BobbyMarlee
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Православна Црква данас слави светог Јована Крститеља!
Свим људима који славе, честитам славу !
Свим људима који славе, честитам славу !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MaranAta:Ко је тај који има против да прославимо човека ког је и сам Господ прославио ?
Није ли прелеп Господ у светима својим ?
Безумље и гордост води у слепило према свима око себе, укључујући и према онима који су својим делима показали да су живели животом достојним Христа. :?
MaranAta:Интересантно је то кад јединка устаје против "безумља" милијарди људи који прослављаше Божје свете миленијумима... нешто ту не делује баш све у реду са тим милијардама људи, или са том јединком ? Шта ће од тог двога пре бити ? Ха ?![]()
MaranAta:По обичају мешаш бабе и жабе, јер:
1. Апостоле је предводио Син Божји. Лично и персонално им је удахнуо Духа Светог. А теби ?
2. Било би инересантно видети податке који стоје иза те тврдње "небројено"... Дакле ?
3. Срби су део васељенске ПЦ, и верују у оно што верује множина ПЦ свугде у свету, тако да и твоје лупетање нема благе везе са реалношћу, него у свом бесу покушаваш да се извадиш, а не схваташ да само падаш још ниже.
А и тај цитат је толико пута злоупотребљен од стране самозваних паписта, који не схватају да се изван Нојеве барке - праслике Божје Цркве нико није спасао. О да.. само ми немој пробати да продаш измиљотину Мартина Лутера како је Божја Црква "апстрактна" и "невидљива"...![]()
MaranAta:1. Покушај да однос 1:4 некако повежеш са термином "небројено", који си употребио. 8)
HA HA HA HA HA HA
2. Слављење славе у измењеној форми постоји и код других народа. Код њих се то зове "имендан", а и поред свега тога, слава је само нагласак на слављењу једног светитеља поред опђтег поштовања за све светитеље. Темељ славе је на том поштивању светитеља које упражњавају сви Православни, како Срби, тако и остали. Дакле, корени су идентични. Употреба старог календара чак и у оним деловима ПЦ који су прихватили нови календар не долази у питање. Упитај их како рачунају дан Васкрса. 8)
HA HA HA HA HA HA HA HA
3. А сад покушај да објасниш ову контрадикторност: "Ja znam da imam Duha Svetog..." и "...niti znas odakle dolazi ni kuda ide...". Дакле ? Да ли знаш или не знаш ? 8)
HA HA HA HA HA HA HA HA

MaranAta:Пукао начисто...![]()