- Poruka
- 4.126
Само небулозе од тебе.Autizam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само небулозе од тебе.Autizam
Oni koji rentaju su beskucnici ,ispade pola Njemacke beskucnici ???Ne primaju ni Rusi beskucnike.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_home_ownership_rate
Koliko je to miliona ljudi; de mi izracunaj![]()
pre neki dan sam bas citao nasu suzu orman koja isto kaze [trazim taj clanak, no evo drugih]Истраживање показало је да трећина одраслих са средњим приходима нема чак 400 долара да покрије неочекивани трошак.
Ima i 2 glumca koji kritikuju Vucica.Mia Kalifa i Jordy Nino el Pola.Само се бламираш. Brazzers је препун првествено америчким дрољама, Рускиње су у мањини. Највише у Европи који се баве проституцијом су Румунке, покриј се ушима трагикомична личности.
Normalno da su beskucnici; gubitak posla te ostavlja na ulici.Oni koji rentaju su beskucnici ,ispade pola Njemacke beskucnici ???
Zato srednja klasa jaca u Rusiji, Mozambiku i Atlantidi.Средња класа је некада била симбол америчког сна. То је значило финансијску сигурност и прилику за бољу будућност. Али тај портрет америчке средње класе данас је сасвим другачији. Истраживање показало је да трећина одраслих са средњим приходима нема чак 400 долара да покрије неочекивани трошак. И док животни стил средње класе постаје све скупљи и несигурнији, он се такође помера ван домашаја млађих генерација.„То је барем била сигурна категорија“, рекла је Алиса Кварт, ауторка књиге „Squeezed: Why Our Families Can't Afford America“, [али] постоје одређене врсте претпоставки о томе да сте особа из средње класе“ које су „ разбијене“ током последњих 10 до 15 година.
Нека домаћинства са средњим приходима и стручњаци сматрају да недостатак политике подршке може бити разлог за драстичне промене.„Нема никакве помоћи“, каже Шантал Џејкоб, родитељ са средњим примањима из предграђа Тексаса. „Не постоји политика да се помогне људима. И осећам се као да чим добијете посао, чим радите, они су само као: 'То је све што вам треба, посао. "Схватили сте, само напред и истрајте."Лоренс Мишел, истакнути сарадник Института за економску политику, дели то мишљење.
Бајденова администрација је тражила неколико закона који имају за циљ подршку домаћинствима са средњим приходима, укључујући двопартијски закон о инфраструктури од 1 билион долара усвојен у новембру 2021. и Закон о изградњи бољег нивоа. Али посматрачи кажу да то неће бити довољно да спасе средњу класу од економских потешкоћа сада и у будућности.„Моји пријатељи који су се борили и даље се боре“, рекао је Џејкоб. „Још увек у буџету издвајам сваки долар да бих покушао да урадим ствари. Тако да само осећам да ако се промене дешавају, оне се не спуштају довољно брзо да бисмо видели ефекте тога.“
https://www.cnbc.com/2023/01/18/ami...ass-americans-struggle-to-make-ends-meet.html
Veliki broj bogatih ljudi ne zeli da kupi kucu nego iznajmljuje po tvojoj logici i to su sve beskucnici ?Normalno da su beskucnici; gubitak posla te ostavlja na ulici.
Mozes da se razbolis, povredis, firma da se zatvori, itd. itd.
Znaci bilo koji razlog koji te izbaci iz radnog stroja ostavlja te na ulici.
Samo se budala hakači na takvu cinjenicu.
Veliki broj bogatih ljudi ne zeli da kupi kucu nego iznajmljuje po tvojoj logici i to su sve beskucnici ?
To je pravilo kod nas a ne na zapadu, ja imam dosta kolega koji iznajmljuju jer ne zele obaveze odrzavanja ne zato sto ne mogu da kupe kucu. Gledam u Njemackoj je procentalno broj beskucnika 0.78 % dok je to po tvojoj logici 50 %.Propaganda cista.To sto jedan Matthew McConaughey zivi u kamp kucici ne cini pravilo vec izuzetak.
I da, vecina ljudi koji zive u najmu ili pod kreditom su jedan problem od beskucnistva.
Uvek je bila i bice razlika izmedju zemljoposednika i najamnika.
Sta tu nije jasno.
To je zato što se jaz između bogatih i siromašnih povećava, a trpi srednja klasa...Средња класа нестаје свуда, не само у Америци.
halo, zar nisi provalio da te vucic krade, kakva sad AI?To je zato što se jaz između bogatih i siromašnih povećava, a trpi srednja klasa...
To je vraćanje u 19. vek. Džaba im te priče o ljudskom napretku, kada gledaju
da što više ljudi otpuste, a zamene ih sa AI. I uzalud ulažu milijarde u to ...
superhik fazon, otmi siromašnima, da bi dao bogatima...halo, zar nisi provalio da te vucic krade, kakva sad AI?
tako i ovde, krade se od jednih, i daje drugima - ispali jednu samo na hute ode 20 miliona, pa ko ce to da plati? ja? zato ih ne diramo eu nece, necemo ni mi, neka rokaju po kome hoce
pa aj ti meni objasni kako se taj jaz povecava, od nekog mora da se uzme, da bi se nekom drugom dalosuperhik fazon, otmi siromašnima, da bi dao bogatima...
Pazi nisam džabe rekao, da ulažu u AI. To im je ko rotkva na štapu. Nije ih briga šta će bitipa aj ti meni objasni kako se taj jaz povecava, od nekog mora da se uzme, da bi se nekom drugom dalo
to ovde ni ne postoji, nego ili su zarade ili cekoviPazi nisam džabe rekao, da ulažu u AI. To im je ko rotkva na štapu. Nije ih briga šta će biti
sa ljudima, nego samo da nemaju troškova oko plata.
Статистички подаци говоре све потребне чињенице, државни дуг је достигао 34 трилиона долара у децембру 2023, укупан дуг домаћинстава достигао је 17,3 билиона долара у трећем кварталу 2023, а дуг по кредитним картицама растао је најбржом стопом у последњих 20 година. Само 20% најбогатијих Американаца и даље има приступ штедњи од пандемије, док се остатак становништва бори са финансијским изазовима.To je pravilo kod nas a ne na zapadu, ja imam dosta kolega koji iznajmljuju jer ne zele obaveze odrzavanja ne zato sto ne mogu da kupe kucu. Gledam u Njemackoj je procentalno broj beskucnika 0.78 % dok je to po tvojoj logici 50 %.Propaganda cista.
Иди кукај на браварском гробу док нису сав тај смрад тамо сравнили са земљом.Zato srednja klasa jaca u Rusiji, Mozambiku i Atlantidi.
Mesas beskucnike i klosare, uličare.To je pravilo kod nas a ne na zapadu, ja imam dosta kolega koji iznajmljuju jer ne zele obaveze odrzavanja ne zato sto ne mogu da kupe kucu. Gledam u Njemackoj je procentalno broj beskucnika 0.78 % dok je to po tvojoj logici 50 %.Propaganda cista.
Теби не помажу никакви лекови, ти си неизлечив случај.Ajde sto nestaje u Americi, ali sto raste u mocnoj RF.![]()
Srednja klasa nestaje u cijelom svijetu , kod nas najvise. 40 godina pricate kako Amerika propada kako vam ne dosadi vise .Статистички подаци говоре све потребне чињенице, државни дуг је достигао 34 трилиона долара у децембру 2023, укупан дуг домаћинстава достигао је 17,3 билиона долара у трећем кварталу 2023, а дуг по кредитним картицама растао је најбржом стопом у последњих 20 година. Само 20% најбогатијих Американаца и даље има приступ штедњи од пандемије, док се остатак становништва бори са финансијским изазовима.
Растућа повлачења за пензију и опадајући просечан салдо од 401.000 у САД. Средња класа је нестала у последњих пет деценија, при чему приходи домаћинстава средње класе нису порасли толико колико домаћинства са вишим приходима.
Beskucnik i ulicar je isto tj bez krova nad glavom.Mesas beskucnike i klosare, uličare.
Propaganda je da nisu beskucnici; a od ulice ih deli samo jedan problem kad ne mogu da plate najam stana ili dug banci.
Btw. kolege ti ne zele da budu duznici, a da mogu da kupe i postanu vlasnici naravno da bi kupili.
Beskucnik je svako ko ne poseduje zemlju/kucu na svoje ime i bez hipoteke.Srednja klasa nestaje u cijelom svijetu , kod nas najvise. 40 godina pricate kako Amerika propada kako vam ne dosadi vise .
Beskucnik i ulicar je isto tj bez krova nad glavom.
https://sr.m.wiktionary.org/sr-el/бескућникBeskucnik je svako ko ne poseduje zemlju/kucu na svoje ime i bez hipoteke.
Kraj price.