- Poruka
- 498
https://n1info.rs/vesti/srednjoskol...stva-prosvete-zbog-produzetka-skolske-godine/
Ovo nema ni u ludnici
Duvedu da ko ima od ckole tri velika odmora u godini, moze da dobije svedocanstvo o uspesno zavrsenom razredu tj ckolovanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вучић је од Србије направио лудницу, а сада студенти крећу у излечење Србије.Ovo nema ni u ludnici
Вучић је од Србије направио лудницу, а сада студенти крећу у излечење Србије.
Живели студенти!!!
Ce da stavis jos dva deca od sutra u ckolu?
srednjoškolci trebaju da jasno odluče da će iz protesta napustiti školovanje...
znaci neces![]()
a do Nove Godine u zatvoru nadam seДо првог септембра, тренутни министар просвете ће чекати ред на шалтеру Националне службе за запошљавање.
Već je uvedeno, takvi su trenutno eksperti i direktori u našoj zemljiPogledajte prilog 1731372
https://n1info.rs/vesti/srednjoskol...stva-prosvete-zbog-produzetka-skolske-godine/
Ovo nema ni u ludnici
Duvedu da ko ima od ckole tri velika odmora u godini, moze da dobije svedocanstvo o uspesno zavrsenom razredu tj ckolovanju
Njive smo prodali Arapima a gradilišta Kinezima.
nisi čuo...tetka mi je rekla da je neki lik tomatović uhapšen i da mu je u kući pronađeno 1 500 000 eura u kešu za obojeno krvavu revoluciju...До првог септембра, тренутни министар просвете ће чекати ред на шалтеру Националне службе за запошљавање.
znači kao u americi....Njive smo prodali Arapima a gradilišta Kinezima.
Je l tetka iz Kanade?nisi čuo...tetka mi je rekla da je neki lik tomatović uhapšen i da mu je u kući pronađeno 1 500 000 eura u kešu za obojeno krvavu revoluciju...
još mi je tetka rekla da u prosvjeti dokraja godine sljede masovni otkazi...Je l tetka iz Kanade?![]()
Tetka i slični nam daju otkaze svakog meseca, nikako da nas sve otpustejoš mi je tetka rekla da u prosvjeti dokraja godine sljede masovni otkazi...
1. Нисам чуо.nisi čuo...tetka mi je rekla da je neki lik tomatović uhapšen i da mu je u kući pronađeno 1 500 000 eura u kešu za obojeno krvavu revoluciju...
još mi je tetka rekla da u prosvjeti dokraja godine sljede masovni otkazi...
Ma zauvek,šta do kraja godineЋаци ће да нам предају деци географију и познавање природе докраја године?
Ma zauvek,šta do kraja godine![]()