bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 13.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала, прославили смо прву..Sretna Nova godina svima koji slave.
Naravno, ali ima onih koji ne slave.Хвала, прославили смо прву..
Смем да ти честитам Нову годину ?![]()
Ненормални створе!Naravno, ali ima onih koji ne slave.
Zli, pokojni dida uvijek je govorio kada bi na Silvestrovo poslije dnevnika u osam navečer išao spavati - što imam slaviti, samo sam godinu dana stariji.
To bi još onako mrzovoljno progunđao i odgegao u spavaću.
Baš sam se nešto prisjetio pokojne, zle babe, ista Livia iz Sopranosa, ali ista.
Ne čudi me da ne postoji zločin pod kapom nebeskom koji Tony nije počinio, pa nije mogao ni ispasti bolji, uz takvu materetinu.
Ona scena kada je saznao se šlogirala, a on je taman odlučio posjetiti s jastukomu ruci.
![]()
Jesi vidjela onaj Livijin osmijeh pod maskom, prepun sotonske naslade?Ненормални створе!
Пссстт, сад ће да дође твоја обожаватељка и обише ми пост !
Окади кревет! Напуни јастук белим луком (чешњак) и окачи крст изнад кревета!Jesi vidjela onaj Livijin osmijeh pod maskom, prepun sotonske naslade?
Tako bi se i moja pokojna, zla baba meni smijala.
Često je sanjam, zadnji put prije neki dan kako mi se zavukla u krevet, ja je počeo gurati van.
Užas...
Tu samo glogov kolac pomaže.Окади кревет! Напуни јастук белим луком (чешњак) и окачи крст изнад кревета!
Е тако, па нек проба баба да дође!
Хвала пуно,и ја свима желим,пре свега,пуно здравља,среће и успеха у Новој години!Srećna Nova godina 2025. Želim svima zdravlje, sreću, uspeh!
![]()