mario80
Legenda
- Poruka
- 66.492
Deca su nešto najlepše na svetu a jedino žena je obaveza.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se da imas Krsomi.Deca su nešto najlepše na svetu a jedino žena je obaveza.
Zašto armiju siromaha? Misliš da je bolje imati jedno dete sa ajfonom 16 nego petoro sa android telefonima?to je kratkotalasna ideja.
praviš armiju siromaha...
ne hahahaZašto armiju siromaha? Misliš da je bolje imati jedno dete sa ajfonom 16 nego petoro sa android telefonima?
Ajfon biznis?ne hahaha
ja lično imam troje.
ali petoro liči na porodicu bez kompasa,
naročito ako porodica nema razrađen porodični biznis
a ludilonema je
stvarnost je ludilo.
Да. Лудило јесте једна од најгорих ствари. Поред тога раме уз раме стоје и алкохолизам, наркоманија и зависност од коцке. То је све исто нека врста лудила, али ово суво лудило је хорор за човека који мора да живи са неком женом.Dade mi ideju kolega za temu, šta mislite gde je granica između ludila i stvarnosti?
Дете није гаранција да ће неко остати са тобом или да ти касније неће правити проблеме. Са дететом може да буде 100 пута горе, јер онда имаш обавезу да га издржаваш, а поред тога остајеш у трајном додиру са том особом.Zato joj pričaš bajke dok ne zatrudni i još malo posle. Uhvatiš je na dete posle ćao zdrao.
unosan biznis koji izdržava generaciju dve tri…Ajfon biznis?
u svim pravcimaa ludilo
je stvarnost
Ni ne planiram ženu kao ni do sada. To je više za neobavezno. Deca su ono što nas zanima dugoročno a žene kratkoročno.Дете није гаранција да ће неко остати са тобом или да ти касније неће правити проблеме. Са дететом може да буде 100 пута горе, јер онда имаш обавезу да га издржаваш, а поред тога остајеш у трајном додиру са том особом.
Ima, itekakoОнда немаш проблема.
Нема човека, нема проблема.Ima, itekako
Perfektno rečeno!u svim pravcima
po sat vremena dnevnoNi ne planiram ženu kao ni do sada. To je više za neobavezno. Deca su ono što nas zanima dugoročno a žene kratkoročno.
Ihhh, sat….po sat vremena dnevno
Postavi ti granicu između sebe i tog kolegeDade mi ideju kolega za temu, šta mislite gde je granica između ludila i stvarnosti?