smena top menadžamenta. Istekao mandat (o da-vi tamo imate mandate). To povlači za sobom novi top menadžment, koji postavlja novi srednji menadžment, koji opet postavlja nove supervizore. Oni moraju, uvek, po dolasku, da predstave neki novi projekat/projekte, koji uglavnom otežavaju način rada ljudima koji već rade po nekom sistemu. Tada dolazi do pucanja, nezadovoljstva itd. Onda kreću smene odozdo. Znam šta ti pričam. Tako posluju te , nazovi, "međunarodne" kompanije
Mene, moje kolege i moje šefove to ne dotiče :D
Držimo veoma jak objekat, medju najjačima, menadžment može samo da pita - dal treba još neko :D

Elem, vidim, naprednjaci, koji su bili šampioni u prebrojavanju svakog mitinga i protesta, su se odjednom bili ućutali i prestali da broje. Jagodina i Kikinda su ih posebno ubile u pojam. Sada su se okuražili mučenom Mitrovicom, gde je skupljeno sve što imaju (nedovoljno kao i u Jagodini, ali potpomognuto Dodikovcima). No, nikako da se sete da je AV ovo planirao u NS, pa hitno odustao. Ne pitaju se zašto :lol:
Zašto se izbegavaju velika mesta odjednom?

Elem, vidim, naprednjaci, koji su bili šampioni u prebrojavanju svakog mitinga i protesta, su se odjednom bili ućutali i prestali da broje. Jagodina i Kikinda su ih posebno ubile u pojam. Sada su se okuražili mučenom Mitrovicom, gde je skupljeno sve što imaju (nedovoljno kao i u Jagodini, ali potpomognuto Dodikovcima). No, nikako da se sete da je AV ovo planirao u NS, pa hitno odustao. Ne pitaju se zašto :lol:
Zašto se izbegavaju velika mesta odjednom?
a što moraš sve da znaš?
ima vremena, polako

dakle u NS je bilo na onoj sliketini 15K ljudi a isto tako ste lenja dupeta koja nisu htela u Super Vero kad se otvorio pa morale moje bivše kolege da se cimaju
a mnogo je bolji sistem od Deleza mada ima dve velike mane a ko želi karijeru onda tri :D

Back