Srećna nova godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

www mira

Zainteresovan član
Poruka
353
Drage moje kuvarice i kuvari.
Srećno u novoj 2005 godini.
Mira i Neša

jelka.gif

I ja i ja ! :D Svima sve najlepse i najbolje u Novoj! Nove recepte, a samim tim i nove degustacije, druzenja, nove ljude na ovom forumu (a mi stari da se i dalje ovako lepo druzimo)ZELIM !P.S.Zahvaljujuci svima vama ovde i inspiraciji i podrsci koju ste mi dali, postala sam mnogo bolja kuvarica i otkrila jos jedan mali talenat u sebi! :D

Goscica:
I ja i ja ! :D Svima sve najlepse i najbolje u Novoj! Nove recepte, a samim tim i nove degustacije, druzenja, nove ljude na ovom forumu (a mi stari da se i dalje ovako lepo druzimo)ZELIM !P.S.Zahvaljujuci svima vama ovde i inspiraciji i podrsci koju ste mi dali, postala sam mnogo bolja kuvarica i otkrila jos jedan mali talenat u sebi! :D

masala!!!
ko bi rekao da ce od jednog skoro neprimetnog podforuma da izraste ovako dobra prica... :)

Suština je u...
Goscica:
i...
sanja:
masala!!!
ko bi rekao da ce od jednog skoro neprimetnog podforuma da izraste ovako dobra prica... :)
kao i u:

Espanol:
Preduhitri me Mira... :lol: To uopšte nije razlog da vernim članovima foruma ne poželim puno zdravlja i još više ljubavi u Novoj godini! Dobar apetit se podrazumeva...Da ste mi veseli i bucmasti! :lol:

Nemam šta da dodam, osim da poručim kako ves sve puno volim (dobro sad - neke malčice više - prepoznaće se sami :wink: ) i u Novoj godini želim ostvarenje onih najlepših želja... Za druženje, dobru klopu a time i apetit - ne brinem :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back