Srećan si ako nije luda.....sve ostalo se može trpeti

Dade mi ideju kolega za temu, šta mislite gde je granica između ludila i stvarnosti?
Да. Лудило јесте једна од најгорих ствари. Поред тога раме уз раме стоје и алкохолизам, наркоманија и зависност од коцке. То је све исто нека врста лудила, али ово суво лудило је хорор за човека који мора да живи са неком женом.

Зато сам у оној теми "Горе од самоће" навео да је још горе од самоће живети са неким кога не подносиш.

Zato joj pričaš bajke dok ne zatrudni i još malo posle. Uhvatiš je na dete posle ćao zdrao.
Дете није гаранција да ће неко остати са тобом или да ти касније неће правити проблеме. Са дететом може да буде 100 пута горе, јер онда имаш обавезу да га издржаваш, а поред тога остајеш у трајном додиру са том особом.

Дете није гаранција да ће неко остати са тобом или да ти касније неће правити проблеме. Са дететом може да буде 100 пута горе, јер онда имаш обавезу да га издржаваш, а поред тога остајеш у трајном додиру са том особом.
Ni ne planiram ženu kao ni do sada. To je više za neobavezno. Deca su ono što nas zanima dugoročno a žene kratkoročno.

Сваки човек, који мисли да је најстрашније то што је сам и што нема жену, треба да види људе који живе са поремећеним особама и који не практично не могу да се реше тог проблема из низа разлога, који са годинама постају све јачи.

Back