mobteltelenoryettel
Početnik
- Poruka
- 27
Dobro veče svima. Molim vas da mi pomognete i preporučite da li je ovo dobro ili nije, ja se želim upisati u dom u drugom gradu i da tamo pohađam srednju školu i zanimanje koje želim. Mene moji u svemu podržavaju, samo me je strah da im kažem za ovo, zato vas sve molim za predloge, preporuke, i tako dalje,... U domu piše da primaju 300+ učenika, upisano je oko 280+ učenika što ostaje 32 prazna mesta. Za tri smera su objavili da imaju jedno slobodno mesto u toj školi u drugom gradu. Ja bih se u drugoj godini pokušao prebaciti u istu školu samo u istom gradu gde živim. Hteo bih pohađati Medicinsku Školu i stvarno me ta struka zanima i privlači, i imam više dovoljnih bodova za tu školu u drugom gradu nego gde živim, trenutno pohađam Tehničku Školu u mom gradu ali mi je atmosfera tmurna i ne sviđa mi se smer koji pohađam i ako su predmeti laki za učenje, muka mi je tamo u prevodu. Sad znam verovatno da se pitate zašto te je strah da im kažeš ako te u svemu podržavaju, plaši me njihova reakcija u prevodu. Ako vam nešto nije jasno što sam napisao, slobodno mi recite! Molim vas da mi pomognete,...