bird again
Elita
- Poruka
- 16.729
https://www.google.com/url?q=https:...0PADegQIARAD&usg=AOvVaw0EXslZRp-bthwmwnFh8Dul
Evo kako ljubav i pamet pobedjuju
Evo kako ljubav i pamet pobedjuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dirljivo je ovo sto pratim iz Bravo za ljubav i mladost!gde ih ima više u Kragujevcu ili Sr. Mitrovici?
gledah i jedne i druge, ne mogu da procenim samo mi se čini da ih je više u MitroviciDirljivo je ovo sto pratim iz Bravo za ljubav i mladost!
Ovo drugo ne znam.
Na kom kanalu pratis to?gledah i jedne i druge, ne mogu da procenim samo mi se čini da ih je više u Mitrovici
n1 studentiNa kom kanalu pratis to?
Svi u mitrovici njih nebitno.koliko.kao jedangledah i jedne i druge, ne mogu da procenim samo mi se čini da ih je više u Mitrovici
Moras da resis sam sa sobom kome verujes.n1 studenti
pink vučić
rešio odavnoMoras da resis sam sa sobom kome verujes.
Ne bih uticem na bilo koga...rešio odavno
još pre 25 godina
sad mi to deluje ko će više ovaca da skupi.
juče gledam novinarka n1 pita studenata koliko očekuje ljudi, kaže 200 do 250 hiljada
bitno je da se nešto dešava, malo su mi dosadile serijeNe bih uticem na bilo koga...
Ja ne razumem ljude poput tebe.bitno je da se nešto dešava, malo su mi dosadile serije
nego gledam ovde navijačke grupe pa reko danas će biti pusto na forumu
iskustvoJa ne razumem ljude poput tebe.
Tebi je svejedno? Odustao si? Niko i nista dobro nije?
Ja ne razumem ljude poput tebe.
Tebi je svejedno? Odustao si? Niko i nista dobro nije?
Ako je tebi tako lepo, ok.iskustvo
obećanja ludom radovanja
Odrastao i predao se?Odrastao čovek. Jednostavno.
Gleda svoja posla najbolje što može.Odrastao i predao se?
pa kome je ikada bilo lepo u Srbiji ili ratovi ili krpi kraj sa krajem sem lopinama. i ti studenti lepo je što imaju ideal al kad se dočepaju fotelje ebaće im se za mladalačke ideale.Ako je tebi tako lepo, ok.
То су Вучићеви следбеници из класе "ма сви су они исти"Ne slazem se, ali ok, postujem tvoj stav.
"па не може нас више нико да превари"Najgori mi takvi.
И чека неку своју НадстрешницуGleda svoja posla najbolje što može.
Nazalost.И чека неку своју Надстрешницу