.....Njoj ili Njemu!
Ne stidite se,kad Vam bude rodjendan,samo upisite pa da Vas drugarski izljubimo.....
Ne stidite se,kad Vam bude rodjendan,samo upisite pa da Vas drugarski izljubimo.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Imam ja! 15.09.Posto znam da ste alergicni na razne goste moja sifra je AVIV, ali mi je ne prepoznaje, a kontakt sa administratorom ili pokusaj menjanja sifre ne uspeva. Zato sada kao Tsetsa,pozdrav! :wink: :wink:dejo:pa ima li iko uskoro rodjendan pa da ga izljubimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
Tsetsa:Imam ja! 15.09.Posto znam da ste alergicni na razne goste moja sifra je AVIV, ali mi je ne prepoznaje, a kontakt sa administratorom ili pokusaj menjanja sifre ne uspeva. Zato sada kao Tsetsa,pozdrav! :wink: :wink:dejo:pa ima li iko uskoro rodjendan pa da ga izljubimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
Tsetsa:Imam ja! 15.09.Posto znam da ste alergicni na razne goste moja sifra je AVIV, ali mi je ne prepoznaje, a kontakt sa administratorom ili pokusaj menjanja sifre ne uspeva. Zato sada kao Tdejo:pa ima li iko uskoro rodjendan pa da ga izljubimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
setsa,pozdrav! :wink: :wink:
Pa po raznim forumima ljudi se izjasnjavaju da bi se svi trebali registrovati, zato sto ima svakakvog sveta. A meni ne uspeva, sada mi je stigao mail od administratora. Videcemo. Pozdrav. :wink:dejo:Tsetsa:Imam ja! 15.09.Posto znam da ste alergicni na razne goste moja sifra je AVIV, ali mi je ne prepoznaje, a kontakt sa administratorom ili pokusaj menjanja sifre ne uspeva. Zato sada kao Tsetsa,pozdrav! :wink: :wink:dejo:pa ima li iko uskoro rodjendan pa da ga izljubimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ops:
ops:
ops:
a otkud tebi da je neko alergican na goste??????????
![]()
![]()
![]()
![]()
e izvini sto sam ti uskocio.Incognito:E dugo sam odolevao da napisem ono 'Srecan ti rodjendan sunce moje zarko...' ... Marinko Rotkvic bese, jel' da?
I eto, neko uskocio pre mene... Doduse, ja sam mislio na malo preradjenu verziju:
Srecan ti rodjendan, sunce li ti zarko...
![]()
![]()
![]()
DON:.....Njoj ili Njemu!
palatalizacija b u p, pa poljupcima... izvini, bas para ushi..DON:taja,da si ti nama ziva i zdrava,pa sledece godine,eto nas sa poljubcima......
DON:A oces mene poljubiti za ...hm,za 8 mart recimo)))))))
Pa dobro je zeludac,jos varim neke stvari a do kad cu...heh/........
DON:pa ok,odma vizuelno,a...hehehhehe
Svidja mi se to,nista iza ledja,direktno to,a))))))
Mrzi me da idem na onaj drugi,ako te davi gorusica,mani se piva.....