Да ли је средина тридесетих година малтене један фото финиш живота који може да се окарактерише као младалачки или је тај младалачки део ипак прошао нешто раније ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je sine!Ne daj se generacijoPa sad evo ja već u kasnim tridesetim i meni taj mladalački deo još uvek itekako traje, ono u punom je jeku, hvala Bogu još uvek sam vrlo svež, neistrošen,fit, mladolik i zračim tom mladalačkom i klinačkom energijom i još uvek ne mogu da kažem da sam baš mnogo toga prošao u životu i još uvek sam utiska da je čitav život predamnom i da ono "pravo" tek predstoji.
Godine nemaju nikakve veze sa tim kako se ti osećaš.Да ли је средина тридесетих година малтене један фото финиш живота који може да се окарактерише као младалачки или је тај младалачки део ипак прошао нешто раније ?
Godine nemaju nikakve veze sa tim kako se ti osećaš.
D. te i dalje čekaPa sad evo ja već u kasnim tridesetim i meni taj mladalački deo još uvek itekako traje, ono u punom je jeku, hvala Bogu još uvek sam vrlo svež, neistrošen,fit, mladolik i zračim tom mladalačkom i klinačkom energijom i još uvek ne mogu da kažem da sam baš mnogo toga prošao u životu i još uvek sam utiska da je čitav život predamnom i da ono "pravo" tek predstoji.
sredina tridesetih da bude neki foto finiš životaДа ли је средина тридесетих година малтене један фото финиш живота који може да се окарактерише као младалачки или је тај младалачки део ипак прошао нешто раније ?
celofan generacija , nisu ni koka kola )))Ove mladje generacije su mi nekako uplasene od zivota, sta im je...
D. te i dalje čeka
Ali dovoljno je da se osećaš mladim. Pusti godine, ali bukvalno su samo broj! Bukvalno!Pa dobro ne treba sad ni to baš uzimati zdravo za gotovo jer ono iako sam se uvek osećao mladje i delovao mladje mislim mogu se ja uvek osećati mladje ali teško da sad sa 38 ili 39 godina mogu da se osećam baš kao da imam 12 ili da se neko sa 60 bukvalno oseća kao da ima 20 , ali opet sa druge strane zaista mi je smešno kada neko kaže da sa 38 ili 39 godine "nisam više mlad" a ja ono imam ten ko curica od 12 godina, kila imam isto kao u 8. razredu a pritom sam sad za razliku od onda zategnut ko sajla, kosa i brada i dalje crni kao zift, pritom i dalje pucam od elana i energije i ložim se skoro na sve iste stvari kao i kad sam bio tinejdžer (iako sam u medjuvremenu svakako proširio krug interesovanja) i ono na kilometar zračim tom nekom mladalačkom, klinačkom energijom, pa sad ajd nek mi neko kaže kako "više nisam mlad" ili ne znam neki lik mojih godina ili mladji kad kaže "e omatorili smo već", ja reko brate to možeš da pričaš isključivo u svoje ime, ono ako se ti tako osećaš i ako misliš da jesi ono jbga to je već tvoj problem ali ja se ne pronalazim u toj priči (barem ne još) nit se identifikujem sa tom pričom.
mene jedna dobra drugarica iz gimnazijskih dana i dan danas , kad se vidimo , uvek me pita , i to sasvim ozbiljnoAli dovoljno je da se osećaš mladim. Pusti godine, ali bukvalno su samo broj! Bukvalno!
ma nismo ni blizujeste bre, jednom nogom u grobini
ovaj vek trajanja je od pre tri hiljada godinaMislim da čovek ne treba da živi duže od 40ak godina, to je neki lovačko-sakupljački optimum
Više, od pre 10ak hiljadaovaj vek trajanja je od pre tri hiljada godina
Slažem se,stim što bi reko da si malo pretero,po meni sve preko 30 je preterivanje i proserawanjeMislim da čovek ne treba da živi duže od 40ak godina, to je neki lovačko-sakupljački optimum
Pošto sam ja tu oko 30 pa da odložim još maloSlažem se,stim što bi reko da si malo pretero,po meni sve preko 30 je preterivanje i proserawanje
tačnoViše, od pre 10ak hiljada