- Poruka
- 194.149
Ko to, naše Pače? On je čovek snova mnogih lepih devojaka.Čovek mojih snova.Pogledajte prilog 1660159

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko to, naše Pače? On je čovek snova mnogih lepih devojaka.Čovek mojih snova.Pogledajte prilog 1660159
I ružnihKo to, naše Pače? On je čovek snova mnogih lepih devojaka.![]()
Ne znam kako izgleda, ali realno, ima fantastično energiju.Ko to, naše Pače? On je čovek snova mnogih lepih devojaka.![]()
Ružan sam ali to ne smeta da sagorimo u divljoj požudiNe znam kako izgleda, ali realno, ima fantastično energiju.
Gde si bio celog mog životaRužan sam ali to ne smeta da sagorimo u divljoj požudi![]()
U TaurunumuGde si bio celog mog života
O sudbino kleta (čitaj $&##@#!!?)
Zemun?U Taurunumu![]()
Si, hermosa.Zemun?
Nikad nisam upoznala nekog iz Zemuna. Za mene je asocijacija utoka.Si, hermosa.
Tenk, kakva utoka.Nikad nisam upoznala nekog iz Zemuna. Za mene je asocijacija utoka.
Nimfica. Kjut.@Pacho Herrera ,vidi mog bodyguardPogledajte prilog 1660173
Nema ružnih devojaka!I ružnih![]()
Pa pitaj ga. Pače je moj drugar, super je.Ne znam kako izgleda, ali realno, ima fantastično energiju.
Ma to mu je mana, ali ga i dalje volimo.Zemun?
Ja imam nekoliko izložbenih (britansklih) tigrica, one se veće od običnih, skoro pa kao tvoja momčina.@Pacho Herrera ,vidi mog bodyguardPogledajte prilog 1660173
Pa nenako je to ok, što rekao Sveti Edmund.Nema ružnih devojaka!![]()
A što nam ne pokažeš. One, kad su same sastavljaju cele rečenice.Ja imam nekoliko izložbenih (britansklih) tigrica, one se veće od običnih, skoro pa kao tvoja momčina.![]()
Od mog kuma otac golubar. Nađe u ulici sokola, povređenog. Uzme da ga leči. Ja dođoh da ga vidim. Kum budala oće se kurči, i trlja obraz uz njega, kao ljubi ga. Op, marne ga za usnu, krvi kolko nećeš. Reko, e neka te ujeo.A što nam ne pokažeš. One, kad su same sastavljaju cele rečenice.
Meni je tigrica koju sam čuvala, celu noć ponavljala Što ovde miriše kafa, S... dođi,, i to u mraku.
Obožavam ptice.
Da nema ovog glavonju, uzela bih gavrana
Ma ne smije se igrati sa sokolom.Od mog kuma otac golubar. Nađe u ulici sokola, povređenog. Uzme da ga leči. Ja dođoh da ga vidim. Kum budala oće se kurči, i trlja obraz uz njega, kao ljubi ga. Op, marne ga za usnu, krvi kolko nećeš. Reko, e neka te ujeo.![]()
Arap je onaj crni? Čim ima karike nečiji je.Ma ne smije se igrati sa sokolom.
Kod moje sestre je soko sleteo na prozor I ona mu samo ostavi hranu. I došao je sledeći dan. Posle toga golub Arap. Prstenova sa 2 prstena. A ovaj što sam ga pre 3 dana fotkala isto je iz uzgajivačnice. Ovde ih prodaju za 5 eura Prekrasan je.A o golubovima znam skoro sve, jer svake 2 godine odbranim po jednog.
Tema je šta oćemo. Dok ne reše drugačijeKoja je ovo tema?Ptice? Rat u Ukrajini?
Kad se pevaćemo Mangi
Dok tab ne pusti ono AI alavo pašče na nas. Ujeo me. Već sam dobila žuti karton za "govor mržnje"Tema je šta oćemo. Dok ne reše drugačije![]()