Kafić Srećna Nova 2025

@Pacho Herrera ,vidi mog bodyguard IMG_20241106_091535.jpg

Ja imam nekoliko izložbenih (britansklih) tigrica, one se veće od običnih, skoro pa kao tvoja momčina. :heart:
A što nam ne pokažeš. One, kad su same sastavljaju cele rečenice.
Meni je tigrica koju sam čuvala, celu noć ponavljala Što ovde miriše kafa, S... dođi, 🙄, i to u mraku. :lol:
Obožavam ptice.
Da nema ovog glavonju, uzela bih gavrana

A što nam ne pokažeš. One, kad su same sastavljaju cele rečenice.
Meni je tigrica koju sam čuvala, celu noć ponavljala Što ovde miriše kafa, S... dođi, 🙄, i to u mraku. :lol:
Obožavam ptice.
Da nema ovog glavonju, uzela bih gavrana
Od mog kuma otac golubar. Nađe u ulici sokola, povređenog. Uzme da ga leči. Ja dođoh da ga vidim. Kum budala oće se kurči, i trlja obraz uz njega, kao ljubi ga. Op, marne ga za usnu, krvi kolko nećeš. Reko, e neka te ujeo. 🤨

Od mog kuma otac golubar. Nađe u ulici sokola, povređenog. Uzme da ga leči. Ja dođoh da ga vidim. Kum budala oće se kurči, i trlja obraz uz njega, kao ljubi ga. Op, marne ga za usnu, krvi kolko nećeš. Reko, e neka te ujeo. 🤨
Ma ne smije se igrati sa sokolom.
Kod moje sestre je soko sleteo na prozor I ona mu samo ostavi hranu. I došao je sledeći dan. Posle toga golub Arap. Prstenova sa 2 prstena. A ovaj što sam ga pre 3 dana fotkala isto je iz uzgajivačnice. Ovde ih prodaju za 5 eura Prekrasan je.A o golubovima znam skoro sve, jer svake 2 godine odbranim po jednog.

Prilozi

• Nemoguća Mogućnost.jpg
    Nemoguća Mogućnost.jpg
    100,7 KB · Pregleda: 3
  • mićonzy.jpg
    mićonzy.jpg
    112,3 KB · Pregleda: 3
Ma ne smije se igrati sa sokolom.
Kod moje sestre je soko sleteo na prozor I ona mu samo ostavi hranu. I došao je sledeći dan. Posle toga golub Arap. Prstenova sa 2 prstena. A ovaj što sam ga pre 3 dana fotkala isto je iz uzgajivačnice. Ovde ih prodaju za 5 eura Prekrasan je.A o golubovima znam skoro sve, jer svake 2 godine odbranim po jednog.
Arap je onaj crni? Čim ima karike nečiji je.
Soko, divlja živuljka.

Back