Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.144
1. MARTA U NIS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. MARTA U NIS!
A civile da ne pominjemo?Колико људи је било политички убијено од 2000-2012, оно да су убијани противници власти?
esktra stvar, vanvremenska
da ali sad imaš BESPLATNI GRADSKI PREVOZ a u periodu 2000-2012 ulazila policija da mlati švercereКад је пао Милошевић, за почетак:
1) месечне пензије су почеле да исплаћују месечно, а не квартално
2) људи су заборавили која су група за искључење струје
И још милион ствари које говоре у прилог да није све исто и да нису сви исти
Bio brojan mitinagImas li sta novo da izjavis?![]()
KojiBio brojan mitinag![]()
u Sremskoj Mitrovici i niko od ona tri domaćina nije hteo da skuva lonac pasulja - mnogo bi kuvali
Beše više ljudi nego što NS ima stanovnika. Ali ti tvrdiš da je bilo 5000. Ako. Uživaj i raduj se zbog toga. Sarađivao sam sa kompanijom Delhaize. I dalje tamo u vrhu znam ljude. Zovi ako te neko zaebavada čitavih 5% Novog Sada
hooray!
Cujem Mile zapevaou Sremskoj Mitrovici i niko od ona tri domaćina nije hteo da skuva lonac pasulja - mnogo bi kuvali![]()
Zasto bi Stojkova ko diraoBeše više ljudi nego što NS ima stanovnika. Ali ti tvrdiš da je bilo 5000. Ako. Uživaj i raduj se zbog toga. Sarađivao sam sa kompanijom Delhaize. I dalje tamo u vrhu znam ljude. Zovi ako te neko zaebava
Ono ti brojno? Cela SNS Srbija +Dodikova RS i jedva prebaciše 100.000. Ti je trenutni maksimumu Sremskoj Mitrovici i niko od ona tri domaćina nije hteo da skuva lonac pasulja - mnogo bi kuvali![]()
Krade sa rafova. Dođe mu tetka i traži 200 g. parizera, on to nareže,odvaga, zalepi cenu i onda nareže još 400 g.Zasto bi Stojkova ko dirao![]()
Haha veseo si ti meniBeše više ljudi nego što NS ima stanovnika. Ali ti tvrdiš da je bilo 5000. Ako. Uživaj i raduj se zbog toga. Sarađivao sam sa kompanijom Delhaize. I dalje tamo u vrhu znam ljude. Zovi ako te neko zaebava
CcccKrade sa rafova
N1Haha veseo si ti meni
15.000 od 300.000
Nema slike koja pokriva taj tvoj skup, jbg...
Ima i slika i snimaka. Vrtelo se i ovde danima. Nisi smeo da gledaš.Haha veseo si ti meni
15.000 od 300.000
Nema slike koja pokriva taj tvoj skup, jbg...
brate išlo se u Sremski PičkowatzOno ti brojno? Cela SNS Srbija +Dodikova RS i jedva prebaciše 100.000. Ti je trenutni maksimum
Od kad si ti protiv MilosevicaКад је пао Милошевић, за почетак:
1) месечне пензије су почеле да исплаћују месечно, а не квартално
2) људи су заборавили која су група за искључење струје
И још милион ствари које говоре у прилог да није све исто и да нису сви исти
daj ne mlatiIma i slika i snimaka. Vrtelo se i ovde danima. Nisi smeo da gledaš.
Danas je Novi Sad ostao bez i jednog Ciganina u gradu. Svi odveženi u SM. Gledali smo buseve i smejali se. No ti cigoši uzeše dnevnice i dokazaše se. Što njih neko ne bi stavio u Maxi umesto tebe, koji si ostao kod kuće? Misli o tomebrate išlo se u Sremski Pičkowatz
toliko natoda nisu videli ni u II WW kad bilo oslobodjenje
bruka je kad se veliki grad sa betonom i strujom blokira zbog šake malicioznih
zna se koliko ima studenata a koliko izigrava ne znam ti ja šta
još im odredjeni rektori poručuju "fakultet je vaš, fotelja je moja"
E paz da neće fotelja da im potraje...
Ja ynam koliki je prostor između mosta Slobode, preko bulevara oslobođenja do Ž.stanice. Ynam i koliki su bulevar Cara Lazara i limanski park, te ulice po Limanima. Sve je bilo puno. Ono ceo NS ne može da napuni. A ti se teši sa 1000 ljudi u kikindi, 3000 u Jagodini i prekodrincima i Romima danas u SM. Smešno. Puklidaj ne mlati
Ja ynam koliki je prostor između mosta Slobode, preko bulevara oslobođenja do Ž.stanice. Ynam i koliki su bulevar Cara Lazara i limanski park, te ulice po Limanima. Sve je bilo puno. Ono ceo NS ne može da napuni. A ti se teši sa 1000 ljudi u kikindi, 3000 u Jagodini i prekodrincima i Romima danas u SM. Smešno. Pukli
Fijasko. Nego,Esi čuo da socijalisi predlažu gljivici da napusti koaliciju. Šata ćeš, ako do toga dođe? Reče gljivica da će to da se razmatra od ponedeljka