www mira
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Drage moje kuvarice i kuvari.
Srećno u novoj 2005 godini.
Mira i Neša
Srećno u novoj 2005 godini.
Mira i Neša

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:I ja i ja !Svima sve najlepse i najbolje u Novoj! Nove recepte, a samim tim i nove degustacije, druzenja, nove ljude na ovom forumu (a mi stari da se i dalje ovako lepo druzimo)ZELIM !P.S.Zahvaljujuci svima vama ovde i inspiraciji i podrsci koju ste mi dali, postala sam mnogo bolja kuvarica i otkrila jos jedan mali talenat u sebi!
![]()
i...Goscica:I ja i ja !Svima sve najlepse i najbolje u Novoj! Nove recepte, a samim tim i nove degustacije, druzenja, nove ljude na ovom forumu (a mi stari da se i dalje ovako lepo druzimo)ZELIM !P.S.Zahvaljujuci svima vama ovde i inspiraciji i podrsci koju ste mi dali, postala sam mnogo bolja kuvarica i otkrila jos jedan mali talenat u sebi!
![]()
kao i u:sanja:masala!!!
ko bi rekao da ce od jednog skoro neprimetnog podforuma da izraste ovako dobra prica...![]()
Espanol:Preduhitri me Mira...To uopšte nije razlog da vernim članovima foruma ne poželim puno zdravlja i još više ljubavi u Novoj godini! Dobar apetit se podrazumeva...Da ste mi veseli i bucmasti!
![]()
Jaooo sto je lepooo! Bas si me obradovala ovom slicicom! Jos jedan kisic mojim forumasima u Novojzorab:Takodje, zelim sve najlepse![]()
zorab:Smehu, uvek moze da se popravi![]()
![]()
Oooo, Sanjči, pa ti uživaš!sanja:pozdrav od veselog drustva sa zlatibora