„Сремска млекара” продавала Русима биљни сир из Украјине

Jbt zar vi ne vidite problem.. "Mlekara" prodavala biljni sir aloo.. kakve veze ima mlekara za proizvodnjom biljnih sireva.. Verovatno su problemi koje sam i ja doživljavao. Rusi bili probali svidjelo im se narucili platili a onda dobili nesto sto nisu tražili.. Očito da se vlast ili neko iz vlasti previše mesa i da bi trebalo da odgovara..

Tako radi naprednjacka bagra sve izvaraju sa kim udju u neki posao stoka je to neopevana

- - - - - - - - - -

Kad nemas pravnu drzavu crnoberzijanci kolo vode, ministar poljoprivrede da je covek sam bi podneo ostavku.

Pa ministar Nedimovic je prvi umesan u ovu muvacinu zajedno sa klempavim Martinovicem.

Jbt zar vi ne vidite problem.. "Mlekara" prodavala biljni sir aloo.. kakve veze ima mlekara za proizvodnjom biljnih sireva.. Verovatno su problemi koje sam i ja doživljavao. Rusi bili probali svidjelo im se narucili platili a onda dobili nesto sto nisu tražili.. Očito da se vlast ili neko iz vlasti previše mesa i da bi trebalo da odgovara..

Potpuno si u pravu, biljni SIR treba zabraniti kao naziv - moze proizvod od biljnih masti ili nesto, ali ne moze ni u kom slucaju da se zove SIR. I onda ne bi bilo zabune, a kazne za varanje stavis ogromne, ali stvarno OGROMNE, i mirna backa.

- - - - - - - - - -

jeebote,ovo nam 100-ti put da ih zahebavamo..od jabuka,krusaka..preko brasna i govedine,svinjetine...
Pa dokle vise? :eek:

Da, 100 puta zato sto niko nike polomio ruke i noge prvom ko je to uradio/pokusao. Da je to uradjeno, vise nikom ne bi palo na pamet da to radi ni pokusa.

I sad racunajte koliko bi steta bila manja. Probleme treba rezati u korenu i cim nastupe, inace se sire kao rak.

Back