Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 4.692
1. MARTA U NIS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast tebi i ostalima . Ceo život nešto "menjate", rezultat...nula. Samo da kasapin padne, svečano obećavam ulazimo u eu i bilion drugih uspeha."па не може нас више нико да превари"
"све ти је то го лопов"
"све је мени јасно"
"мислиш да би се нешто променило"
И милион других мудрости којима правдају останак Вучића на власти
Кад је пао Милошевић, за почетак:Svaka čast tebi i ostalima . Ceo život nešto "menjate", rezultat...nula. Samo da kasapin padne, svečano obećavam ulazimo u eu i bilion drugih uspeha.
Кад је пао Милошевић, за почетак:
1) пензије су почеле да исплаћују месечно
2) људи су заборавили која су група за искључење струје
И још милион ствари које говоре у прилог да није све исто и да нису сви исти
Не баш. Који део у цитираној поруци сматраш да сам погрешио?Složićemo se da se ne slažemo. Da li je to korektno?
Na primer, izostavio si zilion stvari koje su radili i posle slobexa a rade se i danas i radiće se uvek. Politička ubistva, ucene, manipulacija mase preko medija, razne privatizacije, pink - pokojni Žeks,Mišković, monopoli na ovo i ono, sudstvo korumpirano, itd, itd.Не баш. Који део у цитираној поруци сматраш да сам погрешио?
Oprosti, ko je radio ovo sve ?Na primer, izostavio si zilion stvari koje su radili i posle slobexa a rade se i danas i radiće se uvek. Politička ubistva, ucene, manipulacija mase preko medija, razne privatizacije, pink - pokojni Žeks,Mišković, monopoli na ovo i ono, sudstvo korumpirano, itd, itd.
Oprosti, ko je radio ovo sve ?
Znam ponesto.Verujem da ste i vi savremenik raznih Vlada od 1990 do 2025-e. Ako znate sve namere aktuelne vlasti sigurno znate ponešto od prethodnika.
Колико људи је било политички убијено од 2000-2012, оно да су убијани противници власти?Na primer, izostavio si zilion stvari koje su radili i posle slobexa a rade se i danas i radiće se uvek. Politička ubistva, ucene, manipulacija mase preko medija, razne privatizacije, pink - pokojni Žeks,Mišković, monopoli na ovo i ono, sudstvo korumpirano, itd, itd.
Đilas će ti vladati.pa kome je ikada bilo lepo u Srbiji ili ratovi ili krpi kraj sa krajem sem lopinama. i ti studenti lepo je što imaju ideal al kad se dočepaju fotelje ebaće im se za mladalačke ideale.
a ovi iz prikrajka čekaju da im studenti reše vučića.
Ubistvo novinara Pantića u Jagodini sa pola leba u ruci, nerešeno. Rialiti zaglupljivanje počelo 2009-e. Msm, ne želim da menjam vaše mišljenje, samo želim da me se ne svrstava ni u jedan tabor.Znam ponesto.
Ove zlocine je pocinila aktuelna vlast plus jos mnogo nepocinstava.
Đilas će ti vladati.
Odustajem sada, boli me glavaUbistvo novinara Pantića u Jagodini sa pola leba u ruci, nerešeno. Rialiti zaglupljivanje počelo 2009-e. Msm, ne želim da menjam vaše mišljenje, samo želim da me se ne svrstava ni u jedan tabor.
Odustajem sada, boli me glava![]()
Mene stvarno.I mene, ako verujete.
Колико људи је било политички убијено од 2000-2012, оно да су убијани противници власти?
ma ko god, šljakeri će opet šljakati.Đilas će ti vladati.
Као на пример?Nije Medeljin ali ih je bilo.
gde ima više?n1 studenti
pink vučić
Postoji jasna razlika pre i posle 2000.Ubistvo novinara Pantića u Jagodini sa pola leba u ruci, nerešeno. Rialiti zaglupljivanje počelo 2009-e. Msm, ne želim da menjam vaše mišljenje, samo želim da me se ne svrstava ni u jedan tabor.
Ubedljivo najviše je bilo u NSgde ima više?
CONGATULATIONS!Postoji jasna razlika pre i posle 2000.
Rat, red za hleb, versus Shopping Mall experience
Za taj oporavak zaslužan je isključivo Dinko Gruhonjić-Genij