Srecna Nova Godina !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6sivs42.jpg

2008

Svim forumasima zelim srecne praznike i sve najbolje u novoj 2008 ... Sve najlepse u 2008.godini zeli vam Samanta!

A resila sam da da napustim ovaj Forum koji je izgubio stari sarm i postao jako dosadan od kada se vratio Iron Lord sa svojim starim navikama kojima gusi i smara sve ostale.
Poslednja osoba ovde koja bi trebala da bude moderator.

Pozdrav svima...Osim Iron Lordu i Jominiju...

2008

Svim forumasima zelim srecne praznike i sve najbolje u novoj 2008 ... Sve najlepse u 2008.godini zeli vam Samanta!

A resila sam da da napustim ovaj Forum koji je izgubio stari sarm i postao jako dosadan od kada se vratio Iron Lord sa svojim starim navikama kojima gusi i smara sve ostale.
Poslednja osoba ovde koja bi trebala da bude moderator.

Pozdrav svima...Osim Iron Lordu i Jominiju...
I ko je ovde lud???:shock:
Cele godine je sastavljala rečenice k'o Steva Šumadinac,a ovaj pasus je skoro bez greške!
Ložana.8-)

bese jedna tema "srecna nova godina" zatim ova "Срећна вам нова година Срби моји мили" a mislim da je red da se otvori i treca, specijalna namenjena nacionalnim manjinama ili bivsim srbima
ps. pristina je oslobodjena, mislim da se prespavao dogadjaj

pošto ću dočekati Novu Godinu u inozemstvu (doduše ne u Budimpešti kako sam planirao već u Mariboru na Pohorju) neće me biti sledećih par dana tako da
svima želim sve najbolje u Novoj 2008. zdravlja najviše, sve ostalo dođe samo po sebi

u mislima uvek sa vama:mrgreen:;)

Vaš Kyo:razz:

pusssssssa svima koliko vas ima
hehe:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back