8) 8) 8) :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pridrujzujem se cestitkama...roberta:8) 8) 8) :wink:
Katolička znači UNIVERZALNAМихајло:КАКВИ КАТОЛИЦИ. ОНИ НИСУ КАТОЛИЦИ ОНИ СУ РИМОКАТОЛИЦИ ИЛИ ЛАТИНИ. А ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕ КАТОЛИЧКА(ГРЧКА РЕЧ ЗА САБОРОНОСТ)ТЈ. ПАПА ЈЕ ЈЕРЕТИК И ОТПАДНИК.
Mihajlo, Mihajlo... crni Mihajlo...zadrži nekada svoje mišljenje za sebe i ne prosipaj svoje "bisere mudrosti" ... sačuvaj nešto samo za sebe... bolje je za sve...Михајло:КАКВИ КАТОЛИЦИ. ОНИ НИСУ КАТОЛИЦИ ОНИ СУ РИМОКАТОЛИЦИ ИЛИ ЛАТИНИ. А ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕ КАТОЛИЧКА(ГРЧКА РЕЧ ЗА САБОРОНОСТ)ТЈ. ПАПА ЈЕ ЈЕРЕТИК И ОТПАДНИК.
Михајло:Браћо причате о нечему о чему немате појма они који ће се причешћују из истог путира су јеретици, ја сам богослов па знам.Учио сам школе. ПРАВОСЛАВНЕ НАРАВНО А НЕ ВАШЕ ЈЕРЕТИЧКЕ
Јерес римокатолицизма.
Михајло:Па ако је то рекао Владика реци који да неидем у његове епархију.
Да не постанем Јеретик и ја.
Михајло:Тамо где се ја крећем и Молим Богу таквих Јеретика нема, Тј, Рашко Призренска, Захумско Херцеговачка, Бањалучка, Црногорско Приморска итд.
Тако да стварно незнам о чему шулапиш. А ако мислиш на поједине случајеве у Војводини они су осудили сами себе.
Gwydion:Mihajlo je hronicna budala jer:
1. dve crkve medjusobno priznaju cuda sakramenata
2. razlike izmedju dve crkve su u pitanju filokvea, kvascu, ili ne, u pricesti, autoritetu pape, mestu Device Marije i jos nekim sitnicama. Dakle sve minorne stvari
3. Pravoslavan crkva je skinula anatemu sa Pape i, po zilotima, zbog toga otpala od Hrista i potpala pod uticaj Djavola
4. Ekumenski proces je u toku i nekoliko vladika je izjavili da ce "uskoro piti iz istog putira" sto znaci da ce te dve crkve u roku od par desetina godina biti jedno.
Kad svo ovo sagledamo Mihajlo je, kako rekoh, budala.
PAC-PAC:Ситнице, кажеш?
Момак, једно је веровати или не, имати ова или она идеолошка убеђења али уплитати се у теолошке расправе и при томе тврдити да су разлике између православља и римокатоличанства у ствари ситнице је одлика неваспитаног човека.
da li je "cudo" Mise dovoljno?1. Које Цркве, које признање и која чуда којих сакрамената?
2. Овде си показао своју глупост у пуном светлу.
Све су то по теби ситнице.
Да си којем случајем читао оно што ниси не би себи дао за право овај луксуз.
Проглашењем Папе се директно крши све што је записано у Јеванђељу и то више пута.
Прво, он нема никакви ауторитет у односу на друге епископе, друго, не може бити на челу Цркве Светог Петра јер Цркву је основао Господ Исус Христ а не он, нити Папа може бити непогрешив јер се зна ко је Непогрешив.
Својим поступцима поглавари Римокатоличке Цркве су у директној колизији и са својим предходницима на положају римског епископа јер су погазили све одлуке Светих Отаца које су донете на саборима.
3. Анатему је немогуће скинути.
4. И свиње лочу из истог корита па ником ништа.
Нико не зна па ни ти шта си хтео аргументом број 4.
То што је неки владика одвалио нешто ништа не значи, и Крцун је убијао као бесан па то не значи да би сви Срби требали да буду комунистички зликовци.
Cara Gigule,uvjek te je lijepo sresti,pa makar i ovdje :wink:gigule:ljudi ljudi ... stvarno sramota ... ova tema je samo čestitka nekima za Uskrs koji isti ne slave po istom kalndaru kao vi ...
zar je tako teško ispoštovati drugačije od sebe?
ПА КАКО НЕКОМ ЧЕСТИТАТИ УСКРС КАДА УСКРС НИЈЕ.gigule:ljudi ljudi ... stvarno sramota ... ova tema je samo čestitka nekima za Uskrs koji isti ne slave po istom kalndaru kao vi ...
gigule:ljudi ljudi ... stvarno sramota ... ova tema je samo čestitka nekima za Uskrs koji isti ne slave po istom kalndaru kao vi ...
PAC-PAC:Видим да ме пратиш по дискусијам жељно очекујући мој одговор, нека.
Још једну будалаштину си одвалио да то није нормално, реч је о литургији и причести а ни сам не знаш колика је резлика у доживљају причести код једних и код других.
Огромна разлика је у питању.
Миса и Литургија није нити можебити исто и није ми јасно одкуда ти идеја да су то две исте ствари.
Причест код православаца је једна дуг и озбиљан процес а литургија се служи сваког дана с тим да нема причести после недељне мисе као код римокатолика који причест прихватају више него паушално.