Srećan vam dan zaljubljenih!

Da li ste zaljubljeni?

• Ukupno glasova
    4
:namcor: Ono kad sveti Valentin, sveti Trifun i zadušnice padnu na isti dan.
HBIvjqkbwAAvmPq.png
HBJDV47bUAA49mm (1).jpg

Fala bogu tako to rade prave žene :)
Prave žene već spavaju, a ja sam pre 45min. došla kući sa posla, tako da nisam ta prava.
Ne mogu zaspati sama od sebe brzo nakon mnogih dešavanja na poslu, pa mi je potreban ovakav vid relaksacije. Bolje dve čaše vina, nego bromazepam i sl.;
Prava žena je sve vreme kući, i može da ide u krevet već u 9. :cvet:

Šta to znači?
Nismo se podružile do sad, prolaznice smo jedna drugoj u forumskom životu...
Šta znači to da smo "taman"?
Moramo biti oprezni u solidarisanju i nonšalantnom ujedinjavanju i izjednačavanju.
Iznad sam, ali neko bi drugi na mom mestu pomislio da prelazimo u prijateljstvo, pajtaštvo i posestrimljenje.
Pazi kako deliš etikete, pogotovo-na javno.

Šta to znači?
Moramo biti oprezni u solidarisanju i nonšalantnom ujedinjavanju i izjednačavanju.
Iznad sam, ali neko bi drugi na mom mestu pomislio da prelazimo u prijateljstvo, pajtaštvo i posestrimljenje.
Imaš ti podstanare dušo.....pozdrav

Iznad si čega,koga?
Iznad sam šale.
U prolazu smo svi, i megalomanske usporedbe ne doživljavam kao poziv da smo preko noći prijatelji.
Dopao mi se tvoj zajednički imenitelj za nas dve-"taman", ali me je i iznenenadio.
Da imam podstanare-pa, hvala Bogu, sa ovoliko životnog staža ih već svi imamo, i svako na svoj način.
"Taman" za šta i gde?
Sklona sam da uozbiljim šaljivo... ali nemam loše namere. :cvet:

Iznad sam šale.
U prolazu smo svi, i megalomanske usporedbe ne doživljavam kao poziv da smo preko noći prijatelji.
Dopao mi se tvoj zajednički imenitelj za nas dve-"taman", ali me je i iznenenadio.
Da imam podstanare-pa, hvala Bogu, sa ovoliko životnog staža ih već svi imamo, i svako na svoj način.
"Taman" za šta i gde?
Sklona sam da uozbiljim šaljivo... ali nemam loše namere. :cvet:
Zaboravi...bila je šala ali ne volim natezanja.

Šta to znači?
Zaboravi da napišem,bila sam zauzeta ovim ponašanje/pisanjem sama si sebi dala etiketu e sad kakvu videces vremenom :zcepanje:

Zaboravi da napišem,bila sam zauzeta ovim ponašanje/pisanjem sama si sebi dala etiketu e sad kakvu videces vremenom :zcepanje:
Možda hoću, ali verovatno neću. Nemam vremena za "natezanje". Ljutim se na sebe jer sam imala dodatno pitanje, ali učinjenom poslu nema mane.
Srećna i zadovoljna budi, a ja sam već sve ovo pokopala. Naopako se desilo, pa sad samo Bog to može da ispravi. Putujmo, igumani-u miran san i naredni dan koji od nas hoće da budemo ekstra dobri i uspešni.
Hvala na konverzaciji. Naučila sam dosta o sebi. Laku noć!

Back